Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛جلال شکوهی رئیس انجمن رادیولوژی ایران در همایش هوش مصنوعی و تصویربرداری از مغز در مراغه گفت:هم اکنون 2 هزار و 500 نفر رادیولوژیست عضو انجمن رادیولوژی کشور هستند و با احتساب دانشجویان دکترای رادیولوژی این تعداد به 3 هزار نفر می رسد.

وی درادامه گفت:عمر دستگاههای رادیولوژی در ایران بالاتر از میانگین جهانی و نزدیک به فرسودگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : عمر دستگاههای رادیولوژی در ایران 3 سال بیشتر از میانگین جهانی و 5 سال بیشتر از کشور های پیشرفته و صاحب فن آوری در دنیا است .

جلال جلال شکوهی افزود : با تعرفه های پزشکی کنونی در خصوص رادیولوژی ، متخصصان این بخش قادر به نوسازی تجهیزات خود نیستند .

وی افزود : پایین بودن تعرفه های پزشکی ، همکاری نکردن بیمه ها در پوشش تعرفه های رادیولوژی ، عامل بالا رفتن عمر دستگاههای رادیولوژی در کشور شده است.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران خاطرنشان کرد : با وجود خرید تجهیزات جدید ، به روز کردن تجهیزات رادیولوژی از سوی بخش خصوصی با توجه به قیمت بالای تجهیزات نزدیک به صفر است .

وی افزود : بالا بردن تعرفه های رادیولوژی و یا اختصاص ارز ویژه برای خرید و تامین دستگاههای رادیولوژی می تواند امکانات رادیولوژی در کشور را به روز کند .

در این همایش تخصصی ، پزشکان ، جراحان و متخصصان رادیولوژی کشور ، یافته های جدید در خصوص هوش مصنوعی و تصویربرداری از مغز و سه بعدی سازی و چاپ سه بعدی را بررسی کردند.

 

انتهای پیام/ش

برگزاری همایش هوش مصنوعی و تصویربرداری از مغز در مراغه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • رتبه اول اردبیل در مدیریت ورزشی
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی