Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@16:53:44 GMT

مدیران کانون های مساجد سربازان گمنام فرهنگی هستند

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۸۳۸۲

مدیران کانون های مساجد سربازان گمنام فرهنگی هستند

خبرگزاری شبستان:مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی گفت: مدیران کانون های مساجد سربازان گمنام فرهنگی هستند که در سراسر کشور به صورت فی سبیل الله در مساجد فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی (5اسفند) در اولین جلسه هیات اندیشه ورز کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی گفت: در سال 96 با وجود کمبودهای مالی ولی از تعداد560کانون 400کانون تفاهم نامه اوقات فراغت راامضا کردند ومشغول انجام برنامه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه نبوداعتبارات و بودجه خللی در پویایی و فعالیت کانون های مساجد وارد نمی کند، افزود: در عین حال مطالبه گری حق کانون ها است و باید برای دریافت حداقل حمایت های خود از مجموعه ستاد اقدام کنند.

 

حجت الاسلام ذوالفقاری ضمن تشریح چشم انداز و بیانیه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ابراز کرد: قریب به 18هزار از مدیران کانون های مساجد سربازان گمنام فرهنگی هستند که در سراسر کشور به صورت فی سبیل الله و حتی با هزینه های شخصی خودشان در مسجد فعالیت می کنند.

 

در ادامه این جلسه علی شعبانی مسئول کانون فرهنگی هنری نورالزهرا(س) تخصصی هنرهای تجسمی گفت: گاهی هنر در سایه فرهنگ نادیده گرفته می شود کما اینکه در مساجد هم جای خالی هنر و معماری اسلامی خالی است.

 

وی با تاکید بر بازگشت مساجد به سمت معماری اسلامی و زیباشدن افزود: شاداب سازی مساجد در حوزه کودک و نوجوان بسیار حائز اهمیت است؛ در بحث زیباسازی مسجد باید از جاکفشی های جلوی درب شروع کرد، باید حس خوشایندی به نمازگزاران القا تا سبب تکرار عمل شود.

 

شعبانی مصرف گرایی را از مضرات جامعه اسلامی دانست و توضیح داد: مساجد می توانند در تهیه و ساخت مهرهای نماز خودشان به خودکفایی برسند چنانچه در مسجد الزهرا(س) این کار انجام می شود.

 

 

این هنرمند مسجد و متعهد دختران نوجوان را حلقه گمشده مسجد عنوان کرد و گفت: دختران خردسال تا سن دوازده سیزده سالگی با مادران یا مادربزرگ های خود به مسجد می آیند ولی از این سن به بعد به دلیل کم شدن رابطه عاطفی مادر و دختر و یا دلایل دیگر از حضور در مسجد امتناع می کند حتی طی تحقیق انجام گرفته در مدارس مذهبی هم کمرنگ شدن حضور دختران در مسجد دیده می شود.

 

ابوالفضل حسینی از فعالان فرهنگی اراک نیز در ادامه گفت: موضوع انسجام فرهنگی باید جای تهاجم فرهنگی را بگیرد وقتی حضور در اجتماع ایجاد شود خیرین هم با پی بردن به اهمیت مباحث فرهنگی در مسجد حاضر می شوند دراین راه کمک کنند.

 

وی افزود: برنامه های فرهنگی از برنامه های کانون جدا نیست؛ دستاوردهای خوب مسجد مثل صله ارحام، کمک برای جهیزیه یا عیادت باید نمود بیشتری در جامعه پیدا کند.

 

تکلو مسئول کانون فرهنگی هنری شهید احمد کاظمی، رجبی مسئول کانون فرهنگی هنری منتظران مهدی(عج)، ناطقی مسئول کانون فرهنگی هنری آیت الله اراکی، کاظمی رابط خواهر کانون فرهنگی هنری امام سجاد(ع)، غفاری مسئول کانون فرهنگی هنری امام رضا(ع) تخصصی آی تی، بهاری فعال فرهنگی استان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

 

لازم به ذکر است، محسن شریفی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی پس از صحبت همه افراد به بیان سخنانی پرداختند.

 

 

پایان پیام/87

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان غربی،   در نشست با کانون‌های فعال حوزه سرود آذربایجان غربی گفت: سرود یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها در حفظ روحیه حماسی مردم در تقویت هویت ملی و دینی نسل جوان است.   وی افزود: هویت بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و رشد این گروه‌های سرود امری مهم و ضروری است.   رضایی با بیان اینکه شهرستان‌های ارومیه، نقده و میاندوآب در حوزه سرود پیش‌رو هستند، ادامه داد: آموزش تخصصی مربیان گروه‌های سرود و اعضای آن‌ها از اولویت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان غربی می‌باشد.   مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان غربی افزود: دغدغه ما بر این است که میزبان جشنواره سرود کشوری باشیم که ظرفیت بزرگی برای کانون‌های فرهنگی و هنری فعال خواهد بود.   رضایی گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از ظرفیت حوزه هنر بویژه سرود در زمینه جذب بیشتر کودکان و نوجوانان به مساجد باید بیشتر و بهتر استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • توزیع هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است