Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی واکنش وزیر ارتباطات به ارائه سرویسی از سوی اپراتورها برای نمایش تلفن همراه مشترکان با استفاده از آی‌پی آنها، مدیر عامل شرکت خصوصی که مورد اتهام قرار گرفته نیز واکنش نشان داد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱ اقتصادی ارتباطات و فناوری اطلاعات نظرات

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ روز گذشته همایش «جنبه‌های حقوقی فناوری اطلاعات و ارتباطات» با حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد و وزیر جوان ICT به بیان مصداقی برای پی بردن حضار در سالن به اهمیت وضع قوانین حقوقی برای این حوزه، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی که همواره در سخنرانی شفاف و صریح است و در مواردی به بیان تذکرات قاطع به شرکتها و اپراتورهای این حوزه میان سخنرانیهایش پرداخته، در این همایش نیز از موضوع عجیبی پرده برداشت که تعجب افراد حاضر در مراسم را برانگیخت.

محمد جواد آذری جهرمی با تأکید بر ضرورت تدوین مقررات حقوقی مربوط به ICT، اشاره‌ای به گزارش دو شب گذشته مرکز ماهر درباره عملکرد برخی اپراتورهای تلفن همراه داشت و اظهار کرد: بر اساس این گزارش، برخی از اپراتورها سرویسی را ایجاد کرده‌اند که از طریق آی‌پی مشترکان به شماره‌های تماس آنان دست یافته‌اند و به‌وسیله آن تبلیغات انجام می‌شود.

به گزارش تسنیم، این واکنش وزیر نسبت به انتشار ویدئویی در یکی از کانالهای تلگرامی بود که نشان می‌داد دسترسی عمومی به یک وب سرویس وجود دارد و از طریق آن، امکان به دست آوردن تلفن کاربران با استفاده از آی‌پی تلفن وجود دارد.

به این ترتیب با یک برنامه‌نویسی ساده، این امکان وجود دارد که یک لینک در فضای مجازی (مثلا یک گروه تلگرامی) منتشر شده و هر کسی که روی آن لینک کلیک کند، شماره تلفن وی در اختیار مهاجم قرار گیرد.

همچنین در این گزارش ادعا شده بود که از طریق این وب سرویس، برخی سایتهای تقلبی بازی به وجود آمده است و بدون اینکه حتی بازی در اختیار کاربر قرار گیرد، تنها با کلیک کاربر روی سایت بازی، مشترکان عضو این سرویس شده و شارژ می‌شوند؛ موضوعی که اگر صحت داشته باشد، می‌تواند باعث تحمیل هزینه میلیاردی به مشترکان شود.

با توجه به اینکه اسم این شرکت سرویس‌دهنده به اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در پیج فرد کاشف این باگ منتشر شد، روزنامه فناوران اطلاعات به سراغ توضیحات مدیرعامل صباسل رفته است.

احمدعلی فرهودی؛ مدیرعامل شرکت صباسل درباره ادعاهای مطرح شده اظهار کرد: شناسایی شماره مشترک با استفاده از فرآیند Header Enrichment، فرآیند استانداردی است که حداقل از یک سال‌‌ونیم پیش در کشور فعال بوده و در بسیاری از کشورهای دیگر دنیا هم استفاده می‌شود.

وی افزود: با استفاده از آن، سرویسهای مختلف می‌توانند شماره تلفن متقاضی دریافت سرویس را از طریق شبکه اپراتور چک کرده تا مطمئن شوند واقعا شخص درخواست کننده چه کسی است؛ در مرحله دوم هم از طریق OTP یا تکنیکهای دیگر نظیر Consent Page، قصد کاربر برای عضویت در سرویس مجددا تأیید می‌شود تا طی دو مرحله تأییدیه، فرد عضو سرویس دیجیتال شود.

فرهودی خاطر نشان کرد: اکنون قریب به اتفاق سرویسهای ایرانسل و بسیاری از سرویسهای همراه اول به HE دسترسی دارند و این یک روال قانونی و شفاف است و ربطی هم به تبلیغات و سوءاستفاده از شماره مشترک ندارد.

وی ابراز کرد: مثلا اگر کاربر بخواهد سرویس اشتراک فیلم، سریال، بازی و نظایر این موارد را خریداری کند، با استفاده از این وب سرویس شماره متقاضی چک شده و سپس حساب وی شارژ می‌شود.

فرهودی ادامه داد: خوشبختانه شبکه‌های اجتماعی امکان طرح نظرات از سوی همه کارشناسان و کاربران را میسر کرده اما آنچه مهم است بیان مستدل پس از شنیدن دیدگاه و نظر طرف مقابل است.

مدیر عامل صباسل گفت: متأسفانه در این مورد مسایل نادرست بسیاری مطرح شده است که بنده و همکارانم آمادگی کامل داریم تا هرگونه سوال و ابهام را در این زمینه پاسخ دهیم؛ معتقدیم که خانواده فناوری اطلاعات باید ضمن حفظ رویکرد انتقادی و اصلاحی، بیش از پیش از طرح اتهامهای یک طرفه خودداری کنند تا هم‌افزایی بسیار بیشتری برای توسعه کشور داشته باشند.

انتهای پیام/

R1012190/P1012122/S7,86/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۹۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم

وزیر صمت در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون تولید نوکیای ایرانی گفت: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ لذا در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، تولید آن در کشور متوقف خواهد شد.

گروه دیجیتال بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «عباس علی آبادی» وزیر صمت در نشست خبری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی «ایران اکسپو» در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون برنامه این وزارتخانه برای ساخت تلفن همراه در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ما در کشور در مورد این کالا هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خود اتکا باشد نداریم.


وزیر صمت افزود: در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه‌های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.


وی همچنین درباره عرضه نوکیای تقلبی در سطح بازار موبایل ایران گفت: در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.


علی آبادی تاکید کرد: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می‌گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مرتبط معرفی می‌کنیم.


مشروح گفته‌های علی آبادی را در کلیپ زیر مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نوکیای ایرانی ، تولید موبایل ، نوکیا ، وزارت صمت ، عباس علی آبادی ، کالای تقلبی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9l

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ویژه برنامه‌های خودتان را به مناسبت روز معلم با ما به اشتراک بگذارید
  • همراه پرخرج
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد