Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@06:30:36 GMT

قانون جدید اهدای عضو در انگلیس

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۹۴۹۲

قانون جدید اهدای عضو در انگلیس

انگلیس به تازگی تمامی افراد بزرگسال را به طور پیش فرض به عنوان اهداکنندگان عضو در نظر گرفته مگر این که این افراد خود از این عمل انصراف دهند و بدین ترتیب گامی مهم برای رسیدگی به معضل همیشگی کمبود عضو پیوندی برداشته شود.

به گزارش ایسنا، در حالی که این تغییرات در انگلیس درحال وقوع است، پارلمان اسکاتلند نیز قصد دارد در این رابطه همین سیستم را اتخاذ کند اما ایرلند رضایت صریح افراد را در نظر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ولز از سال ۲۰۱۵ سیستم "رضایت پیش فرض" بیمار را در پیش گرفته است.

ده‌ها کشور قوانین "رضایت پیش فرض" را اجرا می کنند که در این قوانین افرادی که نمی خواهند اهدای عضو کنند باید مراحل رسمی را برای خروج از این قوانین طی کنند. اگرچه بعضی از این قوانین اخیرا توسط برخی کشورها تصویب شده اند. به طور مثال سال گذشته فرانسه و در ماه جاری میلادی نیز هلند این قانون را تصویب کرده است.

در ایالات متحده نیز برای اهدای عضو افراد باید از طریق فرم های آنلاین ثبت نام کنند یا خانواده ها پس از مرگ  آنها در این رابطه تصمیم‌گیری می کنند.

اگرچه نظرسنجی های عمومی نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق مردم در کشورهای توسعه یافته نسبت به اهدای عضو نظر مساعد دارند اما افراد بسیار کمی اقدام به ثبت نام برای اهدای عضو می کنند و در همین حال هر ساله هزاران نفر در سراسر جهان در انتظار پیوند عضو جان خود را از دست می دهند.

کشورهای اروپایی با بالاترین میزان اهدای عضو از جمله بلژیک، پرتغال و اسپانیا دارای قوانین رضایت پیش فرض هستند. اما در برخی کشورها مانند سوئد چنین قوانینی اهدای عضو بالایی در پی نداشته است.

قانون گذاران متعددی از هر دو حزب در انگلیس اعلام کرده اند که موفقیت این قانون به طور عمده بستگی به شرایط خاصی دارد که تاکنون مورد اصلاح قرار نگرفته‌اند چرا که اجرای برنامه ضعیف در این امر مهم منجر به عدم اعتماد مردم به سیستم و در نتیجه افزایش امتناع از اهدای عضو می شود.

به گزارش نیویورک تایمز، قانونگذاران با توجه به تجربیات گذشته از سیستمی حمایت می کنند که در آن خانواده ها بتوانند پس از مرگ اعضای خانواده شان حتی اگر فرد پیش از مرگ از اهدای عضو انصراف نداده باشد در مورد اهدای عضو تصمیم گیری کنند. اکثر کشورها از همین روش استفاده می‌کنند اما برخی کشورها هم چون اتریش و سنگاپور قوانین سخت گیرانه ای دارند که در آنها می‌توانند خواسته خانواده‌ها مبنی بر امتناع از اهدای عضو را رد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس ۲ گروه از شهرک‌نشینان صهیونیست را تحریم کرد

دولت انگلیس اعلام کرد افراد و گروه‌های افراطی صهیونیست را به دلیل خشونت علیه فلسطینیان در کرانه باختری تحریم کرده است.

به گزارش ایسنا، دولت انگلیس در بیانیه اعلام کرد این تحریم‌های تازه در واکنش به افزایش بی‌سابقه حملات شهرک‌نشینان در کرانه باختری وضع شده و شامل محدودیت‌های مالی بر افراد و نهادها و همچنین ممنوعیت سفر برای برخی افراد خواهند بود.

این تحریم‌ها در حالی وضع شده‌اند که به گزارش سازمان ملل، حملات خشونت‌آمیز صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان در کرانه باختری از اکتبر سال گذشته تاکنون به حدود ۸۰۰ مورد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس گفت این بسته تحریم‌های تازه، ۲ گروه افراطی را شامل می‌شود که جوامع فلسطینی در کرانه باختری را مورد آزار و اذیت قرار می‌دادند. 

همچنین چهار فرد به دلیل نقض حقوق انسانی فلسطینیان در این منطقه به فهرست تحریم‌های انگلیس اضافه شدند. 

در خصوص اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، حمله شهرک نشینان صهیونیست به کاروان اردنی حامل کمک به نوار غزه را «به شدت» محکوم و «همبستگی خود را با اردن» اعلام کرد.

بورل در پستی در پلتفرم «X» نوشت: «مایه تاسف است که مانع از رسیدن غذا به نیازمندان و افرادی می‌شوند که چیزی ندارند.»

وی افزود: اسرائیل باید از ارسال ایمن کمک‌ها اطمینان حاصل کند.

از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته، حملات شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری شدت یافته است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • ویدئو| پناهنده ایرانی: به خط پایان رسیده‌ام!
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • انگلیس ۲ گروه از شهرک‌نشینان صهیونیست را تحریم کرد
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود