Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از تشدید بازرسی ها در مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: مردم در صورت شکایات می توانند به صورت 24 ساعته با سامانه 190 تماس گیرند.

محدتقی آشوبی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، افزود: در سه ماه اخیر، حدود 300 بازدید از مطب های پزشکی و مراکز درمانی دانشگاه و 200 بازدید نیز از مراکز ترک اعتیاد تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در انجام این بازرسی ها به مراکز متخلف تذکر کتبی داده می شود که اگر به این تذکرات توجه نکردند در کمیسیون ماده 11 متشکل از تعزیرات حکومتی، نماینده دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی ارجاع داده می شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان بیان داشت: در مواردی مراکزی که مجوز نداشته اند با کمک نیروی انتظامی نسبت به پلمپ آنها اقدام کرده ایم.
وی با اشاره به تشدید بازرسی ها در حوزه درمان در گیلان تصریح کرد: از اواخر پاییز بازرسی های شبانه را در بیمارستان های دولتی، خصوصی و کلینیک ها راه انداخته ایم و سه تیم نظارتی هر روز در ساعات مختلف شبانه روزی در این رابطه فعال هستند.
آشوبی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در حوزه بهداشت و درمان خاطر نشان کرد: خواسته ما از اصحاب رسانه در گیلان این است که با توجه به مهم بودن اخبار مربوط به حوزه سلامت حتما خبرها را از منابع معتبر شامل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان دریافت کنند.
وی با اشاره به انتشار خبری در مورد مفقود شدن بیماری در بیمارستان پورسینا یادآور شد: این خبر کذب بود زیرا با کنترل دوربین های بیمارستان مشخص شد که بیمار با کمک همراه از بیمارستان به صورت عادی خارج شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان تاکید کرد: با خبرنگاران و اصحاب رسانه در استان گیلان که خبرهای کذب در حوزه بهداشت و درمان منتشر کنند ، قطعا برخورد می کنیم.
وی یادآور شد: رسانه ها در کنار دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان بایستی با کمک هم برای ارتقاء هر چه بیشتر سلامت در جامعه تلاش کنند.
7286 /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال