Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@21:57:35 GMT

تاکید بر آسیب‌ها و تهدیدهای دشمن در عرصه ادبیات

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۹۰۴۰۹

تاکید بر آسیب‌ها و تهدیدهای دشمن در عرصه ادبیات

به گزارش ایکنا،‌ علیرضا مختارپور،‌ دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نشست مقابله با تحریف تاریخ معاصر و تطهیر پهلوی با توصیه به نویسندگان و کارشناسان به اینکه سه متن از بیانات رهبر معظم انقلاب را بخوانند، اظهار کرد: این متون به بیانات ایشان در دیدارهای 15 اسفند سال 77، 14 بهمن 94 که به دیدار با کارشناسان شورای امنیت ملی مربوط می‌شود و مفهوم هندسه را با توجه به بیانات امام خمینی (ره) در صحیفه سجادیه تبیین کردند و دیدار 29 بهمن سال 96 مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموعه سه سخنرانی به تبیین طرح مشخصی کمک می‌کند، به صحبتی از رهبر معظم انقلاب که هنوز منتشر نشده است اشاره و عنوان کرد: این متن مربوط به 32 سال پیش است که در سال 64 بیان کرده‌اند و به دوره ریاست جمهوری ایشان باز می‌گردد. تعابیر من از این سخنان به این شرح است که انقلاب ساختمانی نیست که ساخته و سپس رها شود و هر زمان که خراب شد نیازمند تعمیر باشد.

مختارپور در ادامه تعبیر خود از این متن گفت: انقلاب زنده است و با غفلت در معرض آسیب، بیماری، مرگ و میر قرار می‌گیرد. انقلاب اگر توقف کند به معنی عقب‌گرد است و عقب‌گرد به معنی مرگ انقلاب است. در این راستا شرط زنده ماندن انقلاب، آن است که تهدیدها شناسایی شود.

وی ادامه داد: اولین تهدید در این راستا گم کردن ایدئولوژی انقلاب است. آفت نسل جدید حتی مدیران فرهنگی، کارشناسان و سازندگان محصولات فرهنگی در هر زمینه،‌ بی‌توجهی به معارف اسلامی و انقلابی و مطالب معرفتی است.

مختارپور اظهار کرد: چند آفت برای انقلاب شمرده شده است که اولی آن است که از نقش سازنده اسلام در انقلاب غفلت شود. دومین تهدید در این راستا فراموشی در حرکت داشتن انقلاب است. همچنین سومین مورد،‌ آفتی است که بسیار جالب است و آن اینکه از آفت‌هایی که انقلاب را تهدید می‌کند غفلت شود.

وی در ادامه این مطلب گفت: این توضیحات در سخنان معظم‌له طی سه متن یاد شده مطرح شده است که ظرفیت درونی،‌ سوء عملکرد و دنیا طلبی از آن جمله است. متاسفانه به گفتارها توجه نمی‌شود و در زمینه مبانی معرفتی دچار آسیب هستیم.

مختارپور ادامه داد: یک آسیب که به نظرم می‌رسد این است که ما به زبان این نسل به نگارش کتاب نمی‌پردازیم. کلمات باید برای نسل امروز تشریح شود. نباید اهل قلم خود برای خود کتاب چاپ و مطالعه کنند. این حصار باید شکسته شود.

 انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همخوانی کارگران در محضر رهبر معظم انقلاب+ فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در ابتدای دیدار سالانه رهبر معظم انقلاب با کارگران، حاضران در جلسه با «محمد اسداللهی» مداح اهل‌بیت (ع)، هم‌نوا شدند و سرودی را همخوانی کردند.

ویدئوی مربوط به این همخوانی را در ادامه تماشا کنید.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف
  • همخوانی کارگران در محضر رهبر معظم انقلاب+ فیلم
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • فتوایی که درباره اگزوز خودرو صادر شد!
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • برای آگاهی‌بخشی و انعکاس خواست مردم
  • قیصر امین پور ، قیصر شعر انقلاب اسلامی +فیلم
  • عزت ایران با ایمان