Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري _ ايرنا _ مديريت آب و خاک سازمان جهاد کشاورزي مازندران کاهش نزولات جوي در سال جاري را مهمترين عامل کاهش اب سفره هاي زيرزميني در استان عنوان کرد.

اداره کل هواشناسي مازندران در تحليل ميانگين بارش 9 ماهه سال جاري ( اول فروردين تا پايان آذر96) اعلام کرد که در اين مدت 389 ميليمتر باران در ايستگاه هاي هواشناسي استان به ثبت رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اين گزارش ميانگين بارش هاي فصول بهار، تابستان و پائيز 96 در مازندران در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 23 درصد و ميانگين بلند مدت 32 درصد با کاهش روبرو شد.
به گزارش ايرنا ، فرزين فرهادي روز يک شنبه در جلسه شوراي حفظ منابع آب شهرستان جويبار ظرفيت سد شهيد رجايي را 168 ميليون مترمکعب اعلام کرد و گفت که تاکنون 46 ميليون متر مکعب آب در اين سد ذخيره شده است.
مديريت آب و خاک جهاد کشاورزي مازندران بيان کرد:همچنين به دليل کاهش بارندگي در سال جاري آب سد شهيد رجايي بيش از 68 ميليون متر مکعب نخواهد رسيد .
فرهادي همچنين به کاهش آب سد البرز اشاره کرد و افزود:سال گذشته 100 درصد آبگيري اب سد البرز انجام شده اين درحالي است که در سال جاري تاکنون 65 درصد از اين سد آبگيري آن شده است.
وي همچنين با اشاره براينکه 812 قطعه آب بندان در استان مازندران وجود دارد گفت که ظرفيت ذخيره سازي آب در اين آب بندان ها 380 ميليون متر مکعب است .
** دريافت 57 ميليارد ريالي حق بيمه از کشاورزان مازندراني
مدير صندوق بيمه محصولات کشاورزي استان مازندران در اين جلسه گفت که در سال زراعي جديد 57 ميليارد ريال حق بيمه از کشاورزان مازندراني دريافت شده است.
حميد رضوي نيا بيان کرد : تاکنون 200 ميليارد ريال به کشاورزان غرامت پرداخت شده است .
وي گفت که در شهرستان جويبار از کشاورزان يک ميليارد ريال حق بيمه دريافت شده که 6 ميليارد و 300 ميليون ريال غرامت پرداخت شده است.
مديريت آب منطقه ايي شهرستان هاي قائمشهر و جويبار نيز در اين جلسه گفت که تاکنون 80 درصد از آب بندان هاي اين شهرستان آبگيري شده است.
هادي نيک اختر با بيان اينکه لايروبي اين آب بندان ها در سال 94 انجام شده است ، افزود : همچنين لايروبي زهکشي روستاهاي پايين دست که در سال زراعي با مشکل مواجه بوده اند انجام شده است.
وي همچنين نهايي کردن سد لاستيکي منطقه لاريم اين شهرستان را تا اواسط فروردين ماه اعلام کرد.
مدير آب منطقه ايي شهرستان هاي قائمشهر و جويبار تمام اين اقدامات را براي مقابله با بحران کم آبي اعلام کرد و گفت که همچنين از دهياري ها و شوراها خواهان آن هستيم تا بحران کم آبي در سال زراعي جديد را به کشاورزان اعلام کنند.
/1899/7334
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی در این مراسم که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد (ع) این وزارتخانه برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی بتوان شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی بود.

وی به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، ۹.۴ درصد کاهش فوتی داشته‌ایم.

سردار حسینی، وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه ۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متأسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران مؤثر ارزیابی و عنوان کرد: مؤلفه‌های مؤثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضائی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

سردار حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تأمین سلامت مردم مؤثر باشد.

کد خبر 6086588

دیگر خبرها

  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب