Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس معتقد است، نباید با جملات منفی انگیزه کار را از نیروی انسانی گرفت. ما که در متن نفت هستیم، خوب می دانیم که نه تنها نیروی مازاد نداریم، بلکه از نظر تامین نیروی انسانی در مضیقه هستیم.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس معتقد است، نباید با جملات منفی انگیزه کار را از نیروی انسانی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما که در متن نفت هستیم، خوب می دانیم که نه تنها نیروی مازاد نداریم، بلکه از نظر تامین نیروی انسانی در مضیقه هستیم.

مجید ناصری نژاد در گفتگو با خبرنگار «انرژی امروز» درخصوص سخنان وزیر نفت درباره نیروی مازاد در نفت گفت: ما که در متن نفت هستیم و ارتباط تنگاتنگ با حوزه انرژی داریم، مطلع هستیم که از نظر تامین نیروی انسانی در مضیقه هستند و مشکلات زیادی از این جهت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مهمترین حوزه فعالیت کشور حوزه انرژی است و همه بر این اتفاق نظر دارند که خواسته یا ناخواسته چرخ اقتصادی کشور بر مدار نفت و فرآورده های نفتی می چرخد، گفت: بنابراین اینکه ما بگویم ما نیروی مازاد داریم و باید این نیروها تعدیل شود، به نوعی ایجاد دلسردی کرده ایم و این برخورد مناسبی با نیروهای زحمت کش وزارت نفت نیست.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان خاطر نشان کرد: ما باید نیروهای خود راتشویق و تقویت کنیم که با انرژی بیشتر برای کار انگیزه پیدا کنند.

ناصری نژاد تصریح کرد: در حال حاضر یکی از نگرانی های ما این است که تولید نفت ما علی رقم قول آقای وزیر، بجای بالا رفتن سهم از میادین مشترک، تغییری نکرده است و حتی کم هم شده است.

نماینده شادگان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این هدف حاصل نشده و تولید ما متوقف شده است که این امر برای ما در منطقه خطر دارد.

وی با بیان اینکه بنابراین ما باید عامل نیروی انسانی را تقویت کنیم و توسعه دهیم، گفت: یکی از کارهایی که زنگنه در این خصوص  انجام داده است، آزمون استخدامی وزارت نفت است.

ناصری نژاد گفت: ما نیروهای زبده، تحصیل کرده و متخصص در این زمینه داریم که اگر در حال حاضر جذب نشوند، جذب کشورهای خارجی می شوند و حیف است که این نیروهای متخصص را از دست بدهیم.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تاکید کرد: باید زمینه جذب این افراد فراهم شود، تا بتوانیم از دانش و تجربه و تخصصشان استفاده کنیم.

از دیدگاه ناصری نژاد گفتن اینکه ما نیروی مازاد داریم، کار درستی نیست و انگیزه را از کارکنان می گیرد. وزارت نفت در خصوص نیروی انسانی ظرفیت دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان تصریح کرد: اگر درست و با برنامه عمل کنیم، می توانیم تجربه و تخصص نیروهای جوان را در بخش خصوصی محک بزنیم و پس از اینکه آزمون خودشان را پس دادند، از آنها در بخش دولتی در جای مناسب استفاده کنیم. اینکه به یکباره بگویم نیروی مازاد داریم و می خواهیم تعدیل کنیم، درست نیست.

نباید قیر را منحصر  و محدود کنیم

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در خصوص تصویب قیررایگان از سوی نمایندگان مجلس گفت: وقتی بازار استفاده از قیر است، یعنی زمینه استفاده از آن نیز فراهم است. اینکه ما قیر رایگان را منحصر و محدود کنیم، درست نیست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر آسفالت معابر و بهسازی راه ها در روستاها، یک حرکت خوب در بخش عمرانی محسوب می شود، گفت: از آنجایی که وضعیت اعتبارات عمرانی خیلی کم شده است و بیشتر بودجه صرف هزینه های جاری می شود، رویکرد قیر رایگان به کشور خدمت می کند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی

 نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پروژه بلندپروازانه‌ای را با هدف تبدیل سکوهای نفتی مازاد به پایگاه‌های دفاع موشکی متحرک در اقیانوس ارام و برای مواجه با تهدیدات چین در دستور کار قرار داده است.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، رسانه هندی تایمز آو ایندیا در گزارشی نوشته این ابتکار نوآورانه آمریکا در نمایشگاه دریایی-هوایی-فضایی ۲۰۲۴ در واشینگتن دی سی رونمایی شد و بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای تقویت قابلیت‌های نظامی ایالات متحده در منطقه است. 

این سکوها قرار است در پاسخ به تهدیدات موشکی فزاینده چین در منطقه اقیانوس آرام مستقر شوند. انتظار می‌رود سکوهای تبدیل شده به پایگاه دفاع موشکی نقش مهمی در افزایش قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و کمک به ماموریت‌های ضربتی این کشور ایفا کنند. 

این سکوها با ظرفیت نگهداری ۱۰۰ پرتاب کننده موشک بزرگ افزایش قابل توجهی در قابلیت‌های نیروی دفاعی آمریکا در مقایسه با شناورهای نیروی دریایی این کشور ارائه می‌دهند. 

پلت‌فرم‌های دفاعی متحرک برای تبدیل سکوهای نفتی به پایگاه‌های جزیره‌ای شناور بزرگ طراحی شده که می‌توانند بیش از ۱۲ ماه به طور مستقل عمل کرده و در فاصله‌ای ایده‌آل از ساحل قرار گیرند. سکوهای تبدیل شده به طور بالقوه می‌توانند نقش دوگانه‌ای در تقویت قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و یا کمک به ماموریت‌های ضربتی داشته باشند.

 از دیگر قابلیت‌های این پلت‌فرم‌ها می‌توان به توانایی پشتیبانی از جنگنده‌هایی که در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند و همچنین زیردریایی‌های هسته‌ای نیروی دریایی ایالات متحده اشاره کرد. همچنین این قابلیت جدید از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه‌تر است و می‌تواند با تنها ۱۰ درصد از قیمت دفاع موشکی بالستیک فواید قابل توجهی داشته باشد. 

با این حال امکان‌سنجی اجرای چنین پایگاه‌های شناوری همواره موضوع بحث بوده است. برخی از کارشناسان آسیب‌پذیری این پلت‌فرم‌ها در برابر حملات موشکی و همچنین ناکارآمدی نسبی آنها در مقایسه با قابلیت‌های متعارف را مورد بحث قرار داده‌اند. 

این پروژه بلندپروازانه نشان‌دهنده تغییر استراتژی نظامی است چرا که ایالات متحده با واقعیت‌های جدید ژئوپلتیکی و پیشرفت فن‌آوری در جنگ خود را تطبیق می‌دهد و تلاش می‌کند شکاف‌هایی که بین قابلیت‌های دفاع زمینی و دریایی وجود دارد را از این طریق برطرف سازد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • آمریکا سکوهای نفتی را به پایگاه‌‌های موشکی تبدیل می کند
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **
  • بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم