Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، - محتوای رمان «عشق و لجاجت» به چه موضوعاتی اشاره می‌کند؟ (تاریخی است یا سیاسی و یا عاشقانه؟)
کتاب «عشق و لجاجت» یک رمان عاشقانه است که به نوعی اثر رسمی اینجانب می‌باشد و به موضوع چالش بین عشق و فروریختن اعتماد که متأسفانه امروز در زیر پوست جامعه جریان دارد، می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البتّه با چاشنی‌های چالش‌های دیگر اجتماعی و تأثیر وسایل مدرن و فضای مجازی در گسترش این بی اعتمادی.
- انگیزه و هدف تان از نوشتن این رمان چه بوده؟
از عمده‌ترین دلایلی که باعث شد بر موضوعی تمرکز داشته باشم می‌توانم به تاثیر فضا‌های مجازی بر تصمیم گیری‌ها و تاثیر این تصمیم گیری‌ها در جوانان و بازتاب آن در سطح جامعه اشاره کنم.
- مشوق‌های اصلی شما در چاپ این رمان چه افرادی بودند؟
 اولین مشوق‌های من در دوران کودکی خانواده ام بودند و در دوره راهنمایی و دبیرستان همه دبیرانم به خصوص محمد صداقت و خانم فرزانه صداقت از بهترین مشوق‌های من بوده اند هم چنین در سال‌های اخیر از اصلی‌ترین مشوق‌های من، محمد دهقایدی مسئول خانه فرهنگ وحدتیه و استاد محمد رضا فقیه الاسلام نویسنده کتاب های" روات" و "چمدان‌های چوبی" که باعث ایجاد انگیزه برای چاپ این کتاب شدند.
- اندیشه شما بیش‌تر تحت تاثیر قلم کدام نویسنده بوده؟
بیش‌ترین تاثیر را از جلسه کارگاهی انجمن قلم که به همت استاد محمد رضا فقیه الاسلام برگزار می‌شود گرفته ام  هم چنین حضور در سایر انجمن‌های ادبی شهرستان و استان بوشهر.
- در تهیه چاپ این رمان به چه مشکلاتی برخورد کردید؟
متاسفانه هزینه‌های بالای چاپ و انتشار کتاب و عدم همکاری نهاد‌های فرهنگی از مهم‌ترین مشکلات در حوزه قلم هستند.
- شما به نوجوان‌ها و جوان‌های علاقمند به داستان و داستان نویسی چه پیشنهادی دارید؟
 به عزیزانی که تمایل دارند در این راه قدم بردارند پیشنهاد می‌کنم نوویسندگی را به صورت ریشه‌ای و اصولی بیاموزند و بهترین راه حضور در جلسات انجمن قلم و خانه فرهنگ  وحدتیه است که بدون هیچ گونه چشمداشتی اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی داستان نویسی و آموزش مبانی شعر به صورت کاملا رایگان می‌کنند.
- آیا صفحه اینستاگرامی خاصی برای پی گیری جلسات مربوط به انجمن قلم و خانه فرهنگ وحدتیه وجود دارد؟
 بله. صفحه اینستاگرامی به نام خانه فرهنگ وحدتیه وجود دارد. علاقمند می‌توانند این صفحه را دنبال کنند.
- و، اما سخن آخر؟
 از زحمات جنابعالی و همه عزیزانی که در چاپ این کتاب با ما همراه بودند نهایت تقدیر و تشکر را دارم.  از مجموعه شهرداری و شورای شهر  نیز تقاضا می‌کنم در راستای تحول فرهنگی جامعه با خانه فرهنگ شهر وحدتیه بیش‌تر تعامل داشته باشند.
در پایان ضمن تقدیر و تشکر از خانم حمیده انصاری فر که به ما افتخار دادند و در این مصاحبه شرکت کردند، از همه شما دوستان و همراهان عزیز نیز تشکر میکنم. سپاس و درود

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب

کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب دربرگیرنده چهار نمایشنامه از چهار نویسنده جوان کشورمان است.

«تیرنگ» عنوان کتابی است که چهار نمایش‌نامه با عناوین «سرخ او»، «کسی در گور می‌گرید»، «میراِشکار» و «میان‌بر» را در خود جای داده است.

«سرخ او» به قلم مهیار هزارجریبی، برداشت آزادی از یک زندگی واقعی است که با محوریت شخصیت‌های «ننه حوا»، «گل نسا»، «آقای مهندس»، «خسرو» و «صبور» نوشته شده است.

«کسی در گور می‌گرید» از محمد فخرایی‌مطلق به بیان واگویه‌های مردمان جنوب به خصوص ناخدا‌های این خطه در مواجهه با طوفان و دیگر خطرات دریانوردی و نجات آن‌ها توسط پریان دریایی می‌پردازد که در لحظه به لحظه آن با مراسمی قدیمی به اسم «زار» بیشتر آشنا می‌شویم.

نمایش‌نامه سوم با عنوان «میراِشکار» از بهناز دوستی پاشاکلایی تصویری از مقاومت و تلاش یک زن مازندرانی برای حفظ بقا و موقعیت و حریم خود است. زنی به نام شوکا با شغل میراشکاری که اغلب شغلی مردانه است، مراقبت از جنگل، مزارع و دامِ اهالی را بر عهده می‌گیرد و در روز‌های حماسه قیام مردم آمل و در دل شب با چریکی از گروه سربداران جنگل، در میانه جنگل مواجه می‌شود.

آخرین نمایش‌نامه با نام «میان‌بر» از سجاد بحری نمایشی از روز‌های پایانی جنگ تحمیلی و تصمیماتی است که مردم سرزمین ما گرفته‌اند. تصمیماتی مانند رفتن یا ماندن.

این کتاب با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۵ هزار تومان عرضه شده است.

دیگر خبرها

  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/ «بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشارکتاب «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا (ع)
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود