Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-مدیر عامل شرکت آبفار استان زنجان گفت: هدر رفت آب سالانه ۱۷۵ میلیارد ریال خسارت به حوزه آب و فاضلاب روستایی وارد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهرو به نقل از شرکت آبفار استان زنجان، رضا کابلی، افزود:  در سال ۹۵ میزان هدر رفت آب در روستاهای استان ۵۱,۲ درصد بود که با تلاش همکاران آبفار و مساعدت و همکاری اهالی این رقم در سال جاری به ۴۷ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با اشاره به دلایل هدر رفت آب در شبکه آب‌رسانی روستایی استان زنجان تصریح کرد: انشعاب غیر مجاز، فرسودگی شبکه توزیع، خطوط انتقال و مخازن، سرریز مخازن، خرابی کنتور مشترکین دلایل عمده هدر رفت آب در روستاهای استان است.

مدیر عامل شرکت آبفار استان زنجان  افزود: هدر رفت آب سالانه ۱۷۵ میلیارد ریال خسارت به مجموعه آبفار وارد می‌کند.

کابلی شناسایی و جمع آوری انشعابات غیر مجاز را یکی از راه‌های کاهش هدر رفت آب دانست و خاطر نشان کرد: در سال جاری برای شناسایی و جمع آوری انشعابات غیر مجاز قراردادی بین شرکت آبفار و پیمانکار امضا شده که موجب کاهش هدر رفت آب خواهد شد.

وی با بیان اینکه جهت اصلاح کنتورهای حجمی و مشترکین  قراردادی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال با پیمانکار نگهداری منعقد گردیده، تصریح کرد: جهت کاهش هدر رفت و اصلاح مخازن و شبکه فرسوده نیز اعتبار قابل قبولی پیش بینی شده است.

مدیر عامل شرکت آبفار استان زنجان با اشاره به کاهش ۴ درصدی پرت آب در سال جاری گفت: در سال جاری هدر رفت آب در سطح روستاهای استان ۴ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته که این رقم ۴ برابر میزان تعهد شده است که قطعا با اجرای قرار داد شناسایی و جمع آوری انشعابات غیر مجاز، هدر رفت آب درسال آتی کاهش چشمگیرتری خواهد داشت.

کابلی اصلاح تاسیسات آبرسانی فرسوده را از مهمترین برنامه های سال ۹۷ شرکت آبفار استان زنجان دانست و تصریح کرد: اولویت شرکت آبفار استان زنجان استفاده از محصولات داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی و دستورات مقام معظم رهبری است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۱۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است

به گزارش قدس خراسان، حسین امامی روز چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات زیرساخت‌های آبرسانی گناباد از جمله این طرح‌ها را آبرسانی به شهرستان‌های نیشابور، قوچان و سرخس ذکر و اظهار کرد: افزون بر سه هزار میلیارد ریال طرح هم توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برای تامین آب شرب پایدار و کاهش مشکلات این بخش در سطح این استان در یک سال اخیر اجرا شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: میزان برداشت سالانه آب از چهار هزار و ۵۰۰ چاه آب شرب استان خراسان رضوی ، ۱۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه است.

به گفته وی، حجم آب‌دهی چاه‌های استان سالانه ۱۰ درصد به دلیل استمرار معضل خشکسالی و کمبود منابع آبی و برداشت بی رویه کاسته می‌شود و برای مقابله با این چالش حفر ۱۴۰ حلقه چاه جدید امسال در دست اجرا است.

امامی با اشاره به افزایش ۴۱ درصدی عملکرد مصوبات سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت به شهرستان گناباد در حوزه آبرسانی گفت: برای دور نخست سفر استانی ۵۰۰ میلیارد ریال طرح برای این شهرستان تعریف شده بود، در حالی که افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال طرح و بیشتر از آن در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی تامین زیرساخت‌های آبرسانی واحدهای نهضت ملی مسکن را رویکرد مهم فعالیت‌های این شرکت ذکر کرد و افزود: گناباد جزو شهرستان‌های پیشگام در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است و رفع مسائل و مشکلات آبرسانی این واحدها مورد توجه خاص قرار دارد.

وی گفت: ۷۰ درصد از آب مورد نیاز مناطق شهری و روستایی گناباد از طریق خط انتقال و ۳۰ درصد از سایر بخش‌ها تامین می‌شود و ۲۲ کیلومتر از خط انتقال آب این شهرستان فرسوده و نیازمند اصلاح و ۱۶ کیلومتر آن تعیین تکلیف شده است.

امامی با اشاره به لزوم برق رسانی هشت حلقه چاه آب گناباد از مدیریت امور برق این شهرستان خواست که تا قبل از آغاز فصل تابستان و افزایش استفاده از منابع آبی روند برق رسانی به این چاه‌ها را سرعت بخشد.

اصلاح ۱۳ کیلومتر خط انتقال آب شهرستان گناباد

فرماندار گناباد هم گفت: اصلاح خط انتقال آب این شهرستان به طول ۱۳ کیلومتر و با صرف اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال از محل مصوبه‌های سفر ریاست جمهوری در دست اجرا است و در دور دوم سفر استانی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

رضا نصیری با اشاره به توجه خاص دولت سیزدهم به رفع معضلات تامین آب شرب در گناباد تصریح کرد: کاهش مشکلات تامین پایدار آب شرب در کنار طرح نهضت ملی مسکن در اولویت مسوولان این شهرستان قرار دارد.

وی ادامه داد: افزون بر یک هزار میلیارد ریال و معادل کل بودجه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گناباد تنها برای رفع مسائل و مشکلات و اجرای طرح‌های آبرسانی این شهرستان در یک سال گذشته تخصیص یافت.

هادی محمدپور نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سطح کشور و به تبع آن این شهرستان‌ها گفت: باید در کنار اجرای این طرح به تامین زیرساخت‌های لازم برای واحدهای مسکونی این بخش در دست احداث و به خصوص آب و برق آن‌ها توجه خاص شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • کاهش سقف برداشت از حساب‌های بانکی
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟ | ابلاغیه جدید بانک مرکزی
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟