Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رهبر حزب اپوزیسیون بریتانیا که با برخی سیاست‌های حزب حاکم در خروج از اتحادیه اروپا مخالف است تاکید کرد با جدایی لندن از بروکسل حتما سرنوشت بدی در انتظار بریتانیا نخواهد بود.

«جرمی کوربین» رهبر حزب اپوزیسیون بریتانیا در سخنرانی رویکرد حزب کارگر انگلیس درباره برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) بر این مساله تاکید می‌کند که خروج از اتحادیه اروپا به معنای این نیست که بریتانیا به سرنوشت بدی محکوم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به نوشته روزنامه تلگراف، رهبر حزب کارگر در سخنرانی حزبش تاکید می‌کند ریشه همه مشکلات این کشور در اتحادیه اروپا نیست و خروج از آن همه مشکلات را رفع نخواهد کرد. 

وی در سخنرانی امروز خود خاطر نشان می‌کند «افرادی هستند که خواهند گفت برگزیت بدبختی برای این کشور می‌آورد و برخی هستند که به شما خواهند گفت برگزیت سرزمین شیر و عسل خلق خواهد کرد... حزب محافظه‌کار کشور ما را از بین می‌برد و اولویت‌های آنان برای برگزیت، خطر افزایش آسیب‌ها را بیشتر می‌کند. اما من می‌دانم آنچه حزب کارگر می‌توانست برای این کشور انجام دهد و اولویت‌های ما برای مذاکرات برگزیت، موارد درست برای ایجاد کشوری است که برای اکثریت و نه برای عده معدودی، مناسب باشد».

این سخنان کوربین در حالی بیان می‌شوند که  بیش از 80 چهره برجسته در حزب کارگر و از چهره‌های فراحزبی پارلمان بریتانیا به جرمی کوربین درباره خروج بریتانیا از بازار واحد اتحادیه اروپا بعد از برگزیت هشدار دادند. 

آبزرور نشریه آخر هفته‌های روزنامه گاردین به نامه‌ای دسترسی داشته که شامل امضای 37 نماینده مجلس عوام، 12 عضو مجلس اعیان و تعدادی از رهبران اتحادیه‌های مهم در این کشور بوده و از حزب کارگر خواستند دسترسی بریتانیا به بازار واحد اروپا را بعد از برگزیت حفظ کنند. 

در این نامه آمده است، تعدادی دیگر از اعضای پس‌نشین حزب محافظه‌کار نیز به این جنش ملحق شده و تاکید دارند باقی ماندن بریتانیا در بازار واحد اروپا و اتحادیه گمرکی حائز اهمیت است. 

در این نامه آمده است «به خاطر ساختن بریتانیای بهتر و محافظت از آنچه که حزب آنان برای محافظت از آن تاسیس شد، باید پیش از آن‌که خیلی دیر شود، از این فرصت استفاده کنیم».

مساله ماندن یا ترک بازار واحد اروپا و اتحادیه گمرکی به چالشی اساسی برای «ترزا می» نخست وزیر بریتانیا تبدیل شده است. حامیان برگزیت تاکید دارند بریتانیا باید از بازار واحد و اتحادیه گمرکی خارج شود اما مخالفان برگزیت به شدت با این اقدام مخالفند.

اتحادیه اروپا یک ماه پیش از این به بریتانیا هشدار داده بود در صورت اتخاذ تصمیم برای خروج از اتحادیه گمرکی اروپا به ناچار با موانع تجاری مواجه خواهد شد اما برخی نمایندگان حزب حاکم محافظه‌کار خانم می را تهدید به برکناری از رهبری حزب و به تبع آن برکناری از سمت نخست وزیری بریتانیا کردند. 

از سوی دیگر سخنگوی برگزیت حزب شین فین جمهوری ایرلند هشدار داده بود اگر بریتانیا از اتحادیه گمرکی خارج شود، مرز میان جمهوری ایرلند و ایرلند شمالی وجود خواهد داشت و این به معنای دردسر تجاری میان دو ایرلند است. مسئله مرزی دو ایرلند نیز اختلافاتی را میان دو طرف ایجاد کرده است و لندن سعی دارد آمد و شد کالا را در این مرز مانند گذشته حفظ کند.

مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلندشمالی) سال 2016 با شرکت در همه‌پرسی رای به خروج از اتحادیه اروپا دادند و مذاکرات دو ساله خروج از مارس 2017 آغاز شد و تا مارس 2019 ادامه خواهد داشت. بعد از ان پیش‌بینی شده به مدت دو سال دوران پسابرگزیت در روابط میان لندن و بروکسل وجود داشته باشد.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی و اندونزی در نشست گروه ۲۰ به اتحادیه اروپا هشدار دادند که با مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه سنگ بنای خطرناکی در حقوق بین الملل گذاشته خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی و اندونزی در نشست گروه 20 به اتحادیه اروپا هشدار دادند که با مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه سنگ بنای خطرناکی در حقوق بین الملل گذاشته خواهد شد.

آمریکا و متحدانش حدود 300 میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های اعمال شده علیه مسکو به دلیل جنگ اوکراین بلوکه کرده‌اند.

بیشتر این وجوه در اتحادیه اروپا نگهداری می شود و در حالی که واشنگتن اصرار دارد که قوانین بین المللی اجازه مصادره این وجوه را می‌دهد، برخی از اعضای اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه تمایلی به انجام این اقدام ندارند.

هشدار روسیه به آمریکا در صورت مصادره ذخایر بلوکه شدههشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه

این نشریه به نقل از مقامات اتحادیه اروپا گزارش داد که در جریان نشست اخیر وزیران دارایی گروه 20 در برزیل، نگرانی‌ها دوباره مطرح شد.

محمد الجدان، وزیر دارایی عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی، همتای اندونزیایی وی، از جمله کسانی بودند که نسبت به توقیف احتمالی وجوه روسیه ابراز نگرانی کردند.

یک مقام اروپایی ناشناس به این نشریه گفت که هر دو کشور در مورد آینده ذخایر ارزی خود در غرب "بسیار نگران" هستند و افزود که نگرانی اصلی این است که آیا پول آنها "هنوز امن" است یا خیر.

در حالی که آمریکا متحدان خود را تحت فشار قرار داده است تا به دنبال راه هایی برای بهره برداری از ذخایر بلوکه شده روسیه باشند، مخالفان ادعا می کنند که چنین اقدامی یک سنگ بنای خطرناک را در حقوق بین الملل با پیامدهای گسترده پایه گذاری خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، ژاپن، فرانسه، آلمان و ایتالیا در مورد این موضوع رویکرد "بسیار محتاطانه‌ای" دارند که این امر منجر به بن بست مذاکرات در این باره می شود.

این روزنامه خاطرنشان کرد که برخی از برجسته‌ترین افرادی که نسبت به مصادره این دارایی‌ها تردید دارند، مقامات بانک‌های مرکزی گروه 7 مانند کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، هستند.

لاگارد قبلاً هشدار داده بود که اقدام به مصادره دارایی‌های مصادره شده می‌تواند "نظم بین‌المللی را به خطر بیندازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • چرا حمله صهیونیست‌ها به رفح محکوم به شکست است؟
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد