Web Analytics Made Easy - Statcounter




به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سعید فرحبخش امروز در نشست خبری را اصحاب رسانه استان لرستان با بیان اینکه یکی از سیاست‌های دانشگاه علمی کاربردی جلوگیری از افزایش کمی دانشگاه است، اما اگر در جایی ضرورت وجود داشته باشد مرکز جدیدی را ایجاد می‌کنیم اظهار داشت: میانگین تعداد دانشجو در مراکز علمی کاربردی لرستان ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر است که این آمار جالبی نیست چرا که مراکز به صورت اقتصادی اداره نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز جامع علمی کاربردی استان لرستان گفت:سال گذشته ۲۰۰ مرکز علمی کاربردی در کشور منحل شد که در لرستان نیز شاهد انحلال یک مرکز بودیم.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه علمی کاربردی سیاست بر روی کیفیت گرایی بوده که در این راستا بنا داریم از مدرسین بهتری استفاده کنیم. افزود: در حال حاضر حدود دو هزار مدرس در دانشگاه‌های علمی کاربردی لرستان تدریس می‌کنند که برای سال آینده آن‌ها را پالایش کرده و افرادی که بتوانند این پالایش را با موفقیت طی کنند در این دانشگاه تدریس خواهند کرد.
فرحبخش با بیان اینکه به‌منظور توسعه دانشگاه علمی کاربردی دولت قبول کرده تا ۳۰ درصد شهریه دانشجو‌های این دانشگاه را متقبل شود که این می‌تواند منجر به استقبال بیشتراز این دانشگاه شود. تصریح کرد: در سال جاری ۶ مرکز در استان رأی نظارتی گرفته و به سمت اصلاح و رفع مشکلات روی آوردند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان مأموریت گرایی را از دیگر سیاست‌های دانشگاه علمی دانست و عنوان کرد: در هر مرکزی متناسب با آن تخصصی که دارد باید پذیرش دانشجو داشته باشد که بر این اساس در مهر گذشته ۷۰ درصد رشته‌های موجود در دانشگاه‌های استان بر اساس مأموریت گرایی بود.
وی به فعالیت کلینیک اشتغال در دانشگاه علمی کاربردی لرستان اشاره و اظهار کرد: ایجاد مراکز رشد خوشه‌های فناوری از سیاست‌های مد نظر در این دانشگاه است.
فرحبخش گفت: در حال حاضر حدود ۱۵ درصد کل دانشجو‌های کشور یعنی ۴۵۰ هزار نفر از آن‌ها در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل می‌کنند که در برنامه ششم توسعه این میزان باید به ۳۰ درصد برسد.
وی خاطرنشان کرد: توجه به دانشگاه‌های مهارتی می‌تواند به جذب فارغ‌التحصیلان در بازار کرد کمک کند چنانکه در برخی استان‌ها حدود ۷۰ درصد دانشجو‌های این دانشگاه پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار شده‌اند.
انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی