Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون رئيس‌ جمهوري درامور زنان وخانواده گفت: نبايد به کالاي باارزشي مانند آب يارانه تعلق بگيرد چون آب به عنوان سرمايه کشور محسوب مي شود.

به گزارش ايرنا ازمعاونت امور زنان وخانواده رياست جمهوري، معصومه ابتکار امروز يکشنبه درهمايش آموزشي « خانواده و مديريت مصرف» اظهارداشت: کسي مخالف دادن يارانه نيست، اما چون آب صرفا يک کالاي مصرفي نيست و سرمايه کشور محسوب مي‌شود ما با دادن يارانه به آن مخالف هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اين که يکي از دلايل مصرف نادرست آب تخصيص يارانه به آن است، تصريح کرد: براي توليد آبي که مشترک پرداخت مي ‌کند چندين برابر آنچه که بابت آن پرداخت مي ‌کند، هزينه مي‌ شود که دولت در قالب يارانه اين هزينه را از مشترک دريافت نمي ‌کند و متاسفانه به دليل اينکه پول کمي بابت آن پرداخت مي ‌کنيم به آن به چشم يک کالاي بي ‌ارزش نگريسته مي‌ شود و جايي در سبد هزينه خانوار ندارد.
معاون رئيس‌ جمهوري در امور زنان و خانواده افزود: اگر در مسير اصلاح الگوي مصرف حوزه آب حرکت نکنيم بايد منتظر پيامدهاي اقتصادي، اجتماعي، زيست‌محيطي و غيره در کشور باشيم.
ابتکار تاکيدکرد: متاسفانه يک انگاره نادرست درمصرف آب وجود دارد که بخش عظيمي از آب در بخش کشاورزي مصرف مي ‌شود، اين در حالي است که صرفه ‌جويي در بخش خانگي به دليل هزينه ‌هاي بالايي که براي تامين و تصفيه آن مي‌شود بسيار مهم و اثرگذار است.
وي ادامه داد: هم اکنون در بسياري از نقاط کشور آب با کيفيت و استاندارهاي جهاني در اختيار است و اين تصور نادرستي است که چون کالايي در اختيار است پس کوشش چنداني در حفظ و استفاده درست از آن نداشته باشيم.
معاون رئيس‌ جمهوري درامور زنان و خانواده با اشاره به لزوم تغيير رويکرد خانواده‌ها درمصرف آب اظهارداشت: در مقابل مشکلي مانند الگوي نادرست مصرف آب که کشور را به مخاطره مي‌اندازد بايد نگاه خانواده‌ ها را به آب تغيير دهيم که در اين زمينه مي ‌توان از توان سازمان‌ هاي مردم‌نهاد در قالب پويش‌ هاي اجتماعي بهره برد.
ابتکارهمچنين با اشاره به الگوهاي نادرست مصرف در حوزه مواد غذايي نيز گفت: حدود يک‌ سوم فرآورده‌ هاي غذايي هدر مي‌ رود که به معناي اين است که 28 ميليارد مترمکعب يعني يک ‌سوم آبي که در بخش کشاورزي صرف توليد مواد غذايي مي‌شود نيز هدر مي‌رود.
وي اضافه کرد: اگر در اين همايش به راهکارهاي عملي اصلاح الگوي مصرف آب برسيم مي‌توانيم مشارکت خانواده‌ها و به‌ ويژه زنان و جوانان را براي پويشي اجتماعي در اين زمينه جلب کنيم.
ابتکار ادامه داد: سازمان ‌هاي مردم ‌نهاد در قالب پويش ‌هاي اجتماعي نقشي موثري در تغيير نگرش خانواده ‌ها در مقابل مشکل الگوي نادرست مصرف آب دارند.
اجتمام *1724* 7268
** آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپانیا قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

به گزارش صدای ایران ا ز آناتولی،منابع وزارت امور خارجه اسپانیا به خبرنگار آنادولو اعلام کردند که ابتکار به رسمیت شناختن دولت فلسطین که پدرو سانچز نخست‌وزیر و خوزه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه این کشور بار‌ها بیان کرده‌اند، قرار است در مدت کوتاهی محقق شود، انتظار می‌رود اسپانیا با ۴ کشور مشترکا اقدام کند.

انتظار می‌رود اسپانیا با مالت، ایرلند، اسلوونی که در بیانیه مشترک قبلی خود قول داده بودند در صورت ایجاد شرایط مناسب کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند و نروژ که حمایت خود را از این ابتکار اعلام کرده بود، وارد عمل شوند.

در این راستا، منابع اسپانیا اعلام کردند که «پس از جامائیکا، تعداد کشور‌های جهان که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند ۱۴۰ کشور است. با مشارکت اسپانیا و سایر کشور‌های مذکور این تعداد به ۱۴۵ افزایش یابد».

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • اسپانیا قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد