Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت و درمان کشورمان گفت: بزرگانی چون آیت الله جوادی آملی و آیت الله مکارم شیرازی که در علم و دین و معرفت عالم و عامل هستند نیز طب اسلامی را نادرست دانستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسن قاضی زاده هاشمی در گفتگوی اختصاصی با صدای سلامت درباره طب اسلامی گفت: روحانیت اعلام کرده اند که طب اسلامی نداریم؛ ما هم می گوئیم که طب ایرانی وجود دارد و آن را در چارچوب وزارتخانه قرار دادیم و خدمات آن هم رو به گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برخی نباید بین طب مدرن و موضوعی به نام طب اسلامی خط کشی کنند و دستاوردهای بشری را زیر سؤال ببرند چرا که این موضوع را نه دین و مراجع و نه عقل ما درست می داند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بخشی از آن چیزی که برخی به نام طب اسلامی معرفی می کنند شامل سوء استفاده هایی است که از توصیه های ائمه اطهار(س) می شود.

هاشمی خاطر نشان کرد: روایات و احادیث ارزشمندی درباره خواص خوراکی ها و نکات پیشگیری داریم ولی خیلی مهم است که بدانیم این موارد در چه سنی، برای چه فردی، در چه شرایطی و به چه میزانی مورد استفاده قرار بگیرد.

عضو کابینه دولت دوازدهم تصریح کرد: بهتر است در این زمینه به افرادی مانند آیت الله ری شهری که صاحب نظر هستند مراجعه شود چرا که ایشان در رابطه با همین موضوع دو جلد کتاب هم نوشته اند.

وزیر بهداشت ادامه داد: بزرگانی چون آیت الله جوادی آملی و آیت الله مکارم شیرازی که در علم دین بسیار دانا و اهل معرفت و بصیرت هستند هم طب اسلامی را نادرست دانستند لکن نباید سیاه نمایی کرد و حرف های غیر واقع از قول برخی افراد موجه در کشور برای رسیدن به برخی اهداف مطرح کرد.

وی معتقد بود: اگر کسی به نام طب اسلامی تحت درمان قرار گرفت و درمان نشد؛ به نام اسلام تمام می شود و نباید در این زمان که اسلام مظلوم است، به بیشتر شدن این مظلومیت کمک کنیم.

کمیسیونر کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر سازمان جهانی بهداشت همچنین تأکید کرد: طب ایرانی میراث گرانقدری است که همه موظف هستیم آن را توسعه دهیم و این طب حدود 150 سال مغفول مانده بود و امروز که ما به آن توجه می کنیم اما برخی به دنبال انحراف این منبع عظیم هستند.

هاشمی در پایان گفت: مردم جامعه از مزایای طب ایرانی بهره مند هستند و پزشکان هم باید بپذیرند که طب ایرانی یک طب مکمل با ظرفیت بسیار خوبی است و از طرفی هم افرادی که نا باب هستند نباید دین را وسیله سود جویی خود قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرهنگ فخرالدین رستم پور افزود: در راستای اجرای این طرح  با خودروهای فاقد پلاک، پوشش و مخدوشی پلاک، تغییر وضعیت خودرو، ناخوانا بودن پلاک و سایر حرکات مخاطره آمیز در معابر درون و برون شهری شهرستان برخورد می شود.

وی گفت: در  راستای تدابیر  فرمانده محترم انتظامی استان  و براساس مطالبات شهروندان این طرح با بسیج امکانات از روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت اجرایی شده است.

رستم پور با بیان اینکه قانون برای متخلفان در این زمینه محکومیت هایی را در نظر گرفته است، تصریح کرد: بر اساس ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هر کس در ارقام و مشخصات پلاک وسیله نقلیه موتوری تغییری ایجاد و یا پلاک وسیله دیگری را به آن الصاق کند به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

فرمانده انتظامی میاندوآب اظهار کرد: در اجرای این طرح ضمن توقیف وسیله نقلیه توسط ماموران انتظامی، پرونده قضایی برای فرد متخلف تشکیل شده و برای ادامه سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه پلیس اجازه نمی دهد عده معدودی به هر بهانه و انگیزه ای امنیت و نظم عمومی را خدشه دار کنند، گفت: پلس قاطعانه با آنان برخورد خواهد کرد.

رستم پور افزود: از شهروندان عزیز تقاضا داریم هر گونه موارد مشکوک را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند و خادمان خود را برای تداوم امنیت پایدار یاری کنند.

رستم پور افزود: سامانه پیامک ۱۱۰ با سرشماره تلفن ۱۱۰۴۴ به‌صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت درخواست‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی همشهریان عزیز است .

فرمانده انتظامی شهرستان میاندوآب اظهار کرد: تلفن گویای ۱۹۷ نیز به طور شبانه‌روزی آماده دریافت انتقاد، پیشنهاد، تقدیر و شکایت شما از فراجا است.

 

دیگر خبرها

  • توصیه مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به روحانیون کاروان‌های حج
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات
  • دیدگاه علما و روحانیون شیعه و سنی کردستان در مورد امام صادق(ع)
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • تشدید برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش
  • تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب
  • بانوان ایرانی بر فرضیه‌های غربی خط بطلان کشیدند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • تکریم زائران ایرانی در مدینه به خاطر حمله به اسرائیل