Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی تا سال ۱۴۰۴ ارائه شد و کلیات آن مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، دویست و شصت و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد. در دویست و شصت و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت، گزارش جمع‌بندی مطالعات برآورد نیاز نیروی انسانی و ظرفیت تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی تا سال ۱۴۰۴ ارائه شد و کلیات آن مورد تصویب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین مقرر شد این گزارش طی یکسال آینده مبنای برنامه ریزی توسعه آموزش و ظرفیت پذیرش در رشته‌های مذکور در دبیرخانه‌های شورای آموزش پزشکی عمومی، شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی، شورای آموزش داروسازی و تخصصی و شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی قرار گیرد. همچنین مصوب شد با انجام مطالعات ارزیابی سریع و لحاظ کردن شواهد علمی جدیدی که فراهم خواهد شد، برآورد‌های صورت گرفته تا یکسال دیگر در شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی مطرح شود.

این برآورد‌ها بر مبنای مطالعات صورت گرفته در مرکز تحقیقات و مطالعات منابع انسانی سلامت و دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با همکاری دبیرخانه‌های شورای گسترش دانشگاه ها، شورای آموزش پزشکی عمومی، شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی، شورای آموزش داروسازی و تخصصی و شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی تهیه شد و در جلسات کارشناسی متعددی به بحث گذاشته شده و جمع بندی شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد

علیزاده گفت: طی دوره اول نمایندگی‌ام در مجلس شورای اسلامی، از طریق دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی در دامغان اقدام شد که نتیجه‌بخش نبود.

وی به سابقه موافقت برای توسعه آموزش و خدمات پزشکی در دامغان اشاره کرد و ادامه داد: طی توافق با وزارت علوم، مقرر شد که طی افقی چهار ساله رشته های دانشکده علوم پزشکی در دانشکده بهداشت در دامغان اضافه شود و پس از آن برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی اقدام شود که بسیار زمان‌بر بود.

علیزاده اضافه کرد: با توجه به زمان طولانی تا چهار سال آینده و طی مراحل اداری لازم برای آن، دیدارهایی با دولتمردان و مسوولان مربوطه انجام شد و در نهایت، مهرماه سال گذشته در دیدار با دکتر عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قول مساعد در خصوص ایجاد دانشکده داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد