Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - مديرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از هدفگذاري دو صنعت پتروشيمي و فولاد در توسعه چابهار خبر داد و افزود: احداث اولين نيروگاه منطقه نيز با سرمايه گذاري شرکت مپنا در دست ساخت است.

به گزارش ايرنا، «عبدالرحيم کردي» اين سخنان را عصر يکشنبه در پنل تخصصي دومين همايش بين المللي «معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري و توسعه پايدار در سواحل مکران» در مرکز همايش هاي برج ميلاد تهران عنوان و خاطرنشان کرد: به دنبال توسعه اشتغال در صنايع کوچک و متوسط در اين منطقه هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بر اين اساس، اشتغال در زمينه شيلات، صنايع پايين دستي (پتروشيمي و فولاد)، صنايع وابسته به محصولات غذايي در دستور کار قرار دارد.
کردي با بيان اينکه در حال حاضر ٢٦ واحد پايين دستي در منطقه آزاد چابهار فعاليت دارند، تاکيد کرد: انتظار داريم عدد اشتغال در منطقه از مرز ٨٠ هزار نفر عبور کند.
رئيس هيات مديره سازمان منطقه آزاد چابهار تصريح کرد که ويژگي اين منطقه با سه بندر گوادر در شمال درياي عمان و صحار و دُقُم در جنوب درياي عمان به لحاظ پتانسيل و ظرفيت هاي موجود امکان رقابت دارد.
وي ادامه داد: علاوه بر اين ظرفيت ها، زيرساخت و مشوق و امکاناتي نياز است که در زمان مناسبي حضور سرمايه گذار را در منطقه تضمين کند.
کردي يادآور شد: در چابهار براي کوتاه کردن زمان شروع کسب و کار و فرآيندهايي که منجر به کسب و کار مي شود؛ تلاش کرديم تا فضاي مناسبي براي کسب و کار در دوران پسابرجام در اين منطقه فراهم شود.
منطقه آزاد تجاري - صنعتي چابهار، يکي از مناطق آزاد هفت گانه کشور است که در راستاي اهداف اقتصادي کشور ، بيش از دو دهه است در مجاورت شهرستان چابهار و در حاشيه درياي عمان تاسيس شده است.
در آستانه اقتصاد و تجارت هزاره سوم، منطقه آزاد چابهار زيرساخت هاي لازم براي تبديل شدن به يک منطقه آزاد پويا را در حد قابل قبولي فراهم کرده است.
اين منطقه نه تنها در اقتصاد ملي نقشي موثر داشته بلکه در استان سيستان و بلوچستان نقطه اتکاء مهم و اساسي مردم و روزنه اصلي اميد به زندگي اقتصادي و اجتماعي و سياسي شده است.
منطقه مکران نيز از شرق هرمزگان تا شرق سيستان و بلوچستان گسترده است و شهرستان هاي سيريک، جاسک، کنارک و چابهار را شامل مي شود.
سواحل مکران بهترين کرانه اقيانوسي کشور و از نظر آب و هوايي در معتدل ترين هواي جنوب کشور واقع شده است، اين
سواحل در زمينه اقتصادي به ويژه ترانزيت کالا، سرمايه‌گذاري‌هاي تجاري، صنعتي و گردشگري از جاذبه‌هاي منحصر بفردي برخوردار است.
از نظر ژئوپولتيکي نيز همجواري سواحل مکران با کشورهاي پاکستان و افغانستان، ظرفيت‌هاي ارتباطي اين سواحل به پهنه اقيانوس هند و امکان اتصال کشورهاي آسياي مرکزي به درياهاي آزاد، بستر مناسبي را براي گسترش تعاملات منطقه‌اي و بين المللي فراهم کرده است.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام **1070**1597
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ توسعه و تعمیق همکاری‌های ایران و روسیه در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در سال‌های اخیر، دو کشور را به سوی مشارکت راهبردی در این حوزه سوق داده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مدیران ارشد بخش‌های انرژی، نفت و گاز، صنعت پتروشیمی و علم فناوری ایران و روسیه، در نشستی تخصصی با عنوان «مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز - علم و فناوری»، راه‌های تعمیق همکاری‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دو کشور به منظور اثرگذاری بر محیط بین‌الملل را بررسی کردند.
پاول کوزنتسوف، معاون وزیر انرژی روسیه در این نشست به نقشه راه همکاری‌های فناورانه بین دو کشور اشاره کرد و گفت: زمینه‌های همکاری در این بخش تهیه شده است و شرکت‌های زیادی از روسیه با طرف‌های ایرانی در حال مذاکره و رایزنی هستند.
مرتضی شاه‌میرزایی، مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز که بصورت برخط در این نشست حضور داشت، از رشد شتابان همکاری‌های دو کشور در زمینه سرمایه‌گذاری، تکمیل زیرساخت‌ها، تامین تجهیزات و تولید محصولات پتروشیمی خبر داد و افزود: در حال حاضر هیچ مانعی برای توسعه همکاری‌های دو کشور در عرصه انرژی بویژه پتروشیمی وجود ندارد.
کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه نیز به اهتمام جدی رهبران دو کشور برای توسعه همه جانبه روابط تهران و مسکو اشاره و تاکید کرد: این سطح از همکاری‌ها متاثر از رویکرد مشترک دو کشور در عرصه‌های منطقه‌ای و بین المللی است.
ادوارد آندرونیکوویچ موسایدا، مدیر اجرایی سازمان توسعه صنایع نفت روسیه در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است که تحریم شده گفت: با این وجود در همه فناوری‌های روز جهان، از جمله در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی جزء ده کشور اول دنیاست.
وی افزود: در دوسال گذشته که بسیاری از شرکت‌های آمریکایی و غربی از روسیه خارج شدند، همکاری ما با ایران بطور جدی گسترش یافته و با کمک متخصصان ایرانی، که در این صنعت بسیار قوی هستند، توانستیم تاسیسات زیرساختی را تکمیل و جای خالی غربی‌ها را پر کنیم.
ایکبال گولیف، معاون مؤسسه بین المللی سیاست انرژی روسیه نیز با اشاره به اینکه همکاری‌های ایران و روسیه در حوزه انرژی تنها به نفت و گاز و پتروشیمی محدود نمی‌شود گفت: این همکاری‌ها انرژی صلح آمیز هسته‌ای را نیز در بر می‌گیرد.
این مقام روسی تاکید کرد: این همکاری‌ها اکنون به سطح جدیدی رسیده و مسیر تعاملات دوجانبه در عرصه‌های گوناگون، به ویژه در حوزه انرژی، به نحوی ترسیم شده که بتوانند در سطح جهان اثرگذار باشند.
گولیف افزود: دوکشور دارای بیشترین ذخایر شناخته شده نفت و گاز هستند و در کنار آن، از دانش، فناوری و تجربه لازم برخوردارند. این مزیت‌ها، روسیه و ایران کشور‌هایی تعیین کننده در حوزه انرژی تبدیل کرده است.
————-
مصاحبه‌ها
۱-ادوارد موسایدا - مدیر اجرایی سازمان توسعه صنایع نفت روسیه
۲-ایکبال گولیف - معاون مؤسسه بین المللی سیاست انرژی در روسیه

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • اجرایی نشدن ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • سرمایه گذاری هلدینگ گردشگری در سواحل رود ارس درماکو
  • تروریست‌ها علیه اقتصاد مَکُران
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • مسوولان برای مقابله با سیل احتمالی چابهار در آماده باش کامل قرار دارند
  • برنامه‌ اصلی منطقه آزاد چابهار بهره‌مندی از ظرفیت تخصصی دانشگاه‌های فعال است
  • بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه آزاد برای توسعه و تعالی چابهار و سواحل مکران