Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 335 هزار و 600 نفر ساعت آموزش در قالب سه دوره طرح ملی 'توان افزایی و تاب آوری اجتماعی' برای بانوان این استان برگزار شده است.

فرشته حسین زاده سلجوقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدل اجتماعی اقتصاد مقاومتی، تاب آوری و مدارای اجتماعی است و 10 درصد سرمایه گذاری برای آموزش بانوان با افزایش سه درصد تولید ناخالص ملی برابری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در این راستا طرح ملی توان افزایی و تاب آوری اجتماعی از سوی هیات دولت به استانهای کشور ابلاغ و در دستور کار دفاتر امور زنان و خانواده استانداری ها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه نرخ اشتغال زنان در خراسان رضوی کمتر از مردان است، گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی، آمار شاغلان این استان در تابستان امسال را 2 میلیون و 130 هزار نفر اعلام کرده بود که تعداد زنان از این آمار 64 هزار و 589 نفر است.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی افزود: به منظور اشتغالزایی برای زنان استان، 696 طرح با تسهیلات 334 میلیارد و 523 میلیون ریال و پیش بینی اشتغال برای بیش از 3500 نفر در کمیته تخصصی اشتغال بانوان استان بررسی و تصویب شده است.
وی اظهار کرد: همچنین 112 میلیارد و 215 میلیون ریال از محل تفاهم نامه معاونت ریاست جمهوری برای 374 طرح مربوط به مشاغل خانگی و خوداشتغالی به صندوق کارآفرینی امید در خراسان رضوی واریز شد که از نظر مبلغ رتبه اول کشور را دارد.
وی گفت: همچنین مجموعه ای از قوانین مخل کسب و کار در حوزه زنان و خانواده احصا شده و راهکارهای پیشنهادی به کمیته استانی ارائه شده است.
سلجوقی افزود: از ابتدای امسال تاکنون آموزش های مهارت حرفه ای به بیش از یکهزار و 200 زن سرپرست خانوار در حاشیه چهار شهر بزرگ خراسان رضوی ارائه شده است.
وی اظهار کرد: از محل تسهیلات قرض الحسنه بانک مهر ایران، تسهیلاتی در سطح ملی برای اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده که سهمیه خراسان رضوی 10 درصد از تسهیلات در قالب پرداخت به سه هزار متقاضی است.
وی گفت: برای اشتغال بانوان روستایی خراسان رضوی نیز، تفاهم نامه ای بین این استان با وزارت جهاد کشاورزی به منظور واگذاری اراضی منابع طبیعی و مراتع در روستاها منعقد شده است.
وی افزود: همچنین پارسال طرح ارتقای توانمندیهای زنان روستایی به صورت آزمایشی برای 50 روستای این استان اجرا شد که در ادامه اجرای آن امسال نیز 100 روستا زیر پوشش قرار گرفتند.
وی ایجاد بازارچه های دائمی، تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در استان، طراحی بانک اطلاعاتی بانوان و سازماندهی یکهزار و 200 زن فرهیخته از 25 قشر جامعه در قالب مجامع مشورتی زنان در شهرستان ها و مرکز استان را از دیگر اقدامات دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در سال جاری برشمرد.
7489 / 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • نمایندگان خراسان رضوی در اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرای بانوان
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی