Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@10:58:55 GMT

عوارض هولناک تماس با باران‌های اسیدی در کلانشهرها

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۹۵۶۹۲

عوارض هولناک تماس با باران‌های اسیدی در کلانشهرها

یک فوق تخصص ریه با انتقاد از آلودگی جوی کلانشهرها هشدار داد: ریزش باران‌های اسیدی بخصوص در ساعت اول خطرناک است و در کوتاه مدت سبب ایجاد برونشیت مزمن و حاد و در طولانی مدت باعث بروز سرطان در افراد می‌شود.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر اسدالله اسدیان در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: تشدید بیماری های تنفسی علاوه بر کلانشهرها، در شهرهای جنوبی که همکاران گزارش می کنند نیز بسیار مشاهده می شود و بگونه ای است که تماس با باران های اسیدی در همان دقایق اولیه سبب تشدید بیماری افراد مبتلا به برونشیت مزمن و آسم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که برنامه های کوتاه مدت برای رفع آلودگی هوای کلانشهره، مسکن موقت است، اظهار کرد: حتی شهرهای کوچک نیز در معرض آلودگی جوی هستند و بنابراین باید دنبال راه چاره ای اساسی بود. من پزشک هستم و در مسائل مهم کشوری صاحب نظر نیستم و نمی توانم اظهار نظر کنم، اما می توان از تجارب کشورهای موفق در زمینه مرتفع کردن آلودگی هوا بهره برد، چرا که بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا از ساده ترین روش ها نظیر استفاده از دوچرخه، بکارگیری خودروهای دوگانه سوز و هیبریدی که البته امیدواریم رئیس جمهوری تعرفه آن را کاهش دهد تا بسیاری از مردم توانایی استفاده از آن را داشته باشند، میزان آلودگی جوی را به طرز محسوسی کاهش داده اند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به افراد سالم توصیه کرد تا در زمان ریزش باران های اسیدی درکلانشهرها به اماکن سربسته پناه ببرند و افراد مبتلا به بیماری های ریوی نیز تا حد امکان از حضور در فضای خارج از منزل خودداری کنند تا بیماری شان تشدید نشود.

منبع:‌سلامت آنلاین

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

 

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با جود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟