Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@19:37:40 GMT

طرح نظام سلامت از طرح های موفق دولت است

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۹۶۳۹۴

طرح نظام سلامت از طرح های موفق دولت است

به گزارش خبرنگار ایرنا، آرش لهونی روز یکشنبه در نشست بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان جوانرود که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، از خدمات خوب انجام شده در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان قدردانی کرد.
وی، کمبود پزشک متخصص در بخش های ارولوژی و کودکان، رادیولوژی ویژه زنان و کمبود تجهیرات در برخی از بخشهای بیمارستانی را از جمله مشکلات موجود عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار جوانرود در ادامه به دخالت های سیاسیون و برخی از مسئولان در عزل و نصب های شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: این افراد حتی در انتخاب مدیریت های کوچک و مشاغل تخصصی هم دخالت می کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود با 21 متخصص از لحاظ تعداد متخصص وضعیت نسبتاً مناسبی دارد و در رشته های مختلف تخصصی دارای امکانات مورد قبولی است.
دکترمحمودرضا مرادی افزود: با توجه به هماهنگی های به عمل آمده در این نشست بخش NICU بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود در صورت ایجاد فضای فیزیکی مناسب، با ظرفیت 6 تخت بستری برای بهبود درمان کودکان راه اندازی خواهد شد.
وی اظهار داشت: تعدادی از تجهیزات آزمایشگاهی از جمله سل کانتر و اتو آنالایزر نیز با برنامه ریزی به عمل آمده در این نشست در ماه های آتی در این شهرستان راه اندازی خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه راه اندازی انبار دارویی جوانرود در دستور کار این دانشگاه است، خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات پرسنل شهرستان های زلزله زده از جمله جوانرود نیز جز اولویت برنامه های ما است.
مرادی در ادامه با بیان اینکه مقوله سلامت مردم سیاسی نیست، یادآور شد: هرگونه اقدامی در این حوزه تنها باید در چارچوب شایسته سالاری و در راستای بهبود وضعیت و ارتقای سلامت مردم صورت پذیرد.
رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود هم به بیان فعالیت های این شبکه پرداخت و گفت: کسب رتبه اول در شاخص های سامانه سیب، کسب رتبه اول در برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی و کسب رتبه برتر اجرایی برنامه های PHC شهری از جمله موفقیت های مرکز بهداشت جوانرود در سطح استان است.
دکتر نظیف محمدی افزود: مرکز آموزش بهورزی، یک مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، مرکز شبانه روزی معین پزشک خانواده، سه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، یک پایگاه سلامت ضمیمه و چهار پایگاه سلامت شهری مستقل، پایگاه فوریت های جاده ای زلان و مرزان و 30 خانه بهداشت از جمله مراکز فعال شبکه بهداشت و درمان جوانرود در حوزه بهداشت است.
صید احمد امیری نایب رییس شورای شهر جوانرود نیز با بیان اینکه بسیاری از اقشار مختلف مردم این شهرستان درآمد پایداری ندارند، خواستار توجه ویژه مسئولان به آنها شد.
شهردار جوانرود نیز خواستار امضا تفاهمنامه بین شهرداری و شبکه بهداشت و درمان برای حل مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای خدمات رسانی مطلوبتر به شهروندان شد.
صباح زارعی افزود: شهرداری آمادگی خود را برای هرنوع همکاری با بهداشت و درمان در جهت توسعه و پیشبرد اهداف نطام سلامت اعلام می کند.
شهرستان جوانرود با بیش از 75 هزار نفر جمعیت در 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
7453/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قوانین بودجه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کل کشور با ارسال این موضوع به قوه قضائیه با ۱۳۷ رأی مخالف از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند.   سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در توضیح این گزارش، گفت: با استناد به سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و بر اساس تکلیف نمایندگان در بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف ساماندهی صنعت دارو و محوریت سیاستگذاری جدید در حوزه یارانه دارو برعهده دولت گذاشته بودند طرح دارویار توسط دولت اجرا شد که بر اساس آن از طریف انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره تامین و توزیع به انتهای آن و تمرکز بر نظام بیمه ای، مدیریت بهینه زنجیره تامین و توزیع به گونه‌ای اجرا شود که در حوزه کمبود‌ها و قیمت اقلام دارویی فشار از روی دوش مردم برداشته شود، اما طی ۲ سال سپری شده از اجرای آن شاهد خارج شدن محسوس زنجیره تامین و توزیع دارو از مدار تنظیم گری بوده ایم و تبعات آن گریبانگیر بیماران و فعالان صنعت دارو شده است.   وی افزود: کمیسیون بهداشت پس از آنکه به دفعات مشکلات موجود، دغدغه مندی ها، الزامات و تکالیف دستگاه‌های مسئول را در قالب برگزاری جلسات نظارتی و با ارائه ۴ گزارش نظارتی به مجلس ارائه کرده بنابراین در حال حاضر با استناد به ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی گزارش نقض یا استنکاف از اجرای قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آنان و سازمان تامین اجتماعی برای رسیدگی به قوه قضائیه و مراجع ذیصلاح در دستورکار مجلس دارد.   نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم، یادآور شد: نزدیک به ۱۵۰ قلم داروی پرمصرف، دارای کمبود و محدودیت جدی بوده و حدود ۶۵ قلم دارو در شرایط کمبود حاد قرار دارد و رفع این مشکل نیازمند برنامه ریزی و کارآمدسازی سامانه‌های موجود و مدیریت دقیق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی در پیش بینی به موقع نیاز‌های کشور و تخصیص به موقع ارز است، البته عدم نظارت موثر بانک مرکزی به عملکرد بانک‌های عامل در اعطای تسهیلات ریالی برای تامین سرمایه در گردش موردنیاز صنعت دارو و نیز شرکت‌های تراستی در انتقال به موقع ارز به ذینفع نهایی نیز یکی از چالش‌های جدی در حوزه کمبود دارو است.   سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع بندی موارد استنکاف از قانون، گفت: در این رابطه شاهد استنکاف و نقض بند پنجم و جزو دوم از سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب در مورد سیاستگذاری و نظارت کارآمد بر تولید و مصرف و واردات دارو و مدیریت بهینه منابع سلامت از طریق نظام بیمه‌ای توسط تمامی ارکان مسئول در دولت با محوریت وزارت بهداشت هستیم و با توجه به اینکه طی ۴ ساله مجلس یازدهم و به ویژه پس از اجرای طرح دارویار انجام تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی در حوزه ساماندهی وضعیت نظام دارو و درمان کشور به دفعات توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد تاکید و مطالبه قرار گرفته، اما متاسفانه کماکان شاهد وضعیت نامناسب این حوزه و تحمیل فشار بر مردم هستیم.

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • پیاده روی به مناسبت هفته سلامت در پیشوا
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت