Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد تا پایان امسال ۱۰ ملیون تن شیر و نزدیک به یک میلیون انواع لبنیات صادر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسن رکنی در نشست سراسری مدیران حراست های وزارت جهاد کشاورزی گفت: تاکنون ۹.۶ میلیون تن شیر در کشور تولید و ۸۰۵ هزار تن انواع لبنیات در ۱۰ ماهه امسال صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۰ درصد انواع محصولات لبنی ایران به سایر کشورها و اخیرا به بعضی از ایالت های آمریکا صادر شده و مابقی آن نیاز داخلی را به طور کامل تامین کرده است.

رکنی، درصد خوداتکایی تولید شیر در کشور را ۱۰۸ درصد عنوان و تصریح کرد: میانگین مصرف سرانه شیر در دنیا برای هر نفر ۱۰۹ کیلوگرم و در ایران ۱۱۰ کیلوگرم می باشد.

وی اظهار داشت: با این حال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می گوید مصرف سرانه شیر در کشور باید به ۱۵۰ تا ۱۶۰ کیلوگرم برای هر نفر برسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه ضریب خوداتکایی تولید گوشت قرمز در کشور را ۹۰ درصد عنوان کرد و گفت: ۸۲۰ هزار تن گوشت قرمز در داخل تولید و حدود ۱۰۰ هزار تن از سایر کشورها تامین می شود.

وی اضافه کرد: در گذشته گوشت منجمد وارد می شد اما با توجه به تغییر ذایقه مردم، بخشی از واردات به گوشت گرم اختصاص یافته است.

رکنی با بیان اینکه مصرف سرانه گوشت قرمز در ایران ۱۱.۵ کیلوگرم برای هر نفر است، بر اصلاح نژادی در صنعت مرغداری کشور تاکید کرد و اذعان داشت: طی پنج سال اخیر نزدیک به ۱۵ درصد از صنعت مرغ کشور اصلاح ساختار شده و در زنجیره های تامین قرار گرفته است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه ظرفیت تولید مرغ تخم گذار در کشور را نسبت به دنیا مثبت ارزیابی و تصریح کرد: ظرفیت تولید تخم مرغ در ایران ۱.۳ میلیون تن است.

وی با بیان این که در سال جاری ۹۳۰ هزار تن تولید تخم مرغ داشتیم، گفت: به علت شیوع بیماری آآنفلوانزای پرندگان تا امروز بیش از ۲۵میلیون قطعه از جمعیت طیور تخم گذار معدوم شده که بخش زیادی از آن با ظرفیت هایی که داشته ایم جایگزین و در نیمه دوم دی نیز بخشی از کمبود تخم مرغ از طریق واردات تامین شد.

رکنی با اشاره به تراز مثبت تجاری تخم مرغ در کشور، سرانه مصرف تخم مرغ در ایران را ۱۱.۵ کیلوگرم و در دنیا را ۹.۵ کیلوگرم برای هر نفر عنوان کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: ما قادریم بالای ۱۰۰ درصد نیاز کشور تولید تخم مرغ داشته باشیم و ۱۰ درصد آن را هم صادر کنیم.

وی با اشاره به پروژه های اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی به دنبال آن هستیم که تولید شیر را تا سال ۱۴۰۰ به ۱۲.۵ میلیون تن و تولید گوشت قرمز را به ۹۲۰ هزار تن برسانیم.

رکنی افزود: توسعه اصلاح نژاد دام سبک بومی و ایجاد ترکیب های ژنتیکی دام سبک و پر بازده از دیگر برنامه های ما در چارچوب این سیاست است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی صبح چهارشنبه در کارگروه تخصصی خرما اظهار کرد: دشتستان بالغ بر ۲۷ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما دارد که سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن خرما تولید می‌کند.

وی اضافه کرد: سالانه ۳۰ هزار تن خرما از استان بوشهر به کشورهای آسیای میانه و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود که دشتستان بالاترین میزان صادرات را در بین سایر شهرستان‌های استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دشتستان لیست کاملی از مسائل و مشکلات و همچنین ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خرمای دشتستان را بطور مفصل ارائه نمود.

کارگروه تخصصی خرما با حضور معاون برنامه ریزی فرماندار، مدیر جهاد کشاورزی دشتستان، اساتید و محققین دانشگاهی و پژوهشگران مرکز تحقیقات، پارک علم و فناوری، مسئولین استانی سازمان جهاد کشاورزی، کارشناسان شهرستانی و استانی و بهره برداران بخش کشاورزی و نماینده سردخانه داران شهرستان در سالن جلسات جهاد کشاورزی دشتستان برگزار شد.

این کارگروه که با استقبال مدعوین برگزار شد و شرکت کنندگان اظهار امیدواری کردند که این مهم قدم تأثیرگذاری در بهبود کمیت و کیفیت خرمای دشتستان خواهد گذاشت. اعضای شرکت کننده در این کارگروه به بیان نقطه نظرات، چالش‌ها و راه حل های پیشنهادی پرداختند.

کد خبر 6099993

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران