Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@13:16:55 GMT

۵۰ تا ۱۰۰هزار سفر روزانه الوپیک در تهران

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۹۸۱۷۹

۵۰ تا ۱۰۰هزار سفر روزانه الوپیک در تهران

نایب رئیس شرکت دانش‌بنیان الوپیک گفت: لحظه به لحظه درخواست‌های الوپیک ثبت و ضبط می‌شوند و امکان بروز هیچ گونه تخلفی وجود ندارد و ما هم اکنون در تهران روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار سفر را انجام می‌دهیم.

به گزارش عصرخبر، مهدی نایبی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: این شرکت در نظر دارد تا طی یک ماه آینده در مدت دو روز ۲۰ هزار نفر را دعوت به کار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت دانش‌بنیان هم اکنون در تهران، کرج، مشهد نمایندگی دارد و طی ماه‌های آینده دو دفتر در شیراز، اصفهان  و یزد افتتاح خواهد شد.

او به میزان سرمایه اولیه برای راه اندازی الوپیک اشاره و خاطرنشان کرد: ما این شرکت را با کمتر از یک میلیارد تومان راه انداختیم، سرمایه اولیه این شرکت با حجمی که در حال حاضر دارد حتی در مقایسه با یک ماشین گران قیمت هم نیست.

نائینی در پاسخ به اینکه در استفاده از موتورهای مورد استفاده الوپیک تا چه میزان حفظ محیط زیست مورد توجه قرار گرفته است؟ گفت: استفاده از موتورها پروسه ای است که مجبور هستیم فعلاً با آن بسازیم ولی موضوع مهم این است که مسیرها بسیار کوتاه تر شدند البته این مساله راه حل نهایی نیست، در صورتی که میزان مراجعه به ما افزایش پیدا کند می توانیم با کارخانه های داخلی یا خارجی صحبت کنیم و به نتیجه برسیم که چطور می توانیم موتوری با قیمت مناسب طراحی کنیم که در نهایت به حفظ محیط زیست بیانجامد.

 

او با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان در راستای استارت‌آپ‌های هوشمند و با زیرساخت‌های یک شهر هوشمند فعالیت می‌کند، گفت: سیستم‌هایی وجود دارند که اطلاعات مشتریان را ذخیره کرده و این موضوع در سلامت رساندن اقلام به دست آنها تاثیرگذار است.

نایبی به اهمیت یک شهر هوشمند برای فعالیت استارت‌آپ‌ها در پایتخت اشاره و تصریح کرد: سرعت اینترنت در ایران مانعی برای رشد ما نبوده و ما روزانه می‌توانیم تعداد درخواست‌های بسیاری را پاسخگو باشیم.

نایب رئیس شرکت دانش‌بنیان الوپیک با اشاره به اینکه ارگان‌های صنفی رقیب شرکت‌های دانش‌بنیان نیستند، اضافه کرد: سیستم‌ها با روند مدرن تغییر می‌کنند و ما توانسته‌ایم تاحدود زیادی مسائل و موضوعات خود را با اتحادیه‌ها جلو ببریم. کسانی که با ما هکاری می‌کنند بالتبع مطمئن‌اند که فعالیت آنها یک بازار اقتصادی برای‌شان به همراه خواهد داشت اما این به این معنی نیست که ما بخواهیم کل بازار سنتی پیک‌ها را از بین ببریم.

وی با اشاره به اینکه افرادی که در این شرکت دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند بیمه تامین اجتماعی نمی‌شوند، افزود: اما آنها نام‌شان از سوی شرکت دانش‌بنیان ما در سایر ارگان‌ها به ثبت رسیده و با توجه به کارت ویژه‌ای که در اختیار دارند می‌توانند از ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف خدمات دریافت کنند.

نایبی با اشاره به تسهیلاتی که در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌گیرد، گفت: زمانی که یک سال پیش کار خود را آغاز کردیم حتی مکان مناسبی برای حضور موتور سوارها وجود نداشت اما صندوق حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری تسهیلاتی از جمله زمین را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌دهد که این موضوع می‌تواند به رشد این سبک شرکت‌ها کمک کند.

وی در توضیح انتقاد به اینکه این شرکت استخدام‌های خود را از تبلیغات داخل خیابان انجام می‌دهد، گفت: این در واقع نوعی ویزیتوری است و به معنی استخدام نخواهد بود. در واقع ویزیتورهای شرکت ما ثبت‌نام اولیه را در داخل خیابان‌ها انجام می‌دهند و پس از آنها افراد به دفاتر استخدام مراجعه کرده که با همه این تفاسیر ۵۰ درصد مراجعه‌کنندگان در مصاحبه‌ها رد می‌شوند و نکته حائز اهمیت این است که افراد برای استخدام در این شرکت باید ساکن تهران باشند.

نایب رئیس شرکت دانش‌بنیان الوپیک درباره شیوه رصد بارهایی که به مقصد می‌رسند و امنیت آنها گفت: لحظه به لحظه درخواست‌ها ثبت و ضبط می‌شوند و امکان بروز هیچ گونه تخلفی وجود ندارد و ما هم اکنون در تهران روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار سفر را انجام می‌دهیم.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان