Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت برنامه‌ریزی واداری مالی فرمانداری شهرستان قرچک گفت: باید دستگاه‌های نظارتی و اعضای کارگروه با دقت و نظارت کامل بر توزیع آرد و پخت نان شهرستان قرچک داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; مصطفی زینت‌بخش در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک بابیان اینکه آرد و نان یک بحث حیاتی در جامعه است، اظهار داشت: با توجه به رشد جمعیت و ثبت آمار شهرستان قرچک در سرشماری سال 95 درخواست افزایش سهمیه آرد داده‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر جمعیت ساکن و به دلیل اینکه این شهرستان در مسیر عبوری شهرستان‌های هم‌جوار قرار دارد، میزان سهمیه این شهرستان مازاد بر جمعیت ساکن انتظار می‌رود.
وی افزود: باید دستگاه‌های نظارتی و اعضای کارگروه با دقت و نظارت کامل بر توزیع آرد و پخت نان شهرستان قرچک رصد و در جهت برطرف نمودن مشکلات، تعامل و اهتمام جدی صورت پذیرد ونانی باکیفیت و کمیت مطلوب به دست شهروندان برسد.
زینت‌بخش تصریح کرد: پیشنهاد اتحادیه نانوایان شهرستان قرچک مبنی بر اینکه تمامی نانوایان نسبت به تهیه دفترچه بازرسی جهت ثبت تخلیه آرد و گزارش بازرسی و همچنین نصب تابلو نرخ نامه نان جهت رؤیت مشتریان قرار دهند تأکید کرد.
وی افزود: به آن دسته از نانوایانی که بدون نظر موافق کارگروه و نادیده گرفتن آیین‌نامه داخلی اتحادیه از قبیل متراژ و ارتفاع فضا، اقدام به تغییر مکان غیرقانونی نانوایی کرده‌اند، فرصتی 3 ماه داده می‌شود تا نسبت به برطرف کردن ایرادات قانونی که توسط اتحادیه نانوایان ابلاغ‌شده است، اقدام نمایند، در غیر این صورت اتحادیه موظف است برابر مقررات و قانون نظام صنفی و آئین‌نامه داخلی اتحادیه برخورد و نتیجه اقدامات به فرمانداری ارسال گردد.


معاونت برنامه‌ریزی واداری مالی فرمانداری شهرستان قرچک بابیان اینکه نظارت مستمر بر نانوایی‌ها می‌تواند این صنف زحمت‌کش را به سمت سوی خدمت‌رسانی خوب به شهروندان با پخت نان مرغوب سوق دهد، تصریح کرد: کیفیت نان توسط بازرسین فرمانداری، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان مورد ارزیابی و بررسی مداوم قرار گیرد و بازدیدهای مشترک از نانوایان به‌صورت مستمر انجام شود.
در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک نظارت بهداشتی مستمر و عدم استفاده نانوایان از نمک بیش‌ازحد، جوش‌شیرین، ترکیب شیمیایی جوهر قند و دیگر افزودنی‌های غیرمجاز موردبررسی و در ادامه جلسه پرونده‌های ارائه‌شده توسط اتحادیه نانوایان در حوزه شهر و روستا موردبررسی قرار گرفت.
گفتنی است، جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک به ریاست مصطفی زینت‌بخش معاونت برنامه‌ریزی واداری مالی فرمانداری و با حضور محمد گل دستانی رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی شهرستان، سعید محمدی پور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، حمیدرضا تاجیک رئیس اتاق اصناف، امور مالیاتی، جهاد کشاورزی، نماینده شبکه بهداشت و درمان و رئیس اتحادیه نانوایان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۹۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت

‌به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران گیلان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت با ابراز تأسف از این حادثه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش سوزی که طی سال‌های گذشته تاکنون اتفاق افتاده تکرار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقشه و پلاک بندی بلوک‌های آسیب دیده در منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت سریعاً انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی و مسؤولان اجرایی با محوریت فرمانداری در محل حادثه برای این کار حضور فعال داشته باشند.

عباسی با بیان اینکه در ساخت و سازهای جدید فاصله بین بلوک رعایت شده و اولویت با خانواده‌های کم برخوردار باشد، ادامه داد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و در صورت لزوم، خانه‌ای به صورت موقت اجاره کنند.

وی با اشاره به اینکه در روستاها متولی ساخت و سازها بنیاد مسکن است و مجوز برای صدور پروانه انجام شود، گفت: همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده به منظور تسهیل در ارائه خدمات داشته باشد.

عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین و بدون اجازه فرمانداری هیچ گونه چادری نصب نشود، افزود: برآورد خسارت وارده به ساکنان بومی و مستأجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند.

وی گفت: وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمان‌های حمایتی سریع تهیه و تأمین شود.

عباسی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تأمین مالی پرسنل آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی گفت: آواربرداری باید سریع‌تر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده می‌کنیم، بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

کد خبر 6095975

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • رهاسازی «مرکاپتان» سرقت شده باعث بوی نامطبوع در بندرترکمن بود
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور