Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - معاون امور برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: این سازمان با ثبت رکورد مدت زمان متوسط 0.3 روز برای صدور هر جواز تاسیس در 2 سال متوالی مقام نخست کشوری را به خود اختصاص داد.

نادر اصغرپور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: استاندارد ملی تعریف شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای هر جواز 8 روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: جواز های تاسیس صادر شده از سوی سازمان های صنعت، معدن و تجارت به منزله اعلام آمادگی متقاضی سرمایه گذاری در یکی از بخش های صنعتی است که شاخص های اقتصادی آن بر اساس اظهارات متقاضی تکمیل می شود.
معاون امور برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی یادآوری کرد: بررسی کلی آمار جواز تاسیس های صادره در سطح کشور حاکی از به نتیجه نرسیدن قسمت عمده آن هاست که دلایل مختلفی مانند مشکلات پیش پای تولید و هزینه بر بودن و مطابقت نداشتن محاسبات اولیه اعم از میزان سرمایه گذاری، ثبات بازار، بازاریابی و سایر موارد مربوط به مشکلات احداث یک واحد تولیدی است.
اصغرپور ادامه داد: براساس آمار 9 ماه سال جاری، آذربایجان شرقی با صدور 197 فقره پروانه توسعه ای واحدهای صنعتی در کل کشور حایز مقام نخست و با 164 فقره پروانه بهره برداری ایجادی واحدهای تولیدی پس از استان اصفهان در رده دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: این استان در مجموع ( پروانه های توسعه ای و ایجادی ) با صدور 361 فقره پروانه بهره برداری با تفاوت یک فقره ای پس از استان اصفهان در رده دوم کشوری قرار دارد.
معاون امور برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی یادآوری کرد: مقایسه رتبه صدور پروانه بهره برداری با رتبه صدور جواز تاسیس حاکی از عملیاتی شدن، مثمر ثمر بودن و بالا بودن ضریب تبدیل و دقت در صدور جوازهای صادره در این استان است.
اصغرپور، بالا بودن رقم تعداد پروانه های بهره برداری توسعه ای نشانگر بهبود ساز و کار صدور جواز و استقبال واحدهای تولیدی از توسعه وضعیت موجود دانست و افزود: شفاف کردن ماهیت جوازهای تاسیس، سهولت هرچه بیشتر و بهتر فضای کسب و کار و به ثمر نشستن سیاست های برنامه ریزی شده توسط سازمان را در پی دارد.
آذربایجان شرقی با داشتن حدود 4 هزار و 400 واحد تولیدی در زمینه های مختلف از قطب های صنعتی کشور محسوب می شود.
8023/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی