Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان با بیان اینکه تمامی هدف‌گذاری‌ها باید برای جابه‌جایی ۱۶ میلیون مسافر در سال و اتصال قطار سریع‌السیر اصفهان به تهران باشد، گفت: آن‌چه مهم است تکمیل پروژه از اصفهان تا تهران است. ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، محسن مهرعلیزاده در جلسه بررسی موانع و راهکارهای تسریع در اجرای پروژه بزرگ و حیاتی راه‌آهن سریع السیر تهران- قم- اصفهان، اظهارداشت: این پروژه پس از گذشت 20 سال همچنان در مرحله اجرا متوقف شده که جای تأسف و تأثر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر این پروژه پیش‌بینی مالی و تأمین اعتبار نشده بود نباید شروع می‌شد و اگر هم تأمین اعتبار شده باید دلایل عدم اجرای آن مشخص شود، افزود: پروژه‌هایی با این اهمیت اگر در موعد مقرر خود به بهره‌برداری برسد مردم شیرینی آن را لمس و حس خواهند کرد ولی از زمان خود بگذرد حلاوت و شیرینی خود را ندارد.

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه این پروژه باید با هرسرعتی که امکان دارد به پیش برود، تصریح کرد: باتوجه به انجام فعالیت‌های مربوط به فاینانس پروژه و مصوبات لازم، باید هرچه سریع‌تر مشکلات مربوط به معارض در یک برنامه زمان‌بندی شده برطرف شود.

وی با بیان اینکه مدیریت استان از هر کمکی در خصوص برطرف شدن مشکلات این پروژه دریغ نخواهد کرد، گفت: باید کوتاه‌تر کردن زمانبندی و فهرست کردن خواسته‌ها از مدیریت استان در جهت تسریع در پروژه باشد.

مهرعلیزاده با بیان اینکه تمامی هدف‌گذاری‌ها باید برای جابه‌جایی 16 میلیون مسافر در سال و اتصال این قطار به تهران باشد، بیان کرد: آن‌چه مهم است تکمیل پروژه از اصفهان تا تهران است.

وی استفاده از روش‌های BOT در سرمایه‌گذاری این پروژه را با توجه به تعداد بالای مسافران تضمین شده، طول مسیر کوتاه‌تر و انجام بخشی از سرمایه‌گذاری توسط دولت را راهگشا دانست.

استاندار اصفهان با بیان اینکه سرمایه‌گذاری کشورهای اروپایی در این خصوص امکان‌پذیرتر خواهد بود، افزود: این امر نیازمند مطالعه و پیگیری است و هرچه زمان اجرای این پروژه کوتاه‌تر باشد به نفع همه خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ساختار کامل و دقیقی برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده است و باید مشکلات اجرایی موجود برطرف شود و این امر کاملاً شدنی است.

مهرعلیزاده گفت: اگر اراده لازم برای حل مشکل وجود داشته باشد مشکلات برطرف خواهد شد و وزارت راه و شهرسازی و راه‌آهن باید با قوت بیشتری در دولت موضوع را پیگیری و مصوبات لازم را اخذ کنند و خوشبختانه رئیس جمهور نیز موافقت لازم را با این پروژه دارد.

وی با تأکید بر اینکه قابلیت و توانمندی خود را باید در قالب این پروژه نشان دهیم، ادامه داد: اینجانب محور کار قرار خواهم گرفت و در این مسیر اگر لازم باشد جلسات مشترک را با سایر استانداران مسیر برگزار و در دولت نیز پیگیری‌های لازم را انجام خواهم داد همچنین مسائل کلان و کلی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان- تهران را شخصاً پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد

به‌منظور احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان، قرارداد این پروژه مشارکتی شهرداری اصفهان با شرکت مپنا امروز (سه‌شنبه) امضا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شد.

در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

قرار است بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد، البته خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها تا ۶ سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از ۶ سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود.

احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749294

دیگر خبرها

  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • سپاهانی ها باور نمی کنند! ؛ مورایس پیگیر وضعیت علیرضا بیرانوند
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟