Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان پزشکی روز دوشنبه در گفتگوی اختصاصی با ایرنا، افزود: در سال زراعی گذشته بیش از 92 هزار بیمه گزار در بخش کشاورزی استان اصفهان وجود داشت که 41 هزار نفر از آنها بیمه گزار محصولات کشاورزی، 46 هزار نفر محصولات باغی و سه هزار و 700 نفر زیر بخش دام بودند.
وی افزود : همچنین بیش از 2 هزار و 400 فقره بیمه نامه نیز در زیر بخش طیور صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پزشکی ادامه داد: بیش از 90 درصد این بیمه گزاران سال گذشته خسارت دیده و مشمول پرداخت غرامت شدند که بخش زیادی از غرامت بیمه شدگان با حق بیمه سال زراعی جاری آنها تهاتر شد.
معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان اصفهان افزود: سوم بهمن ماه امسال نیز بخشی از غرامت کشاورزان و دامداران به آنها پرداخت شد.
وی اضافه کرد: البته برخی گمان کردند این مبلغ پرداختی، همه غرامت آنها بوده در حالیکه فقط حدود 15 درصد از میزان کل غرامت باقی مانده بوده است.
پزشکی ادامه داد: مابقی غرامت بیمه شدگان بخش کشاورزی طبق قولی که دولت داده است تا پایان امسال پرداخت شود.
وی بیان کرد: از جمله حوادث عمده و فراگیر مشمول صندوق بیمه، سرمازدگی زمستانی ، سرمای بهاره، باد و طوفان، خشکسالی، بیماری دام و طیور، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و بیماریهای قرنطینه ای است.
پزشکی یادآوری کرد: در سال گذشته به دلیل شدت شیوع بیماری آنفلوآنزا، فقط نزدیک به 19 میلیارد تومان به این بخش از خسارت دیدگان غرامت پرداخت شد.
پزشکی در عین حال تاکید کرد : مجموع اعتبارات موجود صندوق بیمه و مبلغی که کشاورزان به عنوان حق بیمه پرداخت می کنند نمی تواند میزان خسارات وارده به این بخش را جبران کرده و پوشش دهد.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال50 هزار میلیارد تومان خسارت سالانه بخش کشاورزی کشور است اما اعتبار صندوق بیمه فقط یکهزار میلیارد تومان در سال گذشته بوده است.
معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: بدیهی است که این میزان اعتبار پاسخگوی خسارت واقعی کشاورزان و دامداران نیست و بیمه فقط می تواند نوسانات ناشی از خسارات وارده به بخش کشاورزی را جبران کند.
وی افزود: بیمه باید فراگیر شود و همه افراد با فعالیت های پر ریسک و کم ریسک اقدام به بیمه کنند.
معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان اصفهان اقدام دیگر را آموزش کشاورزان برای مدیریت ریسک و افزایش آگاهی و دانش آنها عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از اقدامات ایجاد یک منبع درآمد برای صندوق بیمه است.
وی افزود: برای مثال پرداخت مبلغی از عوارض وضع شده بر واردات محصولات بخش کشاورزی به این صندوق به بالا رفتن میزان اعتبارات آن کمک می کند.
در سال زراعی 95 بالغ بر 562 هزار و 595 هکتار از اراضی استان اصفهان مورد بهره برداری قرار گرفته که بیش از چهار میلیون و 362 هزار تُن تولید محصول داشته است.
بیشترین سطح زیر کشت در استان اصفهان را غلات با سهم بیش از 54 درصد، بخود اختصاص داده است.
همچنین تولیدات دامی این استان در آن سال بالغ بر یک میلیون و 548 هزار تُن بوده است.
در بخش طیور نیز در استان اصفهان بیش از 187 واحد صنعتی مرغداری مرغ تخمگذار وجود دارد که ظرفیت آنها حدود 10 میلیون قطعه است.
ت/ 7153 / 6022
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای ساماندهی راه‌های عشایری خسارت دیده ناشی از سیل در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، عصر امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی را به این بخش وارد کرد.

وی با اشاره به خسارت طرح‌های شیلات، افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه‌ها مشهود است.

معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل، گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده‌است که تأکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

وی با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته، تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

روستا با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار، خاطرنشان کرد: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده‌است.

وی افزود: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرفته اتخاذ نشد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی تصریح کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده‌است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

در ادامه این نشست علیرضا نیک‌روز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۹۰ درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

وی با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی، افزود: بیش از ۲۰۰ سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی ماشین‌آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

در ادامه سید علی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم به خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران‌ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

کد خبر 747966

دیگر خبرها

  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • اقامه نماز جمعه به امامت آیت الله مهدوی
  • اقامه نماز جمعه اصفهان به امامت آیت الله مهدوی
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند