Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:01:09 GMT

جشنواره عکاسی نجومی 'جهان در شب' بین المللی می شود

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۰۵۳۹۶

جشنواره عکاسی نجومی 'جهان در شب' بین المللی می شود

زنجان - ایرنا - مدیر کارگاه ها و نمایشگاه های عکاسی نجومی جهان در شب در ایران (TWAN) گفت: در تلاش هستیم از سال آینده جشنواره عکاسی نجومی 'جهان در شب' را با کمک دفتر مرکزی 'توآن' به صورت بین المللی برگزار کنیم و دست کم همه خاورمیانه را پوشش دهیم.

اسدالله قمری نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیرامون ارزیابی هفتمین دوره کارگاه پروژه 'جهان در شب'، افزود: امسال هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی کارگاه از سطح بالاتری نسبت به گذشته برخودار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دوره های قبل حداکثر پذیرشی که برای کارگاه ها صورت می گرفت 90، نفر بود که این تعداد امسال به 140 نفر افزایش یافت.
وی ادامه داد: بیش از نیمی از شرکت کنندگان این دوره برای نخستین بار در کارگاه عکاسی نجومی جهان در شب شرکت کردند که این نشان از علاقه مندی عکاسان غیر نجومی و دوستداران ستاره شناسی برای یاد گیری عکاسی نجومی است.
قمری نژاد به رشد کیفی آثار شرکت کنندگان در کارگاه های پروژه 'جهان در شب' اشاره کرد و افزود: در کلاس های هفتمین کارگاه پروژه بین المللی جهان در شب با حضور اساتید داخلی و خارجی، آخرین یافته های نوین عکاسی نجومی به شرکت کنندگان ارائه شد که رضایتمندی شرکت کنندگان نشان از کیفیت بالای کارگاه های امسال داشت.
پروژه بین المللی جهان در شب موسوم به TWAN(توان) یکی از موفق ترین پروژه های عکاسی نجومی در دنیا است که تلاش دارد زیبایی و ارزش آسمان شب و نجوم را برای مردم معرفی کند.
اعضای پروژه عکاسی بین المللی جهان در شب (TWAN) تلاش می کنند با تولید و ارائه تصاویر واقعی و هنرمندانه از آسمان بر فراز آثار تاریخی و طبیعی جهان در نقاط مختلف این کره خاکی، وحدتی جهانی را نشان دهند که آسمان بین اقوام، ادیان و قلمروهای سیاسی ایجاد کرده است.
در زمان حاضر این پروژه شامل گروهی از اخترشناسان و بهترین عکاسان جهان در سبک عکاسی زمین و آسمان است که در 20 کشور مختلف حضور دارند.
سازمان یونسکو، انجمن بین المللی نجوم و انجمن منجمان بدون مرز از جمله حامیان پروژه عکاسی بین المللی جهان در شب (TWAN)هستند.
گفتنی است هفتمین کارگاه عکاسی نجومی پروژه بین المللی جهان در شب دوم تا چهارم اسفند جاری در زنجان برگزار شد.
نخستین دوره این کارگاه بین المللی عکاسی نجومی در سال 1388 همزمان با سال جهانی نجوم در زنجان برگزار شد.
پس از آن طی سال های گذشته تا امسال، زنجان میزبان هرساله این کارگاه بین المللی عکاسی نجومی شده است.
7312/6085

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۵۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • تقدیر از عکاس خوزستانی‌ در مسابقه عکس روز سنندج
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست
  • ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت