Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با بیان اینکه صادرات موتور محرکه اقتصاد کلان است و بدون صادرات نمی توان از رکود خارج شد و اشتغال ایجاد کرد، گفت: از سال 53 تا سال 69 بین 3 تا 9 درصد از کل تجارت کشور مربوط به صادرات بود، در سال 80 حدود 3 و نیم میلیارد دلار صادرات داشتیم اما تا پایان سال 96 میزان صادرات کشور به بالاتر از 45 میلیارد دلار می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /سید کمال سید علی روز دوشنبه در همایش تجلیل از صادرکنندگان برتر البرز با اشاره به برخی خدمات صندوق ضمانت صادرات افزود: صادرات موتور محرکه اقتصاد کلان است و بدون صادرات نمی توان از رکود خارج شد و اشتغال ایجاد کرد.

وی خاطرنشان کرد: واردات بسیار مطلوب و سودآور و صادرت بسیار سخت است، بنابراین باید زیر ساخت ها و امکانات بخش صادرات را تقویت کرد.
وی با اشاره به اینکه باید به الگوهای موفق جهانی در حوزه صادرات توجه شود، افزود: با ایجاد صندوق ضمانت صادرات تحول بسیار خوبی در حوزه صادرات را شاهد بودیم.
سید علی اضافه کرد: دولت سال گذشته برغم شرایط دشوار در منابع مالی، 200 میلیون دلار افزایش سرمایه صندوق را تصویب و اجرایی کرد، بنابراین توجه ویژه ای به این بخش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون صادرکننده در صورت اقدام از طریق صندوق ضمانت صادرات در مراجعه به بانک با 14 درصد یا کمتر می تواند تسهیلات دریافت کند و این یکی از دلایل مهمی است که می توانند از کاهش نرخ سود برخوردار شوند. 

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- مهدی رجبعلی با اشاره به این که هایما اس7 پرو، پنجمین محصولی است که سال گذشته و در همکاری با هایما، پروژه بهبود کالیبراسیون با اقلیم ایران برای آن آغاز شد، عنوان کرد: این محصول دارای موتور جدید توربو با تزریق مستقیم (GDI) است که از سال گذشته تا کنون تغییرات کالیبراسیون این محصول در حال انجام است.
وی با اشاره به برنامه‌های ایپکو برای سال جاری، اظهار کرد: از طریق شرکت در نمایشگاه‌های مختلف تلاش می‌شود تا در کنار محصول هایما و تجربه‌ای که از ارایه خدمات مهندسی به این برند کسب شده است، به سایر بازارهای بالقوه ورود کرده و خدمات ارایه کنیم.
 رجبعلی افزود: از سوی دیگر، از سال ۱۴۰۱ تا کنون در ایپکو طراحی و توسعه سامانه مدیریت موتور(EMS)، کالیبراسیون و توسعه رایانه موتور ایران خودرو (IKECU) پیش برده می‌شود؛ در تلاش هستیم تا برای رایانه موتور (ECU) ، سامانه مدیریت الکترونیکی موتور (EMS) و ایرادیابی قوای محرکه نیز بتوانیم بازاریابی مناسبی انجام دهیم.
 مدیرعامل شرکت ایپکو خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا کنون و با تکیه بر دانش متخصصان و کارشناسان داخلی، توانسته‌ایم درآمد ارزی قابل توجهی از محل فروش خدمات مهندسی کسب کنیم.
 وی هم‌چنین با اشاره به حضور ایپکو در نمایشگاه ایران اکسپو در سال جاری، یادآور شد: این مجموعه با رویکرد صادرات خدمات فنی-مهندسی در زمینه طراحی و توسعه قوای محرکه و آزمون های موتوری و هم‌چنین کالیبراسیون و توسعه نرم‌افزار و سخت افزار مدیریت هوشمند خودرو در نمایشگاه ایران اکسپو حضور داشت.

دیگر خبرها

  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد