Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ فارس نوشت: ششمین جلسه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم با حضور رئیس و اعضای این ستاد برگزار شد.

محمد انجم‌شعاع دبیر ستاد راهبری طرح ملی حفظ با اشاره به مصوبات جلسه اخیر ستاد راهبری طرح ملی حفظ، اظهار داشت: در این جلسه اقدامات ملی دستگاه‌ها به اتمام رسید و با توجه به جلسات گذشته که ذیل راهبردهای ملی، اقدامات دستگاه‌ها تعیین تکلیف و تصویب شده بود، مباحثی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقدامات برخی دستگاه‌ها همچون وزارت آموزش و پرورش در جلسات کارشناسی نیمه تمام مانده بود، افزود: مهم‌ترین اقداماتی که ذیل برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش تصویب شد، مشوق‌های مادی و معنوی برای دانش‌اموزان، دبیران و مدیران برای حفظ قرآن، ایجاد تسهیلات لازم به عنوان امتیازات شغلی در ارزشیابی فرهنگیان بود که قرار شد آیین‌نامه آن تدوین و اجرایی شود.

انجم‌شعاع با اشاره به اینکه در بحث دانشگاه فرهنگیان مقرر شد رشته‌هایی با گرایش تربیت مربی و معلم قرآن بررسی شود تا منابع انسانی تربیت شوند، افزود: برای حافظان قرآن در برنامه‌های آموزش و پرورش به عنوان اقدام ملی، اولویت دادن به حافظان در مراحل جذب و استخدام و همچنین در تأسیس مدارس و مؤسسات غیر دولتی بود؛ علاوه بر این، گسترش برنامه مسابقات حفظ برای توسعه فرهنگ حفظ کلام وحی از دیگر اقدامات این دستگاه تعیین شد.

دبیر ستاد راهبری طرح ملی حفظ با بیان اینکه در این جلسه مقرر شد ظرفیت آستان‌های مقدس موجود در کشور در طرح ملی حفظ مستقل اداره شوند بر همین اساس از تابعیت سازمان اوقاف خارج شدند، گفت: قرار شد چهار آستان مقدس رضوی(ع)، احمدیه(ع) شیراز، حضرت معصومه(س) و حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مستقل عمل کنند و آقای معتز آقایی استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه را برای تشویق مادی و معنوی و ایجاد و توسعه مراکز قرآنی در تابعیت این آستان‌ها بررسی کند و به عنوان اقدام ملی برنامه اجرایی آن‌ها را در اختیار ستاد قرار دهد.

وی به بحث اجرایی سازی سند طرح ملی حفظ در سال آینده اشاره کرد و افزود: در سال 97 مقرر شد جزء 30 محوریت فعالیت‌های قرآنی قرار گیرد و با توجه به توان دستگاه‌ها 5 میلیون جزء نفر حافظ قرآن داشته باشیم به طوری که با حمایت و تلاش دستگاه‌ها سال آینده پنج میلیون حافظ جزء 30 قرآن تربیت شود.

انجم‌شعاع از تشکیل کارگروهی برای حفظ جزء 30 خبر داد و خاطر نشان کرد: محوریت این اقدام با رسانه ملی به ویژه شبکه قرآن و معارف سیما است چرا که مقرر شد طر فراگیر قرآنی 1452 سال آینده با موضوع جزء 30 قرآن کریم برپا شود.

وی درباره تربیت پنج میلیون نفر جزء حافظ قرآن در سال آینده گفت: سال آینده با برنامه‌ریزی قرار است پنج میلیون نفر حافظ جزء 30 تربیت کنیم که امیدواریم در این مسیر مشکلی ایجاد نشود، اما باید توجه داشت که برای رسیدن به 10 میلیون حافظ قرآن باید سالانه 13.5 میلیون نفر جزء را تحت پوشش قرار دهیم و اگر این روند کاهش یابد به این جایگاه نمی‌رسیم چرا که تا سال 1404 باید سالانه 3.5 میلیون حافظ تربیت کرد تا در افق 1414 بتوانیم 10 میلیون حافظ را تحویل جامعه دهیم.

انجم‌شعاع در ادامه به تصویب راهبردها و اقدامات سند طرح ملی حفظ اشاره کرد و افزود: پس از برگزاری جلسات متفاوت، راهبردها و اقدامات دستگاه‌ها نهایی شد به طوری که 26 راهبرد با 188 اقدام مصوب و هر دستگاه فعالیت‌هایی را ذیل راهبردها تعریف کرد و در نهایت سازمان اوقاف با 14 اقدام ملی، سازمان تبلیغات اسلامی با 19 اقدام ملی، هیأت رسیدگی به امور مؤسسات ذیل سازمان تبلیغات با 8 اقدام ملی، شهرداری و همیاری‌ها زیر نظر وزرات کشور با 6 اقدام ملی، سازمان صداوسیما در تمامی موارد به عنوان تبلیغ و ترویج با 15 اقدام ملی، نیروهای مسلح از جمله بسیج و نیروهای نظامی با 18 اقدام ملی، حوزه‌های علمی خواهران به صورت مستقل به خاطر اهمیت ورود فارغ‌التحصیلان آن در حوزه قرآن و کودک و خانواده با 16 اقدام ملی، مرکز پژوهش‌های آموزش عالی با 5 اقدام ملی، نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها با 9 اقدام ملی، وزارت آموزش و پرورش با 20 اقدام ملی، وزارت ارشاد با 20 اقدام ملی، دبیرخانه شورای قرآنی حوزویان از جمله حوزه علمیه برادران، قم، خراسان و اصفهان با 16 اقدام ملی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با 10 اقدام ملی، آستان‌های مقدس با 4 اقدام ملی و دبیرخانه طرح ملی حفظ شامل برنامه‌های کلان تمامی دستگاه‌ها با 8 اقدام ملی فعالیت خواهند کرد که عمده فعالیت‌های ستاد به ارزیابی، رصد و پایش دستگاه‌ها و همچنین ایجاد سامانه بانک اطلاعاتی به شمار می‌رود که امیدواریم با اهتمام همه مسئولان در تحقق آن بتوانیم گام‌های اجرایی محکمی را آغاز کنیم تا منجر به تحقق اهداف سند شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی مطهری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در همایش فرهنگیان ایثارگر آذربایجان‌غربی اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار است، معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.

وی افزود: دانش‌آموزان وقتی از نظام آموزشی کشور فارغ می‌شوند باید ضمن آموختن علم و دانش و افزایش اطلاعات، توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی به‌عنوان یک شهروند و قدرت تعقل و تصمیم‌گیری را داشته و عامل بر دانسته‌های خود باشند؛ این ٣ مهم از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش تربیت‌دهنده و تربیت‌کننده نیروی انسانی است، این جایگاه وابسته به نیروی انسانی خلاق، متعهد، متبحر و دارای شایستگی‌های اجتماعی است.

مطهری ادامه داد: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است، حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد؛ پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانه‌ها، در بین مسؤلان و آحاد جامعه یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.

وی تصریح کرد: تحقق حفظ این جایگاه دو پیامد و حسن بسیار مهم دارد، رغبت برای تلاش و ایثارگری بیشتر و رقابت برای انتخاب شغل معلمی افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه بهترین‌های جامعه معلم خواهند شد.

مطهری عنوان کرد: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است، نظام تعلیم و تربیت این موضوع را به خوبی هویت‌سازی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: صدور دیپلم افتخار ایثار و شهادت برای فرهنگیان ایثارگر و فرزندان شهدا، اجرا طرح راهبری آموزشی، افزایش ٢٠٥ درصدی اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور، ٤٣٢ مورد دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، ٢٣١ مورد تجلیل از ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا در همه مناطق و شهرستان‌ها و پیگیری تبدیل وضعیت و استخدام ایثارگران طبق سهمیه اعلامی از سوی وزارتخانه از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه اداره شاهد در طی سال گذشته بوده است.

کد خبر 751188

دیگر خبرها

  • روایتی از شوق همه‌جانبه معلم بروجنی در تربیت نسل آینده
  • رویداد صدرا دانشجویان را با فرصت‌های شغلی جدید آشنا می‌کند
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند