Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، در ابتدای این نامه با اشاره به جمله ای از مقام معظم رهبری که فرمودند «تأیید افراد صالح، از مصادیق رعایت حق الناس است.»، آورده است: آقایان شورای نگهبان؛ حق الناس را رعایت کردید!؟ مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی های خویش این نکته را متذکر شده اند که انتخابات حقّ‌النّاس است و مدام تکرار می کنند؛ اما ظاهرا برای اقایان عمق این حقّ‌النّاس همچنان روشن نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش های دیگری از این نامه آمده است:

بهتر است برای تبیین این واژه عینا جملات مقام معظم رهبری را در این خصوص متذکر شویم: «معنای حقّ‌النّاس بودن این نیست که فقط آن کسی که پای صندوق نشسته است باید این حقّ‌النّاس را رعایت کند که مثلاً فرض کنید آراء را عوضی نخواند یا کم و زیاد نکند؛ این یکی از مصادیق رعایت حقّ‌النّاس است. یک مطلب، مطلب حقّ داوطلب است؛ یکی از حقوق مردم، رعایت حقّ این داوطلبی است که می‌آید و وارد این میدان میشود و نامزد انتخابات میشود که اگر آدم صالحی است، ما او را رد نکنیم، میدان بدهیم به اینکه او بیاید. نقطه‌ی مقابلش هم همین‌جور است؛ اگرچنانچه آدم ناصالحی است، راهش ندهیم؛ اگرچنانچه در این مجلس -حالا چه مجلس خبرگان، چه مجلس شورای اسلامی، چه در هرجایی که انتخابات هست- آدمی باشد که صلاحیّت قانونی ورود در اینجا را نداشته باشد و ما از این اغماض کنیم، صرف‌نظر کنیم، رعایت نکنیم، دقّت نکنیم و او وارد بشود، این هم باطل کردن حقّ مردم است، خراب کردن حقّ مردم است؛ این هم ضدّ حقّ‌النّاس است" ۱۳۹۴/۱۰/۱۴»

از وظایف مهم شورای نگهبان تایید افراد صالح می باشد، علاوه بر این خصوصا نباید به جوسازی ها اعتنا کند و همواره تمام سعی خود را انجام دهد که از خطر محافظه کاری در فرایند تایید صلاحیت نامزدها که حقیقتا قتلگاه انقلاب اسلامی می باشد دوری کند.

به نخبگان و متخصصین شورای نگهبان اکیداً توصیه می کنیم که حال و روز کنونی مجلس و نمایندگان آن را مشاهده نمایند.

دغدغه نمایندگان ملت در این مقطع زمانی که مردم زیر بار فشار اقتصادی و بی تدبیری مسئولین قرار گرفته اند، جای اینکه رفع نیازها و حل مشکلات مردم باشد ، پرداختن به حاشیه های بی اهمیت شده است.

یک روز شاهد آن هستیم که یک نماینده بدون دلیل و مدرک ، رئیس یک قوه را متهم می کند ، روز دیگر شاهد آن هستیم که نماینده ای، تولد پیج اینیستاگرام خود را جشن میگیرد، در زمانی دیگر به مرجعیت دینی تهمتی ناروا را نسبت می دهند و همان نماینده در اظهاراتی شگفت انگیز پیشنهاد اعطای جزایر سه گانه ایرانی را به کشور امارات می دهد تا از این طریق ، کسب درآمد شود.

اخیراً نیز با توجه به اغتشاشات پیش آمده در خیابان پاسداران توسط #دراویش، یکی دیگر از #نمایندگان به شدت فعال در صحنه حواشی ، در اظهار فضلی عجیب درخواست برخورد با ماموران انتظامی خیابان پاسداران را داده است.

متاسفانه شاهد این هستیم که اشخاصی در مجلس جمهوری اسلامی به عنوان نماینده مردم در حال فعالیت هستند که از اتفاقات سطحی اطراف خود نه تنها با خبر نیستند بلکه تبدیل شده اند به تریبون رسانه های ضدانقلاب در خانه ملت.

همه این اتفاق ها ریشه درآن دارد که افرادی نا به حق به مجلس راه پیدا می کنند که قبل از راه پیدا کردن آن ها به این نهاد مهم و حساس تصمیم گیر، از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده اند.

نتیجه راه یافتن چنین افرادی به نهادهای حساس تصمیم گیرنده ، این است که نه تنها مشکلات عدیده مردم حل نمی شود بلکه زمینه سوءاستفاده دشمنان نیز فراهم میشود.

از شورای محترم نگهبان که طبق فرموده مقام معظم رهبری مطمئن‌ترین دستگاه برای حراست از نظام اسلامی است، اینگونه انتظار می رود تا از تایید اشخاصی که تریبون دشمن می باشند و اساساً اعتقادی به حل مشکلات مردم ندارند و برای مشهور شدن خود دست به هر اقدامی می زنند، اکیداً اجتناب نماید و در این تصمیم خود لحظه ای درنگ ننماید چرا که امت حزب الله با تمام توان از این نهاد حمایت خواهد کرد.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۶۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی