Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احیا یاوری قره قشلاقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مورد این طرح گفت: روند اجرای این طرح حدود 10 سال به طول انجامیده است و در این راه مشکلات فنی زیادی وجود داشت.
وی با اشاره به اینکه موقعیت یابی، ناوبری و زمان سنجی از نیازهای دیرین بشری و یکی از ارکان جوامع اطلاعاتی آینده به شمار می رود، افزود: امروزه از سیستم GPS استفاده‌های زیادی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: سیستم موقعیت‌ یابی زمین ‌‌پایه، جایگزین مناسبی برای سیستم فضا پایه بوده و به صورت کامل بومی ‌سازی شده است و با استفاده از آن می‌توان تمامی سرویس‌های مرتبط با موقعیت‌یابی را در ایران ارائه کرد.
یاوری در رابطه با برتری سیستم موقعیت‌یابی زمین پایه نسبت به GPS گفت: یکی از برتری‌های این سیستم بومی بودن آن بوده و کنترل این سیستم کاملا در اختیار خودمان است در حالی که هیچ کنترلی روی GPS نداریم.
به گفته یاوری سیستم GPS آسیب‌پذیری‌هایی دارد که در سیستم زمین‌پایه برطرف شده و در برابر اختلالات و شرایط جوی نیز مقاوم است.
پژوهشگر برتر جشنواره بین المللی خوارزمی بیان کرد: برای ساخت سامانه‌ها زحمت زیادی برای آن کشیده می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این تحقیقات کاربردی شود و در اختیار عموم قرار گیرد.
به گزارش ایرنا سی و یکمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی با اعطای لوح تقدیر به 10 محقق ایرانی و پنج پژوهشگر خارجی توسط رئیس جمهوری روز شنبه هفته جاری پنجم اسفندماه سال جاری به کار خود پایان داد.
7156/ 2093
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند

آیین اختتامیه دومین جشنواره آب و رسانه در سمنان برگزار شد و برترین‌های این جشنواره تجلیل شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، «مهدی نیلی» مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اظهار داشت:  تعداد 150 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و داوری از بین این آثار انجام شد.

وی با بیان اینکه این آثار از  سوی داوران کشوری بررسی شدند اظهار داشت: در مجموع از بین 150 اثر ارسال شده 21 اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: مدیریت مصرف آب در خانه با تأکید بر نقش بانوان خانه دار ،بحران خشکسالی و راهکارهای مقابله با آن (تأمین آب پایدار، مدیریت مصرف، ترویج سبک زندگی اسلامی_ ایرانی با رویکرد مدیریت مصرف بهینه آب، حفاظت و صیانت از منابع، بازچرخانی آب مزایا و محدودیت ها، اصلاح الگوی مصرف، نقش رسانه در حساس نمودن افکار عمومی در منابع آب سمنان برخی از محورهای جشنواره آب و رسانه در استان سمنان بود.

نیلی از فاضلاب ، آب خاکستری فرصت‌ها و تهدیدها  و استفاده از پساب در صنعت و کشاورزی به عنوان دیگر محورهای دومین جشنواره آب و رسانه در استان سمنان نام برد.

وی افزود ؛ جعفر  صمیمیان در محور مدیریت مصرف آب در خانه با تأکید بر نقش بانوان خانه چ دار تنها برگزیده این بخش بود که در رتبه دوم قرار گرفت.

مدیر روابط عمومی شرکت آبفای استان سمنان افزود: در بخش گزارش های متنی با محور بحران خشکسالی و راهکارهای مقابله با آن؛ رتبه اول به آتنا نائینی نژاد برای گزارشی با تیتر "روش کشت امروز، نفسی برای زیست فردا"،  رتبه دوم به محمد علی عباسی نژاد با گزارشی با تیتر "آبرسانی شاهرود، قول هایی که فقط در حد حرف باقی ماند" و رتبه سوم در نوع سرمقاله به مسعود کلاهی با تیتر "تغییر مدیریت مصرف راهکاری برای مشکل کم آبی" تعلق گرفت. در بخش گزارش تصویری با همین محور رتبه اول به علی لطفی با گزارشی با عنوان "بهره گیری از آب‌های روان"، رتبه دوم به علی ابک و رتبه سوم به عابد میرمعصومی با عنوان "فرونشست زمین" تعلق گرفت. در بخش گزارش رادیویی نیز احترام امیدیان، آذر پژمان و جواد طیبی به ترتیب با عنوان‌های زمین دل شکسته، سمنان خشک و تاکستانی به وسعت بام مقام های اول تا سوم محور خشکسالی و راهکارهای مقابله با آن را به دست آوردند. 

نیلی گفت: در محور  دیگری از این جشنواره با محور استفاده از پساب در صنعت کشاورزی، بار دیگر آتنا نائینی نژاد مقام اول را با گزارشی با تیتر "تصفیه آب، مصداق بارز تبدیل تهدید به فرصت"  به دست آورد که در این بخش داوران مقام دوم و سوم را حائز رتبه ندانستند. همچنین در بخش گزارش تصویری همین محورِ موضوعی احسان فقیهیان  با گزارش "نجات آب،نجات زمین، نجات زندگی" و مریم نعمتی در بخش گزارش رادیویی "ارتقاء و تجهیز تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی سمنان"  رتبه دوم را کسب کردند. 

وی خاطرنشان کرد؛ محور ترویج‌ سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ ایرانی‌ با رویکرد مدیریت‌ مصرف آب -محور اصلاح الگو مصرف محور- حفاظت‌ و صیانت‌ از منابع‌ آب از دیگر محورهای این جشنواره بود که سید عابد میرمعصومی با گزارشی با تیتر " آب انبارهای خاک انبار" رتبه اول را کسب کرد و  جواد طیبی در بخش فیلم،  رتبه دوم را به دست آورد.  در همین محور در بخش گزارش رادیویی محمد کریم نژاد، سحر رحیمی و امید علی ملک جعفریان به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آورد و در بخش موشن گرافی حسن جعفریان  برگزیده شد.  

مدیر روابط عمومی شرکت آبفا استان سمنان گفت: محور دیگر این جشنواره اصلاح الگو مصرف --محور حفاظت‌ و صیانت‌ از منابع‌ آب --در محور ترویج‌ سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ ایرانی‌ با رویکرد مدیریت‌ مصرف آب بود که در این بخش رتبه نخست به گزارش مکتوب به آذر پژمان با تیتر "بابا آب داد، درسی‌ که‌ شاید"  و  رتبه دوم این بخش به صدیقه رهایی با عنوان "قنات ها خشکیده اند" تعلق گرفت.

گفتنی است این مراسم با حضور مسئولان استانی و کشوری و منتخبان در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آبفا برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رقابت دانش آموزان شاهرودی در جشنواره خوارزمی
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • تامین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی مسکن
  • برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • رتبه نخست ایران در پیوند کلیه در خاورمیانه
  • متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد؛ رتبه نخست پرفروش‌ترین داروها در ایران