Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در حاشیه پانزدهمین همایش ملی تعالی سازمانی اظهار کرد: بی‌تردید پایه‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور بر سازمان‌های متعالی استوار است.

وی افزود: موفقیت‌های جامعه حاصل موفقیت‌های این سازمان‌های متعالی و موثر است و در صورتیکه بخواهیم جامعه‌ای توسعه یافته داشته باشیم، نیازمند آنیم که سازمان ها و انسان‌های متعالی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی تصریح کرد: ارزیابی نقطه شروع تعالی برای آگاهی از موقعیت سازمان است. ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که مبتنی بر ارزش‌های دینی و اخلاقی بوده و بنابراین این ویژگی‌ باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس همایش ملی تعالی سازمانی با تاکید بر اینکه بهره‌وری بحث مهمی در جامعه است، گفت:  همه باید تلاش کنیم تا سهم بهره‌وری در همه سطوح را افزایش داده تا به نرخ رشد هشت درصدی پیش‌بینی شده در برنامه‌های توسعه دست یابیم.

محمدی سازمان‌های متعالی و پیشرو را به لوکوموتیو اقتصاد جامعه تشبیه کرد و گفت: این نوع سازمان‌ها می‌بایست دارای ظرفیت‌های لازم برای دستیابی به نتایج مطلوب باشد و بدون شک مهمترین رسالت رهبر یک سازمان متعالی تشخیص تغییرات در زمان مناسب است.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی بیان کرد: مدیران کنونی باید با نگاه استراتژیک از فرصت‌های پنهان در آینده آگاهی یافته و با نظم و بردباری سازمان خود را در مسیر تعالی راهنمایی کنند.

وی یادآور شد: اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی توسط سازمان مدیریت صنعتی در جهت توسعه فضای رقابتی و ارتقا فرهنگ تعالی در جامعه و تشویق سازمان‌های سرآمد ایرانی برای خود ارزیابی و تبادل تجربیات موفق بین سازمان‌ها است.

گفتنی است؛ در همایش ملی تعالی سازمانی از سازمان‌ها و شرکت‌های ایرانی در 5 بخش ساخت، تولید، خدمات، سلامت، آموزش و بخش عمومی تقدیر می‌شود. امسال 16 سازمان در سطح تندیس، 35 سازمان در سطح تقدیرنامه برای تعالی و همچنین 18 سازمان برای گواهی تعهد به تعالی از میان شرکت‌های بزرگ و معتبر کشور متقاضی جایزه ملی تعالی سازمانی بوده‌اند.

انتهای پیام/

اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی در جهت توسعه فضای رقابتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می‌کنیم
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟