Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ؛ در دومین پیش رویداد استارتاپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند که 6 اسفندماه در تالار فجر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد به موضوعاتی از قبیل نحوه ایده پردازی، آشنایی با مدل های کسب و کار، محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند و معرفی استارتاپ  اشاره شد.

در این نشست رعنا نوروزی مدیر اداره ارزیابی استانداردهای محیط زیست مرکز مدیریت محیط زیست و دبیر رویداد این استارتاپ ویکند با بیان اینکه تا سال 2050 هفتاد درصد گازهای گرم کننده زمین از شهر ها تولید خواهند شد به ضرورت حرکت به سمت شهرهای پایدار هوشمند تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اساس این استارت آپ بر ۴ محور اصلی مدیریت حمل و نقل ترافیک وکاهش آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع (آب، انرژی، پسماند و تنوع زیستی) و ایجاد درآمد های پایدار است.

در ادامه، کیارش عباس زاده، موسس آکادمی ایران استارت آپ و صاحب کسب و کار اسنپ فود (سفارش آنلاین غذا) اظهار کرد: توسعه پایدار باید نخستین هدف در ایجاد هر کسب و کار نوپایی باشد.

موسس آکادمی ایران استارت آپ با اشاره به تعریف استارت آپ گفت: استارت آپ، یک رویداد و همایش کارآفرینی، یک اپ موبایل و یا یک شرکت کوچک درآمد زایی و رشد نیست.

وی با اشاره به چند نمونه از تعاریف مرکز کسب و کار های کوچک آمریکا افزود: کسب و کاری که عموما حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.

وی تصریح کرد: استارت آپ ویکند، رویدادی آموزشی تجربی در زمینه کارآفرینی با هدف آموزش و ترویج کارآفرینی در کشور های مختلف است و عموم مخاطبان آن برنامه نویسان، طراحان، مدیران، بازاریاب ها، علاقمندان استارت آپ و سرمایه گذاران هستند و آنچه آموخته می شود، درست فکر کردن و نحوه ایده پردازی بوده که در سراسر جهان به مدت سه روز متوالی (54 ساعت) در انتهای هفته برگزار می شود.

در ادامه، سومین سخنران این نشست امیر نورالدینی، شتاب دهنده و توسعه دهنده کار آفرینی و موسس آواتک با ذکر مفاهیم Business model canvas/ Lean canvas   به اساس و تفکر اصلی راه اندازی شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک پرداخت.

در پایان مانوئل اوهانجانیاس، موسس ایسمینار به تعریف Minimum Viable Product ، کمینه محصول یا حداقل محصول پذیرفتنی (قابل ارائه) اشاره کرد و گفت: علاوه بر نحوه به سرعت اجرا کردن ایده و ساختن محصول، مقبولیت محصول نیز باید در نظر گرفته شود. در حقیقت سوال مهمی که باید به آن پاسخ دهیم این است که، آیا مشکل را به درستی شناسایی کرده ایم؟ که در این خصوص ابزار هایی جهت اعتبار سنجی وجود دارد.

وی به عنوان آخرین نکته افزود: همواره باید به یاد داشته باشیم که پول و وقت خود را برای محصولی که کسی خواهان آن نیست، هدر ندهیم.

لازم به ذکر است این استارت آپ در روز چهارشنبه 9 اسفند ماه در سالن ایران زمین و روزهای پنجشنبه و جمعه، 10 و 11 اسفند ماه 1396 در دانشکده شهید بهشتی برگزار می شود و شرکت کنندگان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر  به نشانی اینترنتی

 swg-city.ir مراجعه کنند.

گفتنی است اولین پیش رویداد این استارتاپ ویکند به منظور آماده کردن شرکت کنندگان در تاریخ 30 بهمن در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۸۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود