Web Analytics Made Easy - Statcounter

با امضاء تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی، این انجمن نیز در صدور پروانه های تولید قارچ نقش خواهد داشت.

اقتصاد آنلاین-  سپیده قاسمی؛ پیش از این پروانه واحدهای تولید قارچ تنها توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی صادر و تمدید می شد اما، از این پس برای صدور و تمدید پروانه واحدها تایید انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در این باره به خبرنگار اقتصاد آنلاین، گفت: موضوع ورود و ایفای نقش انجمن در صدور پروانه ها به عنوان یک مرجع تخصصی، همیشه مورد پیگیری و تاکید ما بوده است تا اینکه چند روز پیش موفق به امضاء تفاهم نامه با وزارت جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی شدیم.

علی صدیق پناه ادامه داد: از این پس کارشناسان انجمن نیز در بازدید و تایید واحدهای قارچ خوراکی برای دریافت و تمدید پروانه ها حضور خواهند داشت.

وی تولید استاندارد، افزایش کیفت محصول و ایجاد اشتغال و اشتغال پایدار را از نتایج ورود انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی به صدور و تمدید پروانه ها به عنوان یک مرجع تخصصی دانست.

صدیق پناه افزود: توسعه صادرات یکی از برنامه های مهمی است که انجمن با تلاش برای بهبود کیفیت قارچ های تولیدی به دنبال آن است.

رییس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی همچنین از همکاری این انجمن با بسیج سازندگی برای ساماندهی واحدهای کوچک تولید قارچ خبر داد و گفت: بسیج سازندگی در راستای اجرای طرح اشتغال خانگی زمینه ایجاد واحدهای کوچک و تک سالنی قارچ را فراهم کرده است اما، با توجه به عدم ثبت این واحدها امکان برآورد تولید آن ها وجود ندارد و این مسئله تنظیم بازار را با مشکل جدی مواجه کرده است.

صدیق پناه افزود: به همین دلیل با بسیج سازندگی مذاکراتی داشته ایم تا این واحدها نیز ثبت شوند و امکان برنامه ریزی برای تولید کشور فراهم گردد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، طبق پروانه های صادر شده، در کشور ظرفیت تولید 180 هزار تن انواع قارچ خوراکی ایجاد شده است اما، به دلیل  نوسانات بازار و عوامل موثر بر تولید، میزان قارچ خوراکی تولیدی کشور بین 140 هزار تن تا 160 هزار تن در سال متغییر است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی که برای تعدیل قند خون در افراد دیابتی مفید است | فواید بی‌نظیر ریواس : این افراد نباید ریواس مصرف شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهناز مردانی در خصوص مصرف غذایی گیاهان خوراکی و دارویی طبیعی گفت: یکی از نعمت‌های بی‌شمار خداوندی، وجود گیاهان خوراکی و گاها داروئی در استان حاصلخیز لرستان است.

وی با بیان اینکه استفاده درست و منطقی از این گیاهان منجر به حفظ و ارتقاء سلامت خواهد شد، ادامه داد: از جمله این گیاهان می‌توان به ریواس، کنگر، قارچ کوهی، شنگ یا ریش بز، پای غازان یا در گویش محلی پاغزو، زرشک، موسیر، بن سرخ و... اشاره کرد.

مردانی اضافه کرد: این گیاهان خودرو و ارگانیک سرشار از فیبر، مواد معدنی، ویتامین C ویتامین‌های گروه B و بعضا پیش ساز ویتامین D هستند.

این متخصص تغذیه یادآور شد: فیبر بسیار خوب این گیاهان باعث ایجاد لینت مزاج در افراد و پیشگیری از یبوست‌های مزمن شده و به سلامت سیستم گوارش کمک شایانی خواهد کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: مصرف مناسب انواع این گیاهان منجر به کاهش چربی‌های خون در افراد مبتلا به دیس لیپیدمی و تعدیل قند خون در افراد دیابتی می‌شود.

خواص ریواس؛ این قسمت از ریواس سمی است | با ریواس چه خوراکی‌هایی درست کنیم؟ | طرز تهیه خورش ریواس

او گفت: از طرفی آنتی اکسیدان‌های موجود در آنها به سلامت قلب و عروق و کبد کمک می‌کنند و نقش ضد سرطانی دارند.

مردانی اظهار کرد: همچنین وجود ویتامین‌های مختلف همچون ویتامین سی و ویتامین آ و برخی مواد معدنی در ساختار این گیاهان، باعث افزایش سیستم ایمنی و در نتیجه افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری‌های مختلف خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: البته هنگام مصرف این گیاهان می‌بایست احتیاط لازم به عمل آید. به طور مثال در مصرف قارچ‌های کوهی باید دقت کافی به عمل آید چرا که برخی از این قارچ‌ها سمی بوده و حتی منجر به فوت مصرف کننده خواهد شد و لذا قارچ‌ها از افرادی که قابل اعتماد هستند خریداری شوند.

این متخصص تغذیه گفت: برخی از این گیاهان، مانند ریواس حاوی مقدار زیادی اگزالات بوده و در نتیجه در افرادی که سنگ کلیه از جنس اگزالات دارند، نباید مصرف شود.

کد خبر 845137 برچسب‌ها خواص مواد غذایی خبر مهم گیاه دارویی

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • گیاهی که برای تعدیل قند خون در افراد دیابتی مفید است | فواید بی‌نظیر ریواس : این افراد نباید ریواس مصرف شود
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • صدور ۵۱۴ مجوز سه گانه صنایع دستی در خراسان‌شمالی
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی
  • اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوز‌ها پیش از پایان دولت