Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران قاین گفت: بارندگی اخیر خساراتی به مزارع کشاورزی و راههای روستایی قاین وارد کرده است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی خسروی دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان قاین در گفتگو با خبرنگار نسیم قائن با بیان این که خوشبختانه از روز گذشته شاهد بارش باران در شهرستان قاینات بوده ایم گفت: آرین شهر با 41 میلیمتر بارندگی بیشترین میزان بارش باران را در سطح شهرهای استان داشته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی افزود: بر اساس گزارشات واصله این بارندگی خساراتی به راههای روستایی چاهک موسویه،نارگندل ودره باز و فتح آباد و علی زنگی وارد کرده است  و همچنین خساراتی نیز به مزارع کشاورزی وقنوات  شهرستان  قاینات  وارد شده است .

دبیر شورای هماهنگی  مدیریت   بحران شهرستان با بیان این که هنوز آمار دقیقی از میزان برآورد خسارات اعلام نشده است گفت:  به محض دریافت اطلاعات کامل ،میزان خسارات اعلام خواهد شد .

خسروی ادامه داد: ستاد مدیریت بحران شهرستان قاینات ،طی چند روز گذشته با اعلام بارندگی به مسئولین و همچنین عموم مردم به خصوص کشاورزان آمادگی لازم را در برابر خسارات احتمالی داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهار محال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی اردل گفت: ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال پیشروی هستند.
وحید طهماسبی افزود: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی و سم پاشی صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت