Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رییس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد درباره استفاده از خدمات الکترونیک در گردشگری اعلام کرد که اسنپ‌های گردشگری در حال شکل‌گیری است و به زودی شاهد اتفاقات جدیدی در این حوزه خواهیم بود.

 به گزارش ایسنا، مهدی آجیلیان در نشست خبری که امروز 7 اسفندماه برگزار شد، درباره مشکلات خود در حوزه خالی‌ماندن بخشی از ظرفیت‌ واحدهای اقامتی در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر 10 درصد واحدهای اقامتی ما کاملا تعطیل است، همچنین 30 درصد هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌ها آماده بهره‌برداری‌اند اما شروع به فعالیت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در مشهد، مدیریت نشدن ظرفیت موجود است، خاطرنشان کرد: در رابطه با وقوع برخی معضلات و مشکلاتی که در اقامتگاه‌ها رخ می‌دهد اگر از مراجع مختلف از جمله اداره اماکن استعلام بگیریم مشاهده می‌کنیم که ریشه این مشکلات به فعالیت واحدهای غیررسمی برمی‌گردد.

نائب رییس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد با بیان اینکه متاسفانه تغییر تابلو برای برخی واحدها خیلی راحت است، افزود: در برخی از این موارد دیده می‌شود که واحد متخلفی در گذشته مجوزی را از اتحادیه هتل‌آپارتمان‌ها گرفته است و در حال حاضر در شمار خانه‌مسافرها به‌شمار می‌رود اما عنوان می‌کند که هتل‌آپارتمان‌ است.

وی در رابطه با اسکان زائران در مدارس گفت: امسال اعلام کردند که در مراکز اسکان فرهنگیان، فقط فرهنگیان پذیرش می‌شود همین امر نشان می‌دهد که ادعای ما درست بوده است و در مدارس، غیرفرهنگیان نیز اسکان داده می‌شدند.

آجیلیان با اشاره به تشکیل جامعه هتل‌آپارتمان‌داران تصریح کرد: بیش از 20 سال است که در قانون توسعه صنعت گردشگری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مکلف شده است که تشکل‌های زیرمجموعه خود را تشکیل دهد؛ اما به دلیل تصدی‌گری در دولت‌های مختلف، این سازمان به وظیفه خود که نظارت، حمایت و هدایت تشکل‌هاست نپرداخته است.

وی اظهار کرد: متاسفانه با وجود اینکه 90 درصد بخش‌های صنعتی در مشهد و استان خراسان رضوی در اختیار بخش خصوصی است، اما در حوزه واحدهای اقامتی اینگونه نیست و بنابر آمارهای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری 120 هزار تخت غیررسمی و 100 هزار تخت رسمی در مشهد وجود دارد.

نائب رییس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد ادامه داد: عمده مشکلات ما به حاکمیت فضای غیررقابتی بر شهر مشهد برمی‌گردد و قطعا فضای غیررقابتی به صنعت هتل‌آپارتمان‌داری لطمه خواهد زد. این 120 هزار تخت غیررسمی را اتحادیه باهمراهی اداره کل میراث فرهنگی شناسایی کرده است آن‌ها در قالب 600 واحد و توسط نهادهای دولتی، نظامی و انتظامی ایجاد شدند، علاوه بر این باید به فعالیت بیش از 500 خانه‌مسافرها، نیز در مشهد اشاره کرد.

وی بیان کرد: ریشه مشکلات ما مربوط به رقابت نابرابر با زئرسراهای غیررسمی و فعالیت زوارکش‌ها و مسافربرها برمی‌گردد که معمولا کمیسیون‌های بالایی را دریافت می‌کنند. همچنین این واحدهای اقامتی هزینه‌های جاری ما را پرداخت نمی‌کنند بنابراین در این رقابت از ما پیشی می‌گیرند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۱۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم و این تصمیم باعث شد تا منطقه هفت حوض درصدی از مردم شرق مشهد را به سمت خود بکشاند. 

امیر رمضانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد، اظهار کرد: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

رمضانی با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدای اراک
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک