Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجع تقلید شیعیان خطاب به مهندسان گفت: در ساختمان‌سازی باید مراقب بود که پا را از قانون فراتر نگذارید و عمل به قانون کرده و از تجاوز افراد نفوذی در زمینه کاری اجتناب کرد. ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی ظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان نظام‌مهندسی استان قم که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با بیان اینکه نظام‌مهندسی برای کنترل کردن وضع استان‌ها و شهرها است، اظهار داشت: در هر کاری که قدمی برمی‌داریم وجود نظم و انضباط در آن سبب ایجاد نظم در جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان نظام‌مهندسی جامعه را باید به سمت رشد پیش ببرد، اما متأسفانه گاهی شاهد آن هستیم که این حرکات و رعایت نظم و انضباط در انجام امور رعایت نمی‌شود برای نمونه ساخت‌وسازها در مشهد مقدس به‌گونه‌ای است که نمای بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) از بین رفته است درحالی‌که نباید این‌گونه باشد و ساختمان‌ها در حد متعارف نیست.

مرجع تقلید شیعیان با تأکید بر داشتن نظم و انضباط در انجام امور ابراز کرد: باید برای ساختمان‌سازی از ابتدا جانمایی خوبی صورت بگیرد تا کارها با برنامه‌ریزی پیش برود و بعدها به مشکل برنخوریم.

آیت‌الله علوی گرگانی با بیان سنگین بودن وظایف سازمان نظام‌مهندسی گفت: باید همواره کارها به‌صورت منظم پیش برود تا در جامعه دچار مشکل نشویم، و در همه مراحل باید کنترل در کارها داشته باشیم چراکه هر سازمانی در هرجایی که تشکیل می‌شود این سازمان قدرت یافته و قدرت نیز به دنبال خود نفوذ می‌آورد بنابراین باید در این زمینه مراقبت کرد.

وی بیان کرد: افرادی که اهل تقوا هستند باید دیدن وضعیت گذشتگان برایشان وسیله عبرت باشد، برای نمونه نتیجه ظلم‌ها در دوران پهلوی وقوع انقلاب اسلامی بود که اتفاق افتاد، خداوند متعال با هیچ‌کس قرابت و قوم‌وخویشی ندارد و باید به انجام وظایف پرداخت و از گذشتگان عبرت گرفت.

استاد برجسته حوزه علمیه خطاب به مهندسان گفت: در ساختمان‌سازی باید مراقب باشید که پا را از قانون فراتر نگذارید و عمل به قانون کرده و از تجاوز افراد نفوذی در زمینه کاری اجتناب کرد.

انتهای پیام/م

R7854/P1486/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۱۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 

به گزارش قدس خراسان، سید حسین رسولی در نشست خبری که ظهر امروز در خانه کارگر مشهد به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، اظهار کرد: ما مشکل قانون نداریم، مشکل در اجرای قانون است، در قانون تکلیف همه مدیران، کارفرمایان و کارگران مشخص است اما در نهایت کارگران به حقوق خود نمی‌رسند. سالیان سال  است که در این مورد صحبت می‌شود اما همچنان مسائل کارگری به قوت خود باقی است.

وی افزود: مشکلات کارگران بر کسی پوشیده نیست و همه نسب به آن آگاهی دارند و بارها به گوش مسئولان و نمایندگان مجلس رسیده اما موضوع مهم این است که قوانین وجود دارد اما اجرا نمی‌شود و سه جانبه گرایی در زمینه تحقق حقوق کارگران رعایت نمی‌شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به نقش اساسی کارگران در جامعه ادامه داد: امروز شاهد این هستیم به دلیل دستمزد کم دیگر افراد رغبت ندارند که به کارگری بپردازند و شاهد این هستیم که کارفرما از نیروی اتباع استفاده می‌کنند که باز هم تبعات خود را دارد.

رسولی مشکلات حوزه درمان را یکی از مشکلات مهم کارگران دانست و گفت: کارگران به محض ورود به کارخانه باید بیمه شوند و حق بیمه خود را پرداخت کنند این در صورتی است که به نحوه مطلوب نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای و درمان استفاده کنند.در حال حاضر یک درمان مستقیم و یک درمان غیرمستقیم وجود دارد. در درمان مستقیم تامین اجتماعی موظف است در درمانگاه‌ها و مراکز خود به درمان بیمه شدگان خود بپردازد اما این قضیه به دلیل نبود زیرساخت ها، نبود مراکز درمانی و بیمارستانی اتفاق نمی‌افتد و کارگر مجبور است از شرایط درمانی خارج از شبکه تامین اجتماعی استفاده کند و متحمل هزینه شود.

وی افزود: نوبت دهی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی به سختی صورت می‌گیرد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی باید صفرتا صد کارگران را درمان کند اما این کار به طور کامل انجام نمی‌شود و در نهایت دوباره کارگران هزینه بیمه تکمیلی هم پرداخت می‌کنند تا بتوانند از هزینه‌های درمان خود کم کنند و این یعنی بار اضافه به جامعه کارگری.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی خواستار حمایت از حقوق کارگران طبق قوانین شد و گفت: براساس قانون کار باید سه جانبه گرایی متشکل از حضور دولت، نماینده کارگری و کارفرمایان اتفاق بیفتد اما در جلسه شورای عالی کار بدون حضور نماینده کارگران برای حقوق و دستمزد کارگران تصمیم گیری و حقوقی برای جامعه کارگر مشخص شد که کفاف زندگی آنان را نمی‌دهد و باید منتظر تبعات این اتفاق بود.

وی تصریح کرد: دولت به عنوان مجری قانون در اجرای قوانین باید در شرایط بی طرف قرار بگیرد اما ۷۰درصد منافع کارگری در دست دولت است و همین باعث شده تا قانون به درستی اجرا نشود.قانون کار ۲۰۳ ماده و ۱۲۰تبصره دارد که اگر به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات جامعه کارگری حل خواهد شد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست