Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رئیس پردیس شهید هاشمی نژاد دانشگاه فرهنگیان مشهد گفت: نظلم تعلیم و تربیت تنها زمانی متحول می شود که بتوان به تجربیات معلمان تکیه کرد و برای انتشار این تجربه ها فضای گفتمان حرفه ای فراهم نمود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد،صدیقه کاظمی رئیس پردیس شهید هاشمی نژاد دانشگاه فرهنگیان مشهد امروز(7 اسفند) در جشنواره کشوری تجربیات برتر آموزشی معلمان دینی و قرآن آموزش ابتدایی گفت:نظلم تعلیم و تربیت تنها زمانی متحول می شود که بتوان به تجربیات معلمان تکیه کرد و برای انتشار این تجربه ها فضای گفتمان حرفه ای فراهم نمود بنابراین در همین راستا دانشگاه فرهنگیان مشهد اقدام به برگزاری جشنواره کشوری تجربیات برتر آموزشی معلمان دینی و قرآن آموزش ابتدایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به این که استفاده از تجربیات آموزشی سبب خودروایت گری در معلمان می شود افزود:به فرموده امام راحل(رحمه الله علیه)تجربه پدر علم است و در همین راستا از 29 مهرماه،پردیس شهید هاشمی نژاد مشهد اقدام به برگزاری 88 جلسه علمی و اجرایی و 2 کارگاه توجیهی برای معلمان کرد.

 

رئیس پردیس شهید هاشمی نژاد دانشگاه فرهنگیان مشهد با اشاره به این که تعداد آثار رسیده به دبیر خانه جشنواره 120اثر است گفت:از این آثار24 عدد پوستر و 16 اثر کتندیدای سخنرانی بودند،هم چنین 62 درصد از شرکت کنندگان در این جشنواره زن ومابقی مرد هستند.

پایان پیام/540

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد

 کودکستان‌ها در فرآیند آموزش و پرورش به عنوان زیربنای نظام تعلیم و تربیت محسوب می شوند و باید در راستای سند تحول و توسعه کمی و کیفی این دوره مهم، گام های اساسی برداشته شود.

در همین راستا همتی‌فر، رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در فرایند مجوز دهی کودکستان‌ها، ما به موسسان آموزش‌های لازم را داده‌ایم و در انتهای آموزش گواهی صلاحیت مقدماتی را برای آن‌ها صادر کرده‌ایم.

وی افزود: همه مؤسسان باید گواهی صلاحیت را دریافت کنند. در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار متقاضی تأسیس کودکستان جدید در سراسر کشور داریم.

او با بیان این که دوره توانمندسازی برای مربیان کودکستان‌ها در حال طراحی است؛ افزود: دوره تربیت مربی ارشد، حلقه میانی آموزش مربیان رشته تخصصی آغاز شده است که دوره اول آن در ۸ استان برگزار شده و در بقیه استان نیز برگزار می‌شود.

گفتنی است که توانمندسازی نیروی انسانی از اولویت‌های آموزش و پرورش محسوب می‌شود. آموزش فشرده و کیفی تمام نیروهای کودکستان از جمله مهمترین رویکردهای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در کشورمان است.

گفتنی است که حضور در دوره‌های آموزشی اجباری و ضروری خواهد بود. شخصی که می‌خواهد در یک مرکز تربیتی خدمت کند باید دارای گواهینامه‌های لازم که در اساسنامه اشاره شده است، باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • دستمزد معلم خصوصی ابتدایی مشهد چقدر است؟
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • این مرد کیف پول ۷۲ میلیونی را به صاحبش برگرداند
  • این مرد کیف پول ۷۲ میلیون تومانی را به صاحبش برگرداند
  • لزوم توجه ویژه مسوولان مرکزی به خوابگاه دانشجویان متاهل
  • بازگرداندن کیف پول ۷۲ میلیون تومانی به صاحبش
  • معلمان نظام فکری شهید مطهری را سرلوحه خود قرار دهند
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است