Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مردم با نداشتن می سازند ولی نمی توانند تبعیض را تحمل کنند،گفت: برخی از فسادها، آسیب ها، تبعیض و فقری که در کشور وجود دارد زیبنده نظام اسلامی نیست و می توان با سازوکارهای نظام اسلامی سالم با مفاسد مقابله کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انقلاب نیوز،حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در سخنانی در جمع طلاب و روحانیون مدرسه علمیه معصومیه اظهار داشت: برخی از زیاده خواهی و فسادها زیبنده نظام اسلامی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تمدن نوین انقلاب اسلامی در حال شکل گیری است و جهانیان می توانند از این تمدن درس چگونه زندگی کردن و مبارزه با ظلم را یاد بگیرند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اهمیت خودباوری در نظام اسلامی گفت: ما هر کجا مشکل داریم جایی است که از اصول و ارزش های انقلاب فاصله گرفتیم. ما نباید به بیگانگان چشم طمع داشته باشم.

وی با بیان اینکه مسئولیت ما این است که در برابر مسائل هرگز دچار تردید نشویم،افزود: جوانان گاهی نسبت به برخی صحنه ها گلایه مند بوده و ممکن است دچار تردید شوند ولی ما باید بر اساس تکلیف عمل کنیم.

رئیسی  ابراز داشت: در مسیر انقلاب لحظه ای دچار تردید نشویم، در برابر توطئه ها و فتنه ها باید مقاومت کنیم و در این زمینه ایمان راسخ و مقاومت در این مسیر را تباید دچار خلل کرد.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: مردم با نداشتن می سازند ولی نمی توانند تبعیض را تحمل کنند، دفاع امام و رهبری از دولت ها دفاع از گفتمان آنها بوده و دفاع از اشخاص نیست، گفتمانی که مبنی بر انقلاب و ارزش های اسلامی باشد مورد  حمایت رهبری و امام بود و هیچ فرد و گفتمانی مطلق مورد حمایت نیست.

رئیسی اظهار داشت: اشخاصی که دم از انقلاب ، نظام و خون شهدا می زدند و در عمل اینگونه رفتار می کردند تا زمانی که این شرایط را داشته باشند مورد حمایت امام راحل و رهبر اتقلاب بودند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حمایت رهبری و امام از مسئولان به صورت عام گفتمانی است نه حمایت از اشخاص، و همه چیز در راستای گفتمان انقلاب اسلامی و وظیفه شناسی و خدمت به مردم تعریف می شود.
  رئیسی بیان داشت: ما برای گفتمان انقلاب اسلامی و خط امام راحل شاخص داریم، اخلاص، استکبار ستیزی، دشمن شناسی و دشمن ستیزی، توجه به نظر ولایت فقیه، شاخص این راه است و مگر کسی می تواند به نظرات ولی فقیه بی تفاوت باشد و بعد بگوید من خط امامی هستم.

وی گفت: جریان روشنفکری در کشور ما جریان متمایل به دین و ارزش های دینی باشد نه جریان غربگرا که در برابر آموخته های غربی خودباختگی داشته باشد، طلبه انقلابی با هویت انقلابی کسی است که نسبت به انقلاب و نظام احساس مسئولیت کند و برای این کار از داشته های شخصی و علمی خود مایه بگذارد.

رئیسی با بیان اینکه امروزه نگاه سکولاریسم اجتماعی حوزه‌های علمیه را تهدید می‌کند، تصریح کرد: حوزه‌های علمیه بر محور توحید هستند و دعای امام حسین(ع) به‌عنوان سند عرفان جامع انسانی می‌تواند عرفان جامعه اسلامی را حفظ کند به همین علت سکولاریسم معنوی و عرفان‌های کاذب نمی‌تواند تهدیدی برای حوزه‌های علمیه باشد اما سکولاریسم اجتماعی حوزه را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دین در اداره جامعه اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی و اجتماعی می‌تواند پاسخگوی نیازهای مختلف باشد، تصریح کرد: برخی از افراد این باور را از عمق جان ندارند به همین علت این نگاه آن‌ها، گاهی در موضع‌گیری‌ها و گاهی در قلم ایشان نمایان می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: آرمان های انقلاب اسلامی شعاری نیست بلکه تمدنی است که انقلاب اسلامی در راستای ترویج آن فعالیت می کند، مبارزه با ظلم و استکبار در متن انقلاب است و جامعه بشری می تواند الگو بگیرد.

وی از تلاش دشمنان برای جلوگیری از پیشرفت انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: دشمن نمی‌خواست که پیام ایران اسلامی در دنیا منتشر شود اما این هدف محقق شده و بیداری اسلامی در جهان رقم زده شد.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه نگاه سکولاریسم اجتماعی سبب بی‌تفاوتی نسبت به رخدادهای نظام اسلامی می‌شود، مطرح کرد: فردی که با این نگاه زندگی خود را دنبال می‌کند نسبت به بناهای مختلف مدنیت و فرهنگ بی‌توجه است و این فرد بی‌توجه معتقد است که حوزه و نظام باید جدای از یکدیگر باشند درحالی که ما اعتقاد داریم، نظام برخاسته از حوزه‌های علمیه است.

رئیسی اضافه کرد: حوزه باید پای نظام باشد و برای این نظام کادرسازی کند و همواره حامی و همراه نظام اسلامی باشد چراکه یک سرنوشت برای حوزه و نظام درپیش است.

تولیت آستان قدس رضوی یادآور شد: امروزه جامعه اسلامی با نگاه اشرافی‌گری روبه‌رو شده و با وجود این نگاه باید بگوییم که به عقب بازگشته و دچار خسران شده‌ایم.

رئیسی با بیان اینکه فساد هر روز مردم را رنج می دهد، تصریح کرد: امروز در آستانه چهلمین سال انقلاب اسلامی باید به کاستی هایی که وجود دارد توجه شود، برخی از فساد و آسیب ها، تبعیض ،فساد، فقری که در کشور وجود دارد زیبنده نظام اسلامی نیست و می توان با سازوکارهای نظام اسلامی سالم با مفاسد مقابله کرد.

وی رسیدن به رستگاری جامعه در آخرت را بدون سلامت نفس و زندگی در شهر سالم تحقق ناپذیر دانست و عنوان کرد:‌ اساس ارتباطات در شهر سالم، عدالت اجتماعی و زندگی بر اساس توحید است.
  رئیسی بر لزوم تحقق جامعه توسعه یافته در پرتو آموزه‌های دینی از جمله عدالت اجتماعی تاکید کرد و ادامه داد: اگر امام مسلمین در جامعه اسلامی عادل باشد اما بدنه مسؤولان جامعه رویکرد دیگری را دنبال کنند رسیدن به نتیجه در این جامعه شدنی نخواهد بود.

وی افزود: گفتمان امامت در دوران‌های مختلف یکسان است چراکه هیچکدام از ائمه اطهار(ع) با ظلم کنار نیامده‌اند، هر چند روش‌ها تغییر داشته اما ارزش‌ها در دوران‌های مختلف یکسان بوده است.
/ انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند