Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه وفاق تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از وقفه‌ای یکساله ظهر امروز در دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج برگزار شد و روسا و اعضای انجمن‌های دانشجویی پیرامون مباحث در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی بحث و تبادل نظر کردند.

جعفری‌زاده دبیر تشکل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به حادثه تلخ و دلخراش سقوط هواپیمای تهران-یاسوج اظهار کرد: هر چه سریع‌تر باید علل این حادثه ناگوار مورد بررسی قرار گیرد و مقصران این حادثه مشخص شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عنوان کرد: عمق این حادثه دلخراش بسیار بالا بود، اما فقط در کهگیلویه و بویراحمد عزای عمومی اعلام شد این موضوع نشانگر بی‌توجهی به استان و مطرح شدن شهروند درجه یک و درجه دوم است.

دبیر تشکل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه مسؤولان علت آسیب‌های اجتماعی هستند، افزود: به لحاظ تئوری همه اصولگرا و اصلاح‌طلب هستیم، اما تشکل‌ها و فضای سیاسی نباید وارد دانشگاه‌ها شود.

جعفری‌زاده عنوان کرد: آقایان نماینده سال‌ها است که به عنوان نماینده مردم در مجلس هستند، اما تاکنون به دانشگاه‌های استان نرفته‌اند و نامه فرستادیم برای آن‌ها و بعد از اینکه این موضوع رسانه‌ای شد به ما گفتند بعد از عید به دانشگاه‌ها می‌آییم.

وی تصریح کرد: در دانشگاه‌های کشور این موضوعات وجود ندارد و نمایندگان در دانشگاه‌ها حاضر و به سوالات و نشست‌های پرسش و پاسخ دانشجویان پاسخ می‌دهند، اما تنها در دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد چنین چیز‌هایی را می‌بینیم.

دبیر تشکل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: نمایندگان مجلس فقط زمان متینگ‌های انتخاباتی به فضای دانشگاه‌ها می‌آیند و به فکر دانشجو و نخبگان هستند.

جعفری‌زاده در بخش پایانی سخنان خود گفت: از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای حضور در دانشگاه‌ها دعوت شده که به سوالات پیرامون حادثه هوایی تهران-یاسوج و فقر و محرومیت‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد پاسخ دهند که نامه‌ای با امضای تمامی تشکل‌های دانشجویی استان برای سه نماینده استان در مجلس ارسال شود.

به گزارش فارس؛ فقر و محرومیت‌های در استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از ۴ دهه از عمر انقلاب، عدم پایبندی مسؤولان به قانون، دخالت‌های گروه‌های مختلف بیرون از فضای دانشگاه بر برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی، پویا نبودن دانشگاه‌ها، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، حاکم شدن فضای بیرونی بر دانشگاه‌ها، عزل و نصب‌های دانشگاه‌ها توسط نمایندگان مجلس و ناکافی بودن نظارت بر نشریه‌های دانشجویی دیگر مباحث مطرح شده از سوی دانشجویان در این نشست دو ساعته بود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۷۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • عزاداری یاسوجی‌ها در سالروز شهادت امام صادق(ع) + فیلم
  • برپایی آیین‌ سوگواری شهادت امام جعفرصادق (ع) در یاسوج
  • ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف محور یاسوج به بابامیدان