Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه از اجرای آزمایشی دادگاه‌های درمان‌مدار برای معتادین متجاهر در ۶ استان کشور خبر داد. ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۳ اجتماعی قضایی نظرات

محمدباقر الفت در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، درباره اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه در حوزه اعتیاد اظهار کرد: در ارتباط با بحث اعتیاد، امسال نظر قانونگذار بر این قرار گرفت که بتوانیم مراکز دولتی، غیردولتی و خصوصی ترک اعتیاد موضوع مواد 15 و 16 را بهتر از گذشته اداره کنیم و در همین راستا، در ماده 80 قانون برنامه ششم توسعه، سازمان بهزیستی مکلف شد به نمایندگی از وزارت رفاه، بتواند مراکز را توسعه دهد و کیفیت ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه اضافه کرد: همچنین قانونگذار در ارتباط با بیمه معتادین، توجه خوبی داشت زیرا افراد مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد باید مبالغی را پرداخت می‌کردند اما قانونگذار این موضوع را متوجه بیمه کرد و به طور صریح بیمه معتادین را مورد توجه قرار داد.

وی تصریح کرد: ترک کردن مواد مخدر، آخرین حلقه فعالیت ما و سایر شرکای‌مان در بحث اعتیاد نیست بلکه آنها باید توانمند و آماده بشوند تا بتوانند در جامعه قرار گیرند و از اشتغال بهره‌مند شده و از نظر روحی و روانی بتوانند در کنار خانواده خود باشند.

الفت ادامه داد: قانونگذار به این موضوع نیز توجه و شهرداری‌ها را مکلف کرد مراکز توانمندسازی را ایجاد کنند که امیدواریم با همکاری شهرداری، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت بتوانیم ضمن کنترل نرخ رشد اعتیاد به مواد مخدر، به کاهش تعداد معتادین هم دست یابیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه افزود: در سال جاری در ارتباط با بحث کاهش اعتیاد و پیشگیری از آن فعالیت‌های بسیار خوبی داشتیم که از آن جمله می‌توان به راه‌اندازی آزمایشی دادگاه‌های درمان‌مدار در پنج الی شش استان کشور اشاره کرد.

وی در توضیح نحوه فعالیت دادگاه‌های درمان‌مدار گفت: اعتیاد در کشور ما جرم نیست. در واقع اگر معتادین به محض اینکه تحت تعقیب قرار گرفتند، موفق شوند گواهی تحت درمان قرار گرفتن را به مراجع انتظامی ارایه بدهند، از تعقیب معاف می‌شوند و به درمان خودشان ادامه می‌دهند.

الفت تصریح کرد: در رابطه با معتادین متجاهر و معتادینی که به مراکز موضوع ماده 15 قانون مراجعه نمی‌کنند، قطعاً نیروهای انتظامی و ضابطین دادگستری گریزی ندارند جز اینکه آنها را دستگیر و به مقامات قضایی معرفی کنند. از این لحظه به بعد، دادگاه این دسته از افراد را به مراکز ترک اعتیاد معرفی می‌کند؛ یعنی بر اساس دستور مقامات قضایی به مراکز درمانی معرفی می‌شوند. بر اساس تصمیمی که قضات می‌گیرند، عنوان این دادگاه‌ها را دادگاه‌های درمان‌مدار قرار دادیم که امیدواریم در سال 97 بتوانیم تعداد بیشتری از استان‌هایمان را در این حوزه وارد کنیم.

انتهای پیام/

R1332/P1361/S2,20/CT1 واژه های کاربردی مرتبط معاونت اجتماعی قوه قضاییه مواد مخدر

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد

ایسنا/هرمزگان با حکم مدیریت درمان تأمین اجتماعی هرمزگان، سرور کریمی‌پور به عنوان سرپرست بیمارستان خلیج‌فارس معرفی شد.

در پی صدور حکمی از سوی دکتر غلامعباس مؤمنی -مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان- و انتصاب دکتر سرور کریمی‌پور به سمت سرپرست بیمارستان خلیج فارس بندرعباس، مراسم تکریم دکتر فرشته بستان رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید بیمارستان تامین اجتماعی بندرعباس؛ با حضور دکتر غلامعباس مؤمنی -مدیر درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان-، علی علیزاده -مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان-، اسماعیل حاجی‌زاده -دبیر اجرایی خانه کارگر استان هرمزگان-، ارسلان حیدری -رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی هرمزگان-، دکتر فرشته بستان -رئیس سابق بیمارستان خلیج‌فارس- و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در مراسم تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان خلیج فارس بندرعباس؛ مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان هرمزگان در این مراسم گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی سازمانی است که در زمینه بیمه‌ای و درمانی فعالیت دارد و تلاش می‌کند عدالت اجتماعی و توانمندسازی را در جامعه اجرایی کند.

دکتر غلامعباس مومنی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی خود را علاوه بر جامعه هدف، به سایر اقشار جامعه نیز ارائه می‌کند و این امر نیازمند داشتن امکانات مختلف و زیرساخت مناسب است.

مومنی بیان کرد: ارائه خدمات درمانی مناسب نیازمند داشتن امکانات لازم است که یکی از مهمترین امکانات برای تحقق این امر داشتن نیروی انسانی متعهد و با تجربه است.

وی در خاتمه افزود: اهمیت نیروی انسانی برای هر سازمان بسیار زیاد است و پویایی و توانمندی یک سازمان به نیروی انسانی آن بستگی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • نفت در مدار رشد؟