Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادله قلی پور کنعانی در گفتگو با خبرنگار سرویس دانشگاه ایسکانیوز درباره اختراعاتش و انتظاراتش از مسئولین گفت: طرح «ساخت زخم پوش های نانولیفی بر پایه کیتوسان-پلی کاپرولاکتون با هدف ترمیم زخم های دیابتی» که در 15 مقاله در ژورنالهای معتبر به چاپ رسیده است از سوی ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری به عنوان یکی از ۵ طرح برتر در کسب ‌وکارهای سرمایه‌گذاری نانو در فن‌بازار نانوالیاف انتخاب و در کنفرانس بین المللی نانوفایبر ICNF۲۰۱۷ تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از ارائه طرح ساخت جایگزین های موقت پوستی با استفاده از پوشش های نانولیفی بر پایه کیتوسان-پلی کاپرولاکتون را دست یابی به پوششی کارآمد در ترمیم انواع زخم های پوستی عنوان کرد که در این طرح سعی شده تا با استفاده از تکنولوژی نانو، پوششی را ایجاد کنیم که از نظر ساختار فیبریلی بسیار شبیه به ساختار پوست طبیعی باشد.

این محقق تاکید کرد: زخم پوش نانولیفی ساخته شده در این طرح پس از انواع آزمون های فیزیکی، مرفولوژیکی، بیولوژیک (ضدمیکروب بودن، سلول سازگاری و ...) بر روی نمونه های حیوانی در ترمیم انواع زخم های پوستی برشی تمام عمق، سوختگی درجه سه و دیابتی آزمایش شد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: پس از آزمایش این طرح بر روی نمونه های حیوانی به نتایج ترمیمی رضایت بخشی دست یافتیم و مهمترین وجه تمایز در این طرح، طراحی بسیار دقیق و مهندسی شده داربست نانولیفی است که ساختار فیبریلی بافت پوست طبیعی را که شامل فیبریل های نانومتری و میکرومتری به صورت توام با یکدیگر است را به صورت کامل شبیه سازی می کند که مواد اولیه مورد استفاده در داربست این طرح شباهت زیادی به گلوکوزآمینوگلایکان های موجود در بافت طبیعی بدن دارد و این امر موجب می شود تا افزایش مهاجرت سلولی و همچنین اکسیژن رسانی لازم به سطح زخم ایجاد شود.

قلی پور تاکید کرد: این طرح موجب کاهش عفونت زخم های دیابتی و سرعت در ترمیم زخم های دیابتی که یکی از معضلات آن نوروپاتی یا درگیری رگ های خونی و عدم خون رسانی کافی به سطح زخم و تاخیر در ترمیم زخم است، خواهد شد.

فارغ التحصیل دکتری نانو بیو تکنولوژی دانشگاه امیر کبیر در ادامه گفت: این اختراع ثبت جهانی نشده است اما با این پلیمر و با این ترکیب این اولین بار بود که این اختراع در دنیا انجام شده است ودر ژورنال های بین المللی به چاپ رسیده است و در مرحله ای است که داریم به سمت گواهی نانو مقیاس می رویم و قصد داریم به مرحله تولید برسانیم.

وی افزود: پیشنهادات زیادی از کشورهای مختلف داشتم برای تدریس و تسهیلات اختراعاتم از جمله دانشگاه های استرالیا، لهستان و... اما نپذیرفتم ولی اگر بخواهم به عنوان فرصت مطالعاتی بروم قطعا خواهم رفت و بعد از کسب دانش بیشتر دوست دارم به ایران برگردم و به کشور و مردم وطنم خدمت کنم و هرگز حاضر نیستم در جای دیگری غیر از ایران زندگی کنم.

عادله قلی پور کنعانی در ادامه درباره سطح علمی وپژوهشی در دانشگاه آزاد گفت: از مهرماه 95 سال به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات و تدریس در این واحد دانشگاهی فعالیت دارم که باید گفت این واحد دانشگاهی کیفیت و امکانات علمی و پژوهشی بسیار خوبی دارد و با دانشگاه های دولتی برابری میکند و حقیقتا دانشگاه آزاداسلامی به لحاظ آموزشی و پژوهشی روند کیفی رو به رشدی دارد و اساتید جوان و نخبه ای در حال حاضر در دانشگاه آزاد مشغول به تدریس هستند و این موضوع را در انجام پروژه های دانشجویی هم می توان دید که رو به تفکر نوین و استفاده از تکنولوژی های برتر دنیا می رود.

عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات درباره انتظاراتش از مسئولین حامی نخبگان خاطر نشان کرد: من به عنوان فردی که از سال 88 از طرف بنیاد ملی نخبگان برگزیده شده ام و عضو بنیاد ملی نخبگان بعنوان استادیار جوان هستم و در باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد به عنوان عضو استعدادهای برتر فعالیت دارم انتظار من از بنیاد نخبگان و کانون نخبگان دانشگاه آزاد این است که یک سری تسهیلات برایمان فراهم کنند و بار مالی ما کمتر شود، درواقع یک سری تسهیلات پژوهشی و گرندهای پژوهشی در اختیار ما بگذارند که بتوانیم از این گرندها استفاده کنیم و بتوانیم پروژه هایی بهتر و با قدرت بیشتر را پیش ببریم همچنین متاسفانه در بعضی از بخش های دانشگاه حتی برای خود اساتید دانشگاه هم می خواهند که برای استفاده از دستگاه ها هزینه پرداخت کنند و حداقل استفاده از تجهیزاتی که در دانشگاه ها وجود دارد برای استفاده اساتید رایگان باشد.

خبرنگار: ندا فراهانی

عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات عادله قلی پور کنعانی زخم‌ پوش‌های نانو لیفی زخم های دیابتی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۰۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس