Web Analytics Made Easy - Statcounter

اين روز‌ها احمدي‌نژاد بيش از هر زمان ديگري مسير بازگشت خود به قدرت را سخت‌تر مي‌داند. او اين روز‌ها سعي دارد مواضعي اتخاذ كند كه اين موانع را بر طرف كرده و همچنين شرايط براي او و اطرافيان او سخت‌تر نشود و در نهايت در صدر اخبار قرار داشته باشد. آفتاب‌‌نیوز : روزنامه اعتماد با عباس سلیمی نمین مصاحبه ای انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه اعتماد با عباس سلیمی نمین مصاحبه ای انجام داده است.
بخشی از این مصاحبه را می خوانید:
تحليل شما از اقدامات و صحبت‌هاي اخير احمدي‌نژاد چيست؟
ريشه مسائل اخير احمدي‌نژاد زياده خواهي است. بسياري از سياستمداران در دوران قدرت خود، در وادي زياده خواهي قرار مي‌گيرند. زياده خواهي به اين معنا است كه به قانون نمي‌خواهند پايبند باشند. در قانون هرفردي مي‌تواند دو دوره رييس‌جمهور باشد اما اينكه برخي تلاش دارند با سوءاستفاده از امكانات خود زمينه در قدرت ماندن را فراهم كنند، به نوعي زياده خواهي و مقابله با قانون است. 
احمدي‌نژاد در دوره دوم خود با سوءاستفاده از امكانات دولتي تلاش كرد زمينه استمرار قدرت خود را فراهم كند اما در اين مسير با موانعي رو به رو شد. اين روز‌ها احمدي‌نژاد بيش از هر زمان ديگري مسير بازگشت خود به قدرت را سخت‌تر مي‌داند. او اين روز‌ها سعي دارد مواضعي اتخاذ كند كه اين موانع را بر طرف كرده و همچنين شرايط براي او و اطرافيان او سخت‌تر نشود و در نهايت در صدر اخبار قرار داشته باشد.
منظور از سخت‌تر نشدن شرايط آن است كه احمدي‌نژاد تلاش دارد با تحت فشار قرار دادن قوه قضاييه، پرونده اطرافيان او پيگيري نشود و همچنين مسائلي كه در ارتباط با سوءاستفاده از بيت المال براي بقا در قدرت در دوران او رخ داده براي افكار عمومي مكشوف نشود. 
روشن شدن اين مطلب، ايشان را روز به روز بي‌اعتبار خواهد كرد؛ لذا با استراتژي فشار بر قوه قضاييه تلاش دارد تا پرونده اطرافيان او پيگيري نشود. احمدي‌نژاد براي آنكه بتواند به قدرت بازگردد نبايد فراموش شود از اين رو او براي جلوگيري از اين فراموشي دست به اقدامات و صحبت‌هايي مي‌زند كه همچنان در كانون توجه باقي مانده و ديده شود. در اين شرايط نقش رسانه‌ها بسيار حايز اهميت است و رسانه‌ها نبايد خواسته او را برآورده كنند.
با توجه به اظهارات آقاي كدخدايي كه در كانال خود منتشر كردند، نقش احمدي‌نژاد در اتفاقات سال ٨٨ را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
احمدي‌نژاد در سال ٨٨ نقش موثري در تشديد بحران داشت. تمرد برخي افراد از قانون در سال ٨٨ سبب شد رييس‌جمهور وقت از فرصت استفاده كرده و زياده خواهي خود را پنهان كند. به همين دليل نيز از تمرد ساير نامزد‌ها استفاده كرد و شرايط ويژه كشور در آن سال‌ها را استمرار بخشيد.
منظور شما از اينكه مي‌گوييد احمدي‌نژاد آن شرايط را استمرار بخشيد چيست؟
احمدي‌نژاد تلاش كرد با استفاده از ابعاد اين تمرد، افراد بيشتري را به آن اتفاقات منتسب كرده و به بهانه‌هاي مختلف افرادي را از دايره خدمتگزاري خارج كند و تا حدودي در اين موضوع موفق ظاهر شد. ايشان در سال ٨٨ با استفاده از كلمه ساكت فتنه تلاش كرد تا افرادي مانند علي لاريجاني را نيز از فضاي سياسي كشور خارج كند. احمدي‌نژاد از اتفاقات سال ٨٨ سوءاستفاده كرد زيرا آن شرايط، مطلوب‌ترين شرايط براي احمدي‌نژاد و يارانش بود به همين دليل تلاش‌هايي در راستاي استمرار وضعيت بحراني كشور انجام داد. 
اگر شرايط بحراني نمي‌شد، احمدي‌نژاد هيچگاه نمي‌توانست فردي مانند مشايي را به نظام تحميل كند و او به اين موضوع آگاه بود. او هم از اتفاقات پس از انتخابات استفاده كرد و هم كارهاي ديگري در ادامه انجام داد تا خواسته و زياده‌خواهي خود را محقق كند كه خوشبختانه هرچند ايشان از پول بيت المال براي مشايي مراسم گرفت و پرچم گرداني كرد اما نتوانست آرزوي خود را محقق كند.
آيا احمدي‌نژاد ٩٦ با احمدي‌نژاد ٨٨ تغييري كرده است؟
خير. احمدي‌نژاد ٩٦ همان احمدي‌نژاد ٨٨ است. زياده‌خواهي‌هاي او در سال ٨٨، در ٩٦ به گونه‌اي ديگر نمود پيدا كرده است.
‌ اگر احمدي‌نژاد تغييري نكرده است، چرا جريان اصولگرايي از او حمايت كرد؟
اگر جريان اصولگرايي در سال ٨٨ از او حمايت كرد به آن دليل است كه او منتخب مردم بود. احمدي‌نژاد نه تنها در سال ٨٨ بلكه در سال ٨٤ نيز نقاط ضعفي داشت اما تصور مي‌كنم ضعف‌هاي احمدي‌نژاد هنوز هم قابل مهار است. زياده خواهي‌هاي احمدي‌نژاد شبيه به زياده خواهي‌هاي آيت‌الله هاشمي است زيرا هر دو معتقد هستند قانون نبايد شامل حال اطرافيان‌شان شود. 
آيت‌الله هاشمي و احمدي‌نژاد تفاوت‌هايي با يكديگر داشتند. تفاوت اين دو در آن است كه چون مرحوم هاشمي در انقلاب داراي منزلت بالايي بود، به سختي امكان داشت با ضعف‌هاي ايشان برخورد شود اما درمقابل، در برابر احمدي‌نژاد شاهد هستيد ضعف‌هاي احمدي‌نژاد را به راحتي مي‌توان كنترل كرد و او نمي‌تواند كاري از پيش ببرد. 
او در نهايتا نامه‌نگاري‌هايي مي‌كند كه تاثيري در جامعه ندارد. به همين دليل است كه ما خطر احمدي‌نژاد را در سال ٨٤ كمتر از آقاي هاشمي مي‌دانستيم و اكنون نيز به اين مهم قائل هستيم و اگر به سال‌هاي ٨٤ و ٨٨ بازگرديم باز هم از او حمايت خواهيم كرد اما اين شرايط براي آن سال‌ها است است نه امروز كه احمدي‌نژاد به صورت كامل در برابر قانون طغيان كرده است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌یافتگان نهایی هشتمین جشنواره طنزپهلو معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با معرفی راه‌یافتگان ۵ بخش اصلی جشنواره  «طنزپهلو» در کاریکاتور، شعر طنز، داستان کوتاه طنز، نثر طنز و بخش طنز چندرسانه‌ای،  نفرات اول تا سوم هر بخش در روز اختتامیه تقدیر می‌شوند.

اسامی نامزدهای نهایی راه‌یافته به بخش داوری هشتمین دوره جشنواره «طنزپهلو» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

بخش شعر

عباس احمدی، مجتبی احمدی، جواد حیدری، سعید زینلی زاده، علی سلیمیان، محمدحسن صادقی، نیما طباطبایی، عبدالرضا قیصری، علی اکبر مدرس زاده، حمیدرضا ملایی، سید محمد جواد میرصفی

بخش نثر

رضا احسان پور، عباس احمدی، ارژنگ حاتمی، وحید حاج سعیدی، مریم حسن‌نژاد، محمدرضا زروندی، محمد زندی، محمدحسین صادقی، سید محمدجواد کیش بافان، افشین محمدی

بخش داستان

الهه ایزدی لای بیدی، ایمان ابیلی، رضا احسان پور،  مریم ابراهیمی شهرآباد، فاطمه الهی شیروان، وحید حاج سعیدی، سمیه سادات میرعباسی،  سعید قلیزاده، بنیامین کلاچاهی ثابت، فاطمه یوسفی

بخش کاریکاتور و کارتون

هیبت احمدی، حسن امیدی، محمدعلی خلجی، محمد علی رجبی، علی رفیعی، سوده سلامت قمصری، هدیه صدیقی کسمائی، سالار عشرت خواه، مهدی منصوری، عاطفه یاریان

بخش چندرسانه‌ای

عباس احمدی، فرشته پناهی، سید محمد پیشنمازی، لیلا تندرو، حسن حاتمی، محمدمهدی رضایی، حمید علیزاده، سید محمدجواد کیش بافان نفرات اول تا سوم در روز اختتامیه معرفی می‌شوند.

بنا بر همین گزارش، آئین اختتامیه جشنواره  «طنزپهلو»، ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با اجرای رضا رفیع و موسیقی پرواز همای برگزار می‌شود.

هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنزپهلو» با همکاری معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حال برگزاری است و عباس حسین‌‌نژاد دبیری این دوره را به عهده دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله تند مشاور سابق احمدی نژاد به زاکانی /می خواهد ۲ میلیارد یورو از جیب تهرانی ها به جیب کمپانی ها چینی واریز کند
  • ازدواج خواهرزاده احمدی‌نژاد در ترکیه (+ عکس)
  • ترکیب احتمالی استقلال مقابل تراکتور
  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • هویت دو شهید البرزی شناسایی شد
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • راه‌یافتگان نهایی هشتمین جشنواره طنزپهلو معرفی شدند