Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلفا- رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از آزادسازی بخشی از اراضی تحت حفاظت محیط زیست در منطقه آزاد ارس، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن نریمان با اشاره به اهمیت بالای این خبر گفت: با پیگیری سازمان منطقه آزاد ارس و مساعدت های سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ۱۳۵۹۱هکتار از اراضی تحت حفاظت محیط زیست در محدوده منطقه آزاد ارس آزادسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اراضی، شامل بیش از ۱۱۱۶۲هکتار از اراضی معتلق به پناهگاه حیات وحش کیامکی آذربایجان شرقی و ۲۴۲۹هکتار از اراضی منطقه حفاظت شده مراکان آذربایجان غربی می شود.

نریمان با اشاره به اینکه این اراضی در تداخل با محدوده منطقه آزاد ارس بوده است، تصریح کرد: با توجه به آزادسازی صورت گرفته، این مقدار از اراضی برای تعیین کاربری‌های مورد عمل در اختیار سازمان منطقه آزاد ارس قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در ادامه گفت: با واگذاری این اراضی، ارزش دارایی های منطقه آزاد ارس افزایش یافته و محدودیت های قبلی ناشی از تداخل این اراضی با مناطق مورد حفاظت محیط زیست، برای سرمایه گذاران جدید به خصوص در حوزه گردشگری و حمل و نقل از بین می رود.

نریمان ضمن تشکر صمیمانه از مساعدت‌های عیسی کلانتری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، تاکید کرد: صدور چنین مصوبه های زیست محیطی اتفاقی بسیار نادر در کشور محسوب می شود و ناشی از پیگیری های مستمر و ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد ارس است.

وی با اشاره به نتایج و دستاوردهای آزادسازی اراضی اشاره شده، گفت: به دنبال این اقدام منطقه آزاد ارس با توجه به استعداد بالقوه از نظر داشتن وسعت سرزمینی، در زمینه وسعت اراضی قابل واگذاری به سرمایه گذاران در رده اول مناطق آزاد کشور قرار می گیرد.

گفتنی است، در طول یک ماه گذشته، با برگزاری آخرین جلسه فی مابین سازمان منطقه آزاد ارس با ادارات کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، تمام تعارضات زیست محیطی بین ارس و این استان‌ها، رفع شده و تفاهم نامه ای در این زمینه به امضای دو طرف رسیده بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۱۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی

در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبت خانی افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود، ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند، چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود، اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند، چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در عین تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آن‌ها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

دیگر خبرها

  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست