Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آستارا - ايرنا - مديرکل گمرک آستارا اعلام کرد: تا پايان بهمن امسال 348 هزار تن کالاي غير نفتي به ارزش 180 ميليون دلار از گمرک اين شهرستان به خارج از کشور صادر و 235 هزار تن کالا به ارزش 90 ميليون دلار وارد شده است.

رسول اميدي روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا گفت: بيشتر اين کالاها محصولات کشاورزي، شيميايي، معدني و فلزي، مواد غذايي، سيمان، گچ، شوينده، پارچه، صنايع دستي، فرش و موکت، پوشاک، کيف و کفش، مصالح ساختماني و مواد پلاستيکي بوده و به جمهوري آذربايجان، گرجستان و روسيه صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به حمل و نقل 71 هزار تن کالا به ارزش 165 ميليون دلار از گمرک آستارا در سال جاري اضافه کرد: اين ميزان حمل و نقل خارجي ورودي در مقايسه با مدت مشابه سال قبل، از لحاظ وزن و ارزش به ترتيب 35 درصد و 45 درصد افزايش داشته است.
وي بيشتر کالاهاي وارداتي را شامل لوازم چوبي، فراورده هاي نفتي، پنبه، الياف مصنوعي، شمش آهن، مس، پشم شيشه و ورق آهن ذکر و اضافه کرد: اين کالاها از کشورهاي جمهوري آذربايجان، روسيه، گرجستان و اوکراين به کشورهاي ترکيه، عراق و امارت متحده عربي حمل و نقل شده است.
اميدي ادامه داد: امسال 267 هزار تن کالا شامل لوازم برقي، خودروي سواري، مبل، ماشين آلات، لوازم بهداشتي، مصالح ساختماني، گچ، سيمان، ظروف شيشه اي، پوشاک، مواد شيميايي و محصولات کشاورزي به ارزش يک ميليارد و 212 ميليون دلار از گمرک آستارا به جمهوري آذربايجان، روسيه، گرجستان و اوکراين حمل و نقل شده و اين رقم در مقايسه با مدت مشابه سال قبل، از لحاظ وزن 20 درصد و به لحاظ ارزش 34 درصد افزايش داشته است.
وي يادآور شد: امسال 115 تن کالا به ارزش 314 هزار دلار در قالب تجارت چمداني از گمرک آستارا به خارج از کشور صادر شد که بيشتر آنها مواد غذايي، مواد پلاستيکي و محصولات کشاورزي بود و اغلب به جمهوري آذربايجان صادر شد.
مديرکل گمرک بندر مرزي آستارا، شمار تردد کنندگان از اين مرز را از ابتداي سال جاري تا پايان بهمن ماه، 665 هزار و 995 نفر ذکر و بيان کرد: تعداد تردد کنندگان خروجي و ورودي هر کدام هفت درصد کاهش داشته است.
اميدي، درآمد عمومي گمرک آستارا در سال جاري را 504 ميليارد و 508 ميليون ريال اعلام و تصريح کرد: اين رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل، هشت درصد کاهش داشته است.
اداره کل گمرک آستارا در امور واردات و صادرات قطعي، ورود و خروج موقت، تعاوني مرزنشينان، ترانزيت داخلي و خارجي، موافقت نامه تجارت بين المللي، صدور برگ خروج خودرو، امور مسافري، مرجوعي، امانت هاي پستي و قضايي فعاليت مي کند و رتبه اول تجارت چمداني مرزهاي زميني و رتبه نخست صادرات مرزهاي شمال کشور را دارد.
شهرستان بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعيت در شمال غربي استان گيلان و نوار مرزي جمهوري آذربايجان، سومين مرز پرتردد کشور است و ساليانه نزديک به 800 هزار مسافر داخلي و خارجي از آن تردد مي کنند.
7105 /6030
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۱۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید