Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا-سفيرآلمان درايران با اشاره به اهميت همکاري هاي علمي ميان دو کشور گفت: از زمان رسيدن به توافق هسته اي روابط علمي و رفت و آمدهاي تهران- برلين تقويت شده است.

به گزارش خبرنگارعلمي ايرنا، دانشکده علم و صنعت ايران امروز (سه شنبه) ميزبان اولين همايش روز علم ايران و آلمان با حضور سفير آلمان در ايران، معاون بين‌الملل و معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و بيش از 100 استاد دانشگاه و محقق ايراني وآلماني بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ميشائيل کلور برشتولد Michael Klor- Berchtold در آيين افتتاح اين مراسم به سابقه ديرينه همکاري هاي علمي دو کشور اشاره کرد و گفت: روابط دو کشور در زمينه هاي علمي، فني و آموزشي قدمتي 100 ساله دارد که ايران و آلمان اولين مدارس علمي و فني را در ايران تاسيس کردند.
وي ادامه داد: از آن زمان علم يکي از ارکان مهم همکاري دو کشور بوده است؛ با وجود اين سابقه ديرينه همکاري ها طي يک دهه گذشته فراز و نشيب هايي داشت.
سفير آلمان در ايران افزود: بعد از رسيدن به توافق هسته اي روابط ما در همه زمينه ها به ويژه در زمينه علوم تقويت شده است‌
وي با اشاره به سفر معاون وزير آموزش و تحقيقات آلمان به ايران مهرماه گذشته تاکيد کرد: دو کشور از سال 2015 فعاليت هاي زيادي را براي پايه گذاري همکاري هاي مشترک آغاز کردند و اکنون زمان برداشتن گام هاي عملي در همکاري هاي علمي است.
سفير آلمان در ايران گفت: موضوعات قابل توجه بسياري براي همکاري وجود دارد؛ مانند چالش هاي محيط زيست و آب و موضوع سلامت.
وي همچنين در خاتمه به برگزاري روز سوم اين همايش در دانشگاه اصفهان در مورد همکاري در زمينه هاي سلامت نيز اشاره کرد‌.
رئيس دانشگاه علم و صنعت نيز در اين همايش بعد از معرفي اين دانشگاه و ارائه تاريخچه اي کوتاه از فعاليت هاي آن گفت: 10 نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه جزو 1 درصد دانشمندان برتر دنيا هستند.
دکتر محمدعلي برخورداري همچنين در مورد اين همايش گفت: دانشگاه علم و صنعت به عنوان دانشگاه مسئول ارتباط با دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي آلمان انتخاب شده است و به همين دليل اولين همايش روز علم ايران و آلمان را اينجا برگزار مي کنيم.
وي هدف از برگزاري اين روز را توضيح داد و گفت: برگزاري دوره هاي آموزشي مشترک، همتايابي بين محققان و دانشجويان دو کشور و انجام پروژه هاي مشترک علمي يکي از اهداف اين همايش است.
رئيس دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: دومين همايش روز علم ايران و آلمان سال آينده در کشور آلمان برگزار مي شود و در آخرين روز همايش جزئيات و زمان برگزاري آن اعلام مي شود.
همايش روز علم ايران و آلمان با سفر بيش از 60 استاد دانشگاه و محقق از مراکز تحقيقاتي و موسسات علمي آلمان به ايران امروز و فردا در دانشگاه علم و صنعت برگزار مي شود.
بيش از 100استاد دانشگاه و پژوهشگر ايراني نيز در اين همايش حضور دارند و يکي از اهداف آن يافتن همکاران محقق براي انجام پژوهش هاي مشترک است.
علمي**9157**1440
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد، با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار، طرفین در خصوص آخرین روند تلاش‌های فی مابین برای ارتقای روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین و غزه و تلاش‌های جاری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم روسای جمهور ۲ کشور به یکدیگر،  اهتمام ویژه سران ۲ کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

۲ وزیر همچنین آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات منطقه به خصوص در عرصه فلسطین و جنگ علیه غزه را تبادل کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار  از تلاش ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

امیرعبداللهیان بر مبنای توافق روسای ۲ کشور تبادل هیات‌ها میان موسسات دینی ۲ کشور در چارچوب تقریب مذاهب و گفت‌وگوهای دینی را مفید و موثر دانست که این موضوع مورد استقبال طرف مصری قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهتمام ویژه الازهر مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب و همچنین تقویت روابط مردمی و گردشگری بین ۲ کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق و همچنین واکنش نیروهای مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع، از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم اشغالگر تشکر کرد.

سامح شکری وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات تاکید کرد: همواره برای گفت‌وگو و تماس بین مصر و ایران به عنوان ۲ کشور با تمدنی ریشه دار اهتمام داریم و مصر توجه ویژه به پیگیری توسعه روابط بین ۲ کشور دارد.

سامح شکری همچنین با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اشغالگر، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین شود.

سامح شکری مجددا حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت ایران در سوریه را محکوم و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران را تسلیت گفت و دیدگاه کشورش برای تلاش جهت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در پایان ابراز امیداری کردند برگزاری اجلاس سران همکاری اسلامی در گامبیا، موجب تقویت همبستگی و وحدت جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • آتش‌ سوزی در کارخانه صنایع نظامی در برلین آلمان
  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد