Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-01@02:59:36 GMT

ایجاد شغل در کمیته امداد با ۱۵ میلیون تومان

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۲۳۰۸۶

رئیس کمیته امداد امام گفت: امسال دو هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده‌ایم که به ۱۴۰ هزار شغل منتهی شده است.به گزارش بلاغ، در برنامه گفتگوی ویژه خبری  محمد جواد ایروانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد پیشرفت کشور در مقایسه با پیش از انقلاب گفت: پیشرفت کشور در مقایسه با پیش از انقلاب اسلامی و نظام‌های گوناگون در جهان خوب بوده، اما با آرمان‌هایمان و آنچه که اسلام از ما خواسته است، فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

خروج تمام مددجویان از امداد طی 2 تا 3 سال آینده

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی نمی‌خواهند سرنوشت انقلاب ایران به دیگر انقلاب‌های جهان دچار شود و عقب‌گرد داشته باشد، بنابراین خواهان نهادینه شدن عدالت در جامعه هستند.

وی گفت: البته شاخص‌های عدالت در مقایسه با پیش از انقلاب بهبود یافته که ازجمله آن کاهش ضریب جینی از ۴۹ صدم به ۳۷ صدم و کاهش فاصله درآمدی ۱۰ درصد بالایی جامعه به ۱۰ درصدی پایین جامعه از حدود ۲۰ برابر به ۱۲ برابر است.

ایروانی افزود: البته در دو سال اخیر وقفه ای در این موضوع ایجاد شده است و فاصله طبقاتی از ۱۲ برابر به ۱۴ برابر افزایش یافته است. وی گفت: درآمد سرانه ۵۳ درصد جمعیت کشور بیش از ۲۰ هزار دلار در سال است.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فروش نفت پیش از انقلاب ۶.۱ میلیون بشکه بود که اکنون به دو و نیم میلیون بشکه کاهش یافته است.

ایروانی گفت: درآمد سرانه پیش از انقلاب ۱۰ هزار و ۸۰۰ دلار بود که تا پایان سال ۲۰۱۷ میلادی به ۱۶ هزار و ۳۹۵ دلار افزایش یافته است.وی افزود: بر اساس اعلام بانک جهانی، ایران در برقراری عدالت ، بالاتر از امریکا، روسیه و ترکیه است و در شاخص توسعه انسانی سازمان ملل رتبه ایران را که در ابتدای انقلاب ۱۱۰ بود به ۶۲ کاهش داده است.

ایروانی گفت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس این آمار بالاترین رشد را در میان یکصد کشور داشته است.وی افزود: ۴۸ درصد افراد بالای ۵۰ سال در ابتدای انقلاب باسواد بودند که به ۹۸ درصد افزایش یافته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تعداد دانشجویان کشور از ۱۲ هزار نفر در ابتدای انقلاب به ۴.۴ میلیون نفر رسیده و ۹ هزار و ۲۰۰ استاد تمام وقت به ۶۳ هزار استاد افزایش یافته است.

ایروانی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب اسلامی ۲۲۳ دانشگاه در کشور وجود داشت، افزود: اکنون ۲۵۱۵ دانشگاه داریم و رشد علمی کشورمان که در ابتدای انقلاب ۱۵۰ بود به رتبه ۱۷ در جهان رسیده است.وی گفت: در منطقه در رشد علمی مقام نخست را داریم اما چگونگی استفاده از این موضوع به برنامه‌ریزی مسئولان نیاز دارد.

ایروانی این پیشرفت ها را زیرساخت های ایجاد عدالت در کشور برشمرد و افزود: ۱۴ میلیون تحصیل‌کرده در کشور وجود دارد که باید برای کارآفرینی آنها ظرفیت سازی کرد.وی گفت: اگر مدعی عدالت هستیم نباید رشد اقتصادی کشور فقرزا باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مسئولان باید برای پیشرفت اقتصادی جامعه طوری برنامه‌ریزی کنند که به بسته های کمکی برای فقرا نیاز نباشد.

ایروانی گفت: رشد اقتصادی باید همراه با عدالت و ساختاری و مبتنی بر گسترش تولید باشد.وی افزود: اگر در کنار تولید، واردات افسارگسیخته داشته باشیم، تولید ، تهدید و برای عده ای انحصار ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید:

افزایش ۳ برابری مستمری مددجویان کمیته امداد

ایروانی با بیان اینکه در اسناد بالادستی مشکلی وجود ندارد ، گفت: اما در اجرا مشکل داریم.وی افزود: یارانه ها باید بر اساس درآمد خانوارها پرداخت شود، اما اکنون این موضوع رعایت نمی شود و این عین بی عدالتی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هدف از هدفمندی یارانه ها؛ افزایش تولید بود اما درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها را به بخش تولید ندادیم.

ایروانی پرداخت سهام عدالت را بزرگترین کار برای خصوصی سازی دانست و افزود: پس از ارائه سهام عدالت، بهانه جویی ها آغاز شد در حالی که سهام عدالت مال مردم است، اما دولت طوری رفتار می کند که انگار سهام عدالت واگذار شده است.وی گفت : مسئولان شیرین ترین سهام را سهام عدالت می نامند اما نمی گویند، چرا این سهام بازدهی نداشته است.

ایروانی افزود: مسکن مهر نیز طرح بسیار خوبی بود و کسانی که خواب مسکن می دیدند با بهای اندک صاحب خانه شدند. به مسکن مهر خیلی کم لطفی شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: باید به جای خدشه به کارهای خوب، درباره آنها هم افزایی داشته باشیم.

ایروانی گفت: در حوزه اقتصاد نیازمند کار بیشتری هستیم و باید از خام فروشی جلوگیری کنیم.وی افزود: نهادهای انقلابی یک و نیم درصد تولید ناخالص داخلی کشور هستند، اما رسانه های خارجی فضاسازی سنگینی بر ضد آنها انجام می دهند و می‌گویند این نهادها مالیات نمی‌دهند.

ایروانی گفت: آنها برای بزرگ کردن فعالیت های اقتصادی این نهادها می گویند ۵۰ درصد جی دی پی یا تولید ناخالص داخلی کشور برای نهادهای انقلابی است.

پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این برنامه با بیان اینکه نخستین نهادی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دستور حضرت امام تشکیل شد، این کمیته بوده است، افزود: رسیدگی به محرومان و مستضعفان همواره اولویت امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.وی گفت: نسخه اصلی برای رفع محرومیت ، انفاق است، اما این موضوع در اقتصاد جدی گرفته نشده است.

فتاح افزود: بحث ما فقر و عقب افتادگی اقتصادی است و کمیته امداد تلاش می کند وضع مستضعفان را بهبود دهد.وی گفت: کسانی که از نهاده های یارانه ای مانند برق و بنزین بیشتر استفاده می کنند، یارانه بیشتری می‌گیرند و این بی عدالتی است.

رئیس کمیته امداد امام با بیان اینکه برای دریافت تسهیلات ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی؛ مشکلات بسیاری داریم، افزود: این در حالی است که وصول نشدن تسهیلات جامعه هدف کمیته امداد کمتر از دو درصد بوده است.

فتاح : هر ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومانی که به جامعه هدف خود پرداخت می کنیم منتهی به ایجاد شغل می‌شود.وی افزود: امسال دو هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده‌ایم که به ۱۴۰ هزار شغل منتهی شده است.

فتاح گفت: جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی کاهش یافته و این به دلیل کارآفرینی کمیته برای آنها بوده است.

کد مطلب: 352109 مرجع : فارس 

رودخانه‌ها، شریان حیاتی توسعه پایدار شهری در مازندران/یک دست صدا ندارد!

وظیفه دولت باید رویش ازدواج و ریزش طلاق باشد/ آیا افزایش 6 درصدی طلاق و کاهش 3 درصدی ازدواج نگران‌کننده نیست؟!

ارزش افزوده؛ ماراتنی که خط پایان ندارد/ انتظار نافرجام اصناف برای اصلاح قانون

از سند آمایش سرزمینی در مازندران چه خبر

عشق در نگاه اول

کارگران در حوادث انقلاب و دفاع مقدس با بصیرت و غیرت در صحنه بودند

    ایجاد شغل در کمیته امداد با ۱۵ میلیون تومان هشدار درباره پیامکی‌که دیروز برای مشترکان بانک‌ها ارسال شد گمرک با ترخیص کدام خودروها مخالفت می‌کند؟ +سند نوسانات قیمت کالاها در آستانه نوروز بانک مرکزی در اعطای تسهیلات اشتغال سنگ‌اندازی می‌کند فصل خرید تضمینی محصولات کشاورزی رسید اما نرخ‌ها نرسید! روسیه به دنبال پایان دادن به سلطه دلار آمریکا بر بازار جهانی پرداخت تسهیلات ویژه روستاییان عضویت آبدارچی در هیئت مدیره صندوق بازنشستگی نفت عوارض خروج از کشور گران شد ربیعی: همچنان سفره کارگران خالی است قیمت گوشت در شب عید گران نمی‌شود مصوبه افزایش تعرفه واردات خودرو به کجا رسید؟ چرا دستمزد ۱۳ میلیون کارگر تعیین تکلیف نمی‌شود؟ تشکیل تیم تسویه مطالبات مالباختگان در موسسات مالی دلایل گرانی دلار از دید رئیس کل بانک مرکزی لاریجانی در سال ۹۱ چه چیزی را دلیل گرانی ارز می‌دانست؟ نکات اساسی در مورد عیدی و پاداش کارمندان و کارگران بی توجهی رئیس جمهور به ستاد مبارزه با قاچاق بانکداری ایرانی یک پدیده وارداتی است  

هزینه‌ای که خواهر «اون» روی دست کره جنوبی گذاشت!

قیمت نفت در بازار‌های امروز ارزان شد

سرقت ارز رمزنگار «مونرو» توسط هکر‌ها

مدیرعامل آسمان دریافت تضمین از خلبانان را تأیید کرد

میزان مصرف ۱۱ ماهه بنزین و گازوئیل کشور

تیغ اقتصاد یورو کند شد

نقص فنی هواپیمای تهران-مشهد

عمده میوه‌های قاچاق از کجا وارد می‌شود؟

اصلاح بخشنامه جدید واردات خودروی اروندی

فروش بنزین ارزان غیرقانونی نیست

 

مشکل ۹۸ درصد سپرده‌گذاران موسسات مالی حل شد

وزیر اقتصاد در یک قدمی استیضاح / عقب‌نشینی بانک مرکزی از سیاست‌کاهش سود سپرده بانکی/ شکست تصمیمات اقتصادی دولت/ عاقبت تعیین دستوری نرخ سود و تورم

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.

حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد.مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

حجت الاسلام شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد.افراد زیادی هستند که به برخی از پویشها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رییس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رییس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رییس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 6092798 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی