Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: میز خدمت در استانداری هم فعال می‌شود و تمام دستگاه‌ها باید برای این کار نیروهای مجرب، کارآزموده و افرادی که بیشترین تعامل با ارباب رجوع را دارند انتخاب کنند. ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده در ستاد صیانت از حریم امینت عمومی و حقوق شهروندان استان مرکزی اظهار داشت: موضوعاتی که در این جلسه مطرح می‌شود باید به شکل کلی باشد و مباحث کارشناسی باید در جای خود مطرح شوند و در این جلسه برای دستگاه‌هایی که تعیین تکلیف حقوق شهروندی را دنبال می‌کنند تصمیم‌گیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه آینده گزارشی از عرضه میوه و یا مشکلات مربوط به سد معبر در اراک باید ارائه شود و این موضوع در شورای شهر مطرح و به شکل کارشناسی مورد بررسی قرار بگیرد و درراستای اقدامات لازم تصمیم‌گیری مناسب انجام تا مشکلات موجود برطرف شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سنسورهای سد معبر در سطح شهر غیرفعال هستند که به‌سبب عدم انجام وظیفه برخی دستگاه‌ها بوده که در اثر آن حقوق مردم هم درحال تباه شدن است و یا اینکه مردم اطلاعی از حقوق خود ندارند که برطرف کردن مشکلات در این زمینه وظیفه شهرداری است.

آقازاده بیان کرد: میز خدمت در ادارات باید در بهترین نقطه ساختمان جانمایی شود، مسئول آن افرادی مجرب و دارای بیشترین اطلاعات باشند تا بتوانند به بهترین نحو با ارباب‌رجوع تعامل برقرار کنند و این تکلیف قانونی را انجام دهند.

وی ادامه داد: بنابر تصمیم‌گیری انجام شده قرار بر این شد تا میز خدمت در استانداری هم فعال شود و تمام دستگاه‌ها هم باید برای این کار نیروهای مجرب، کارآزموده و افرادی که بیشترین تعامل با ارباب رجوع را دارند انتخاب کنند، اداره بازرسی و نظارت، بازرسی لازم را از دستگاه‌ها داشته باشد و گزارش را در جلسه آینده ارائه دهد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: منشور حقوق شهروندی در حدود 14 یا 15 ماه است که رونمایی شده که ما باید بیشتر به آن توجه کنیم و از آن غافل نشویم این درحالی است که مردم هم در مباحث مختلف از حقوق خود آکاهی ندارند و این منشور می‌تواند موثر باشد تا بتوانیم مطالبه جدی دولت را که برای مردم است به شکل عملیاتی اجرایی کنیم تا بتوانیم درراستای احقاق حقوق شهروندان در استان کارنامه درخشان داشته باشیم.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: در صنعت استان بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی قیاسی عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: 23 هزار و 180 نفر  عضو خانه کارگر اراک هستند که حدود 12 هزار نفر از این تعداد فعال هستند و به طور مداوم حق عضویت خود را پرداخت می‌کنند. پرداخت حق عضویت برای مدت سه سال، 400 هزار تومان و برای یک سال 200 هزار تومان است.

وی افزود: خانه کارگر اراک تشکل ساکن و راکدی نیست و 2 بار در سال مراسمی را برگزار می‌کند. خانه کارگر استراحتگاه‌هایی را برای کارگران و خانواده‌های آنها در نظر  گرفته است. سامانه رفاهی ایرانیان برای کارگران ساختمانی راه اندازی شده است که کارگران باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند این سامانه بیمه کارگران ساختمانی را مادام العمر می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 650 نفر کلاس آموزشی رایگان اعم از کلاس‌های کمک درسی، کامپیوتر، خیاطی و غیره برای خانواده‌های عضو خانه کارگر اراک برگزار شد که امیدواریم تا پایان سال افزایش صد برابری داشته باشد.

قیاسی بیان کرد: کارگران ساختمانی استان مرکزی 13 هزار و 250 نفر هستند که از خدمات بیمه‌ای استان استفاده می‌کنند. در شهرستان اراک 4 هزار و 300 کارگر از بیمه استفاده می‌کنند. از اواخر سال 99 هیچ کارگر ساختمانی بیمه نشده است که سازمان تأمین اجتماعی این مهم را به جهت کسری منابع اعلام نکرده است، در حالی که سازمان تأمین اجتماعی ملزم به بیمه کردن تمام کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی 12هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است. این سازمان یک سازمان هزینه درآمدی است و ساختار سازمان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود اما این اصلاح نباید منجر به نادیده گرفتن حق کارگر شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: 50 درصد حوادث کارگاهی و 55 درصد فوت حوادث کارگاهی در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است که وضعیت استان مرکزی نیز به همین صورت است. در استان مرکزی 12 هزار نفر پشت نوبت بیمه قرار دارند که 4 هزار نفر مربوط به شهر اراک است. 

قیاسی افزود: سال 1401  نیز 57 درصد افزایش حقوق وجود داشت، ولی تورمی ایجاد نشد. تورم امسال 45 درصد بود، اما دستمزد پایه تنها 35 درصد افزایش یافت و سایر سطوح در نظر گرفته نشد و رشد نداشت که این امر برای بخش تولید ضرر دارد. متأسفانه اصل سه‌جانبه‌گرایی رعایت نمی‌شود چراکه اگر در قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی تعریف شده بود تعیین دستمزد به این صورت نبود. دولت نباید در تعیین دستمزد دخالت داشته باشد.

 وی بیان کرد: صنعت استان حال خوبی ندارد. در صنعت بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری بحث مسکن است. مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی لحاظ نشده است. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»