Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر حبیب‌الله سیاری در حاشیه مراسم دانش آموختگی دانشجویان دوره بیست و‌ هفتم و یازدهم دانشگاه جنگ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که امروز عصرِ دریاست و سهم زیادی در تجارت دارد، اظهار داشت: این نظر، نظر یک‌نفر نیست نظر مقام معظم رهبری است. موضوع مهم امروز، توسعه دریامحور کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: مرزهای دریایی مناسبی داریم و این ویژگی‌های دریایی را خدا داده و ما باید با اقتدار بتوانیم از منابع دریا استفاده کنیم. متاسفانه به خواست استعمار این موضوع تاکنون اتفاق نیفتاده است.

فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش در ادامه افزود: همه سرمایه‌دارن و مسئولان باید بدانند سواحل دریای مکران و دریای عمان چه گنج و ثروتی برای کشور است و ما باید در این مسیر گام برداریم و ملت ما باید در این جهت حرکت کند و از امکانات خدادای دریا بهره ببریم تا توسعه دریا محور صورت گیرد.

معاون همکاهنگ کننده ارتش ایران اظهار کرد: اکثر مشکلات موجود در کشور با تکیه بر دریا و توسعه دریامحور قابل حل است.

وی گفت: اگر سواحل مکران را بشناسیم و آباد کنیم ، می‌توانیم جمعیت زیادی شاغل و مشکلات آب، آمایش سرزمینی را حل و امنیت‌مان را نیز برقرار کنیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: ما در طول سالیان گذشته در خصوص توسعه دریامحور، اقتدار دریایی و توسعه سواحل مکران فعالیت‌های زیادی انجام دادیم.

امیر سیاری در ادامه در خصوص امنیت پایدار در جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش همه نیروهای مسلح امروز از امنیت خوبی در کشور برخوردار هستیم؛ باید بدانیم که هر پیشرفتی در سایه امنیت است و اگر امنیت نباشد نمی‌توان حرکتی انجام داد و این را در همسایگی خودمان می‌توانیم، احساس کنیم.

وی اظهار کرد: محیط امنیتی ما پیچیده است و ما باید هوشمند و هوشیار عمل کنیم تا امنیت موجود کشور را حفظ کنیم. دشمنان و منافقانی که آرزو دارند این امنیت را برهم بزنند آرزوی خود را به گور خواهند برد.

معاون هماهنگ کننده ارتش درباره اینکه مدیریت جهادی چقدر می‌تواند در راهبرد اهداف نیروهای مسلح نقش داشته باشد، خاطرنشان کرد: ایران کشوری است که نیازمند مدیریت جهادی است و با مدیریت کنونی نمی‌توان به اهداف ترسیم شده رسید.

امیر سیاری افزود: نمونه کار جهادی را در طول هشت سال دفاع مقدس داشتیم و مدیریت حاکم بر دوران دفاع مقدس مدیریت جهادی بود و همه مؤلفه‌های مدیریت جهادی وجود داشت. امروز هم کشور نیازمند مدیریت جهادی دارد.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا