Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر - رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر گفت: ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر در پارس جنوبی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب رستمی ظهر سه‌شنبه در هفتمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس اظهار داشت: برگزاری این جشنواره از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و امیدواریم حضور در این جمع برای دانشجویان تجربه خوبی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری این جشنواره به نام شهید تندگویان بیان کرد: ما به شهدا به جنبه معنوی آنها نگاه می‌کنیم ولی روی جنبه‌های علمی و دانشی آنها توجه نکرده‌ایم. این بعدی است که جامعه ما بیشتر به آن نیاز دارد. به این نتیجه رسیدیم که در این زمینه کسی شایسته‌تر از شهید تنگویان نیست و تنها وزیری بود که در  جنگ به اسارت رفت و بعد هم شهید شد.

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر با بیان اینکه ۸۰ شرکت فناور در پارک علم و فناوری بوشهر مستقر است و این پارک ۲۰ تیم نوآور را حمایت می‌کند افزود: ۲۹ شرکت دانش‌بنیان داریم که از نظر رتبه در رتبه ۲۲ کشور هستیم.

وی با بیان اینکه شرکت‌های ما در حوزه نفت فعال هستند و پروژه‌های خوبی را در حوزه نفت انجام داده‌اند، اضافه کرد: در صورتی که تسهیلات ارائه شود حجم فعالیت این شرکت‌ها افزایش می‌یابد.

رستمی افزود: خاص دیدن مد نظر نیست و منظور این است که شرکت‌های استان بتوانند به محیط رقابتی وارد شوند و شرکت‌های فناور پارک بتوانند وارد لیست صنعت نفت شوند و در رقابت با دیگر شرکت‌ها شرکت کنند.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود از پارک علم و فناوری استان بوشهر در کمیته‌های خودکفایی شرکت‌ها نماینده حضور داشته باشد. پارک بوشهر آماده است تا بتواند هاب دیگر پارک‌ها با منطقه عسلویه باشد.

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر افزود: اگر این تمهیدات را داشته باشیم اقتصاد نفت با اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد محلی گره می خورد و بزرگترین کمکی است که نفت می‌تواند داشته باشد.

وی افزود: مراکز رشد توسط صنعت و در کنار صنعت باید ایجاد شود و در چرخه فناوری قرار بگیرند و به دیگر صنایع نیز خدمت ارائه کنند. آماده ایجاد مرکز پالوت مرکز رشد فناوری هستیم که فناوران صنعت ارتباط بیشتری داشته باشند و سایر کسانی که می‌خواهند در صنعت فعالیت کنند جذب شوند.

افزایش استقبال از جشنواره پژوهش

مدیرکل پژوهش وزارت نفت نیز در این آئین اظهار داشت: هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نفت در منطقه ویژه پارس با هدف ارائه دستاوردها و تجلیل از فعالان این عرصه برگزار شده است.

امید شاکری اضافه کرد: این جشنواره از سال ۸۸ در وزارت نفت برگزار شد و به جز سال ۹۴ در همه سال‌ها برگزار شده است و امسال هم با تلاش منطقه ویژه پارس برگزار شد.

وی ادامه داد: این دوره یک سری تفاوت‌های اساسی با دوره‌های قبل داشت. با توجه به مقررات استخدامی وزارت نفت و رویکرد ثبت‌نام و دریافت مدارک و داوری از طریق سامانه وزارت نفت انجام شد.

مدیرکل پژوهش وزارت نفت افزود: هفت دوره گذشته کلا کاغذی بود و این جشنواره به صورت کاملا  الکترونیک برگزار شد. در این دوره امکان دستاوردهای فناورانه و پروژه های برگزیده فراهم شده است.

شاکری خاطرنشان کرد: انبوهی از مدارک و کاغذ و مستندات فیزیکی امسال حذف شد و از آن صرف نظر شد. استفاده از فناوری در برگزاری این جشنواره باعث شده تا ۷۲۶ پرونده رسیده باشد و سطح گسترده‌ای از مخاطبین را در این جشنواره شرکت دادند.

وی گفت: مدت زمان داوری‌ها سال گدشته ۷۰۰ نفر ساعت بود که امسال با استفاده از فناوری اطلاعات به ۱۹۰ نفر ساعت کاهش یافت. رقابت بسیار سنگینی ایجاد شد و امسال از ۸۵۰ تا ۱۴ برگزیده داشتیم.

ارسال ۲۲۳ پیشنهاد به هفتمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس

بهروز بوشهری رئیس هفتمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس اظهار داشت: از دو دوره قبل پیشنهاد شد و وزیر نفت موافقت کرد که این جشنواره در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی تخصصی‌تر شود.

وی ادامه داد: منطقه ویژه پارس دارای بزرگترین مخزن گازی جهان است و در کل جهان به اندازه این مخزن وجود ندارد و همین باعث شده که ایران دومین دارنده ذخایر گازی جهان باشد و مزین شد به نام شهید تندگویان.

رئیس هفتمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس خاطرنشان کرد: نمایندگانی از ۲۴ استان در این جشنوره شرکت کردند و طرح‌های مختلفی را ارائه کردند.

وی افزود: مالکان دنیا کسانی هستند که فکر و اندیشه و فناوری دارند و بدون کاغذ تولید می‌کنند و کار می‌کنند. خوشبختانه هر سال در جشنواره ملی دانایی خلیج فارس تعداد شرکت کنندگان و فرهیختگان افزایش می‌یابد.

بوشهری ادامه داد: امسال ۲۲۳ پیشنهاد داشتیم که در چند مرحله بررسی شد و در آخرین مرحله که ارائه حضوری است و اساتید این طرح‌ها را ارزیابی کردند  و امروز از بهترین طرح‌ها تقدیر خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: افراد با تخصص‌ها و مدارک مختلف آثار خود را به این جشنواره ارائه کردند که برخی از طرح‌ها اجرایی و تولید شده است.

رئیس هفتمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس ادامه داد: امیدواریم این جشنواره زمینه‌ای باشد تا جوانان این کشور بتوانند استعدادها و قابلیت‌های خود را به خوبی نشان دهند و با حمایت از این ایده‌ها شاهد موفقیت باشیم.

وی اضافه کرد: حضور افراد با تجربه در کنار جوانان می‌تواند منتج به افزایش راندمان کاری شود و بسیار ارزشمند است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۹۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن حضور در سیزدهمین نشست هیئت‌امنا، از جدیدترین دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل‌ونقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن‌آور شرکت‌های دانش‌بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در سیزدهمین نشست هیئت‌امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت شرکت کرد و در این جلسه رئیس پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس و اعضای هیئت‌امنا به تشریح مشکلات، درخواست‌ها و مسائل خود پرداختند.

مخبر در این نشست با تأکید بر اینکه پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین‌المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک‌های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های مهم اقتصادی و تجاری بین‌المللی، باید شرکت‌های دانش‌بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تأکید کرد: بزرگ‌ترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تأکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

مخبر گفت: پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل برای اداره و حل مسائل کشور هستند که باید بستر فعال شدن بخش خصوصی با تکیه بر این شرکت‌ها و جوانان تحصیل‌کرده فراهم شود.

وی تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش‌بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان مأموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تأکید بر اینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و تلاش‌های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می‌کنیم که تمام مشکلات و مسائل کشور توسط این جوانان حل‌شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسئله با مراجعه به نیروی‌های نخبه، جوان، باانگیزه، دین‌دار و وطن‌پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن، با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل‌وفصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت‌های دانش‌بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور برای فعال کردن بیش از پیش حرکت و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان همواره تأکید کرده‌اند و دستورات لازم را در این زمینه داده‌اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری‌های دانش‌بنیان، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ها موظف هستند حمایت و حرکت دانش‌بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسائل و خواست‌های این شرکت‌های دانش‌بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد: دستگاه‌ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت‌ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور به نام‌گذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تأکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش‌بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش‌های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش‌های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه در برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می‌شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیل‌کرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می‌شود.

در این بازدید سه‌ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت «تاییدیه دانش‌بنیان نوآور» به شرکت پارس تکنولوژی سداد بانک ملی ایران
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • پارک فناوری پردیس به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود