Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ در آیین پایانی چهارمین دوره انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران و جشنواره روستاها و آبادی عشایر دوستدار کتاب که امروز 8 اسفند ماه در تالار وحدت برگزاری شد، شهر «کاشان» از شهرهای استان اصفهان، از میان 10 شهر راه‌یافته به مرحلۀ نهایی داوری، به دلیل برنامه‌های نوآورانه، مشارکت‌جویانه و منسجم و استفاده از ظرفیت‌های صنعتی، فرهنگی و هنری در تدوین برنامه‌های پایتخت کتاب، به عنوان پایتخت کتاب ایران دست یافت و لوح افتخار وزرای کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیسیون ملی یونسکو را دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مبلغ سیصد میلیون ریال جایزه نقدی، 250 میلیون ریال حواله کتاب از طرف معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار این شهر اهدا شد.

در این مراسم که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، همچنین شهرهای «مهاباد» از استان آذربایجان غربی، «صدرا» از استان فارس، «دزفول» از استان خوزستان و «یزد» مرکز استان یزد، شایسته تقدیر شناخته شدند و با اهدای لوح تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیسیون ملی یونسکو و مبلغ یکصد میلیون ریال حواله کتاب، از مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداران آنها نیز تقدیر شد.

همچنین مقرر شد تا در سال 97، از طرح‌های ترويج كتابخوانی این 5 شهر، توسط معاونت امور فرهنگی و نهاد كتابخانه‌های عمومی حمايت به عمل آید.

این گزارش حاکی است در ادامه این مراسم از میان 20 روستای راه‌یافته به مرحله نهایی داوری این جشنواره، روستای فهلیان از نورآباد ممسنی در استان فارس، به دلیل استمرار در فعالیت‌های ترویج کتابخوانی و انجام برنامه‌های معرفی‌شده سال گذشته، به‌عنوان برگزیده برگزیده‌های چهارمین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب معرفی شد و مبلغ 100 میلیون ریال جایزه نقدی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 50 میلیون ریال جایزه نقدی از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، 50 میلیون ریال از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و 50 میلیون ریال از سوی کانون‎های عالی مساجد به مردم این روستا اهدا شد.

روستاهای «اسفیدان» از توابع بجنورد در خراسان شمالی، «امامزاده بزم» از بوانات استان فارس، «دهنو لوداب» از توابع یاسوج در استان کیهگیلویه و بویراحمد، «فیشور» از توابع اِوَز استان فارس،«بزنج» از توابع اسفراین در خراسان شمالی،«فدافن» از توابع کاشمر در استان خراسان رضوی،«شرف‌آباد» از توابع اشکذر در استان یزد،«قادیکلای بزرگ»از توابع قائم‌شهر در استان مازندران،«حسین‌آباد کارخانه قند» از توابع شهرستان بهار در استان همدان و «باصدی» از توابع رامهرمز در استان خوزستان، به‌عنوان روستاهای برگزیده این دوره از جشنواره معرفی شدند.

در ادامه نیز روستاهای برگزیده به دلیل فعالیت‌های گسترده، ابتکاری و مردمی در ترویج کتابخوانی، از سوی معاوت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌‌های کشور و کانون‌های عالی فرهنگی هنری مساجد، جوایز نقدی‌ای به ارزش 300 میلیون ریال دریافت کردند.

در این مراسم همچنین از 10 روستای «مؤمن‌آباد»،«مربچه»،«سن‌سن»،«اسفندیار»،«حصارزبرخان»»، «عربخیل»، «گلبستان»، «محمد‌صالحی»،«عشایری کلات» و «ناچیت» که به مرحله نهایی داوری راه یافته بودند، تقدیر به عمل آمد و از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مبلغ یکصد میلیون ریال حوالۀ کتاب دریافت کردند.

گزارش از سمیه قربانی

انتهای پیام

 

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۱۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب و علی رمضانی مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، قائم مقام و سخنگوی این‌رویداد در نیم طبقه شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

رمضانی در این نشست با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از دوره گذشته نمایشگاه کتاب، گفت: امیدوارم این اتفاق به فرایند کار جدیدی تبدل شود. آنچه در دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود، نمایشگاهی به وسعت مرزهای کشورهای ایران عزیز است و تلاش می‌شود اتفاقاتی که در محل گردهمایی [مصلی] رخ می‌دهد، در سراسر کشور فراهم شود که بخشی از اتفاق، بخش مجازی است و بخش دیگر مرهون رسانه‌ها است.

وی با تشکر از ۷۰ دستگاه و نهاد دخیل در برگزاری نمایشگاه، افزود: همه ناشران در بخش مسقف جانمایی شده‌اند و دیگر سازه موقتی نداریم. همچنین عمده کارگاه‌های ساخت و ساز که محل عبور مرور بود، جمع‌آوری و محیط بهسازی شده است.

سخنگوی نمایشگاه کتاب با اشاره به افزایش ۵ هزارتایی پارکینگ‌ها، گفت: با این حال از عموم مردم درخواست می‌کنیم، برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ شهرداری وعده کرده سرفاصله قطارها را کوتاهتر کند. سه درب جدید به مصلی اضافه شده است؛ دو در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودرویی در نظر گرفتیم. در واقع از سه جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس، ورودی نفررو و خودروی داریم.

رمضانی با توضیحی درباره شعار نمایشگاه به موضوع گردشگری ادبی اشاره کرد که در این دوره مورد توجه بوده است.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران، همچنین درباره میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید دانشگاه نیز گفت: دانشجویان ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند که ۴۰ درصد را وزارت ارشاد و حامیان مالی پرداخت می‌کنندو و ۶۰ درصد دیگر را دانشجویان. میزان یارانه استادان نیز ۸۰۰ تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت ارشاد و حامیان و مابقی توسط خودشان پرداخت می‌شود. یارانه در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و احساس محرومیت، این دغدغه را نداشته باشند که نمی‌توانند مسافتی را طی کنند.

رمضانی گفت: مرکز پاسخگویی این رویداد نیز با حضور ۱۰۰ پاسخگو با شماره های ۹۱۰۰۹۸۹۸ درباره نمایشگاه اطلاع رسانی های لازم را انجام می دهند.۸۴ نفر از شهروند خبرنگاران در فرایند نمایشگاه ثبت نام کردند امیدواریم و به سرویش های فرهنگ کمک کنند ۳۰ نفر از نمایندگان رسانه های خارجی نیز در نمایشگاه مستقر هستند شبکه اجتماعی بله و نشان در جستجوی ناشر و نمایشگاه کمک می کنند تلاش می شود با کمک سازمان زیباسازی تبلیغات محیطی در کل کشور پراکنده شود

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران افزود: مشاوره های کتاب در بخش های مختلف شبستان و در بخش کودک مستقر شده و مخاطبان را برای خرید کتاب راهنمایی می کنند. همچنین اجرای برنامه بزرگداشت فردوسی را در تقویم کاری خود خواهیم داشت. غرفه های جوایز ادبی نیز به غیر از جوایزی که در طول سال توسط خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می شوند حضور دارند.

وی در پایان گفت: تا امروز حضور دو هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قطعی شده و ۲۵۰ ناشر نیز در مراحل قطعی شدن حضور خود هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نباشد به بخش مجازی اضافه می شوند.

کد خبر 6097191 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی